OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

pazartesi yaptrcam öğlen çıkıomş sonuçlar 3 gibi . 1 gün bile bklemicm.. bkalm cnm nolcekk. hiç adett gelickmş gbi hssetmiorum

nerelerdesinnn yawwwwwwww :):):):) yoğun bayan :):):) kız çok heycanlıyım pazartesiyi nasılbeklicem kızzzzz :):) yoktur eminim ama ümitlenmek insanlar için değimidir zaten :):):):)
oo oooo ben senin yerinde olsam şuan emin ol 15. belki 20. idrar testimi yapıyor olurdum bence sende yapmalısın ne kaybedersin ki belki daha erken diye negatif çıkar biraz ümidini kaybersin ama olsun sonunda pozitif olunca en büyük süpriz olur

yaptım kız yaptım test salı günü hayalet gibi bişi çıktı çizginin varlığı var idi fakat rengi yoktu . bidaha yaparsam üzülürüm negatif çıkrsa die korkuorum ondan bidha yapmıorum . zor topluorum kendimi sonra .. sen bedavadan buluon heralde testleri maşşallah 15 e 20 e paramı dayanır

ben adet oldum edsofi.:26: umarim sen güzel haberler alırsın.

hadi ya bğün mü oldun canmbenmyaa çok ,iii anlıorum tatlım takip yaptr sende napcaz başka çağremizmi var ... bende testimi yaptıraım negatifse doktora adet söktürücü yazdrcam sonrada tabiki takipnapalım şekerim umutla yaşıcaz ölcez mi

biliyorum bir kez yaptığını bence bi daha yapmalısın yarın sabah ilk idrarında yapp yapp yapp
ehh evet ben bedava buldum ne yalan söyleyim ama o kadar testin bi tanesi daha benim yüzümü güldürmedi

canım benim üzülme hakkında hayırlısı neyse ki daha fazla da bekletebilirdi gelmiş olmasına sevindim.
belki her ay soruyoruzdur ama kusura bakma kalabalığız unutuyorum ne kadardır deniyordunuz canım ?

biliyorum bir kez yaptığını bence bi daha yapmalısın yarın sabah ilk idrarında yapp yapp yapp
ehh evet ben bedava buldum ne yalan söyleyim ama o kadar testin bi tanesi daha benim yüzümü güldürmedi
anlıorum tatlım ya bende kis varken tabi ben bilmiorum varlığını 2 ay 3ay gecikiraaa hamileyim heralde derdim test yapardım negatif maf olurdum oyüzden idrar testini hiç sevmiorum tiskiniorum

eee 3 gün önce negatifti durum değişir mi ki yapsamda ne bilem kararsız kaldım arkadaşım :/

anlıorum tatlım ya bende kis varken tabi ben bilmiorum varlığını 2 ay 3ay gecikiraaa hamileyim heralde derdim test yapardım negatif maf olurdum oyüzden idrar testini hiç sevmiorum tiskiniorum
ama bu kez pozitif çıkacakkkk

eee 3 gün önce negatifti durum değişir mi ki yapsamda ne bilem kararsız kaldım arkadaşım :/
eğer varsa çıkar hatırlamıyormusun buradan bir arkadaş vardı iki gün aralıkla iki test yaptı biri negatifti biri pozitif ama neyse ben senin kafanı bulandırmayım pazartesiye kadar uslu uslu beklerim diyorsan bekle vee pazartesi Allah ın izni ile güzel sonuçları al

diosuuuuunnnnnnnnnnn :):):):) tamam tatlım dinlicem seni sanada özel msj atıcam gerçi hamileysem bütün dünyaya duyurmayı düşünüorummm hahahahaha :13:
çok tatlısın inşallah yarın senin için kutlama yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…