• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

test.negatif ama gecikme var , ortada adet yok uzerine karnm da agriyo :5: ne sacma iş Allahm sen bize sabir ver nolur:43:
aynı durumdaız canm bende yarın sağlık ocağına kan vericem hafta sonu giricek artık anca pazartesi öğrenicem :( karnım ağrıoama bu ay tuaf hallerdeim yeniyıl bana heç uğurlu gelmedi :( sabııırrr :43:

geldimmm geldim çok şükür sınavlarda bitti burdayım artık :46:

kızlar kimsecikler yok mu. ne yapiyorsunuz ne hallerdesiniz. anlatin birazcik. benim adetime daha 11gun var gecmiyor zaman aaff af

aynı durumdaız canm bende yarın sağlık ocağına kan vericem hafta sonu giricek artık anca pazartesi öğrenicem :( karnım ağrıoama bu ay tuaf hallerdeim yeniyıl bana heç uğurlu gelmedi :( sabııırrr :43:

bebeğim feci karnim ağrıyor ama bişey yok ortada. adet olcam santm da psikolojik olark geri itiyrm sanki. öyle hissediyrm. yarabbm isyan etmiyrm da ben artık hesaplama yapmktn vazgexyrm. bu durumumdan kendimden. sıkîldm. hep bi bekleyiş ha oldu ha olacak yeniden bir ay. ben yoruldum pes :26::5:

bebeğim feci karnim ağrıyor ama bişey yok ortada. adet olcam santm da psikolojik olark geri itiyrm sanki. öyle hissediyrm. yarabbm isyan etmiyrm da ben artık hesaplama yapmktn vazgexyrm. bu durumumdan kendimden. sıkîldm. hep bi bekleyiş ha oldu ha olacak yeniden bir ay. ben yoruldum pes :26::5:
pes etmek yok tatlım napalım başka çağremi var.

kızlar kimsecikler yok mu. ne yapiyorsunuz ne hallerdesiniz. anlatin birazcik. benim adetime daha 11gun var gecmiyor zaman aaff af

merhaba canım benimde ovulasyon testinde en koyu çıkan zamana göre hesaplarsam 11 günüm var ama bede hiç bi belirti yok:( ne adet ne de gebelik:( sen bişeyler hissediyor musun

5 aydir deniyorum.olmadi.bende Üzgünüm cok bugun.yarin bat tarihim ama regl olcam sanırım. Dun test yaptım negatifti umudum yok.

merhaba canım benimde ovulasyon testinde en koyu çıkan zamana göre hesaplarsam 11 günüm var ama bede hiç bi belirti yok:( ne adet ne de gebelik:( sen bişeyler hissediyor musun

yok canım ya nerdeee dun bi gogus uclarimda hassasiyet oldu benim hic acimaz goguslerim falan adet olacagimda. anaam dedim ilk kez boyle oluyor yoksa belirti mi. bugun gecti:D vucudum umitlenecegim bir belirtiyi bile çok goruyor bana:D

canımöyle söyleme ya.spermolmaması daha kötü biliyomusun.eşim yaptırmıştı normal çıkmıştı ne kadar rahat nefes aldım.ayrıca prolaktin yüksekse ilaçla düşer ve yumurtaların hapla büyür inşallah.iyikide eşinde sorun yok.onların tedavisi daha zor.prolaktin süt hormonu.onıun yüksek olması adet düzensizliğine yol açar.bhcg de gebelik hormonu

sperm i napim yumurtada iş yok canım

Cnmm gitmssn doktora yeni girebiliyorum bende cok sevindm adina sperm iyi cikmis cnm emin ol o daha önemli gözünüz aydin bayanlrin tedavisi daha kolay tatlim sevinmelisn bence ...;)

koly mı vallahi eşimde gldi üstüme biraz çok canm sıkıldı gerçekten artık zevk işinden çıktı bu iş ya sıkıldım arkadaşım prolaktin yaptrcam adet olmadım daha
Cnm inşallah hamilesndr gerek kalmaz. Yanliz doktor neye gore anladiki senin yumurtlama nin duzensz oldugunu adet gunlerinmi duzensz ?

Back