aynı durumdaız canm bende yarın sağlık ocağına kan vericem hafta sonu giricek artık anca pazartesi öğrenicemtest.negatif ama gecikme var , ortada adet yok uzerine karnm da agriyone sacma iş Allahm sen bize sabir ver nolur
![]()
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı durumdaız canm bende yarın sağlık ocağına kan vericem hafta sonu giricek artık anca pazartesi öğrenicemtest.negatif ama gecikme var , ortada adet yok uzerine karnm da agriyone sacma iş Allahm sen bize sabir ver nolur
![]()
geldimmm geldim çok şükür sınavlarda bitti burdayım artık![]()
ben varımmmmmkızlar kimsecikler yok mu. ne yapiyorsunuz ne hallerdesiniz. anlatin birazcik. benim adetime daha 11gun var gecmiyor zaman aaff af
aynı durumdaız canm bende yarın sağlık ocağına kan vericem hafta sonu giricek artık anca pazartesi öğrenicemkarnım ağrıoama bu ay tuaf hallerdeim yeniyıl bana heç uğurlu gelmedi
sabııırrr
![]()
ben varımmmmm![]()
pes etmek yok tatlım napalım başka çağremi var.bebeğim feci karnim ağrıyor ama bişey yok ortada. adet olcam santm da psikolojik olark geri itiyrm sanki. öyle hissediyrm. yarabbm isyan etmiyrm da ben artık hesaplama yapmktn vazgexyrm. bu durumumdan kendimden. sıkîldm. hep bi bekleyiş ha oldu ha olacak yeniden bir ay. ben yoruldum pes :26:![]()
bende geze geze çağreler arıorum canmbenim de cok moralim bozuk canım can sıkıntısından butun topikler okuyorum tek tek![]()
hani nirdesiiinnnnnnnngeldimmm geldim çok şükür sınavlarda bitti burdayım artık![]()
kızlar kimsecikler yok mu. ne yapiyorsunuz ne hallerdesiniz. anlatin birazcik. benim adetime daha 11gun var gecmiyor zaman aaff af
pes etmek yok tatlım napalım başka çağremi var.
bende geze geze çağreler arıorum canm![]()
doru sölüosun canmhaklsn bitanem de ben bu gece depresyondym hiç bişi anlatamiyirm kendime.care olsa keşke sadece Üzgünüz
üzülüyoruz
ahhhh aaahhhhhhhhh arkadaşım5 aydir deniyorum.olmadi.bende Üzgünüm cok bugun.yarin bat tarihim ama regl olcam sanırım. Dun test yaptım negatifti umudum yok.
merhaba canım benimde ovulasyon testinde en koyu çıkan zamana göre hesaplarsam 11 günüm var ama bede hiç bi belirti yokne adet ne de gebelik
sen bişeyler hissediyor musun
inşllh bişiler vardr cnm ben olamadım bari siz hmile olun da bişilere sevinebilelim
canımöyle söyleme ya.spermolmaması daha kötü biliyomusun.eşim yaptırmıştı normal çıkmıştı ne kadar rahat nefes aldım.ayrıca prolaktin yüksekse ilaçla düşer ve yumurtaların hapla büyür inşallah.iyikide eşinde sorun yok.onların tedavisi daha zor.prolaktin süt hormonu.onıun yüksek olması adet düzensizliğine yol açar.bhcg de gebelik hormonu
sperm i napim yumurtada iş yok canım
koly mı vallahi eşimde gldi üstüme biraz çok canm sıkıldı gerçekten artık zevk işinden çıktı bu iş ya sıkıldım arkadaşım prolaktin yaptrcam adet olmadım daha
Cnm inşallah hamilesndr gerek kalmaz. Yanliz doktor neye gore anladiki senin yumurtlama nin duzensz oldugunu adet gunlerinmi duzensz ?koly mı vallahi eşimde gldi üstüme biraz çok canm sıkıldı gerçekten artık zevk işinden çıktı bu iş ya sıkıldım arkadaşım prolaktin yaptrcam adet olmadım daha