OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

saol canm ya dğrusun . Aman vallahi çok sitresliyim ve üzgünüm. İlk rhim flimi dedi kanalkarda yapşma var mı die flan ben dedm oramı ben aletlerle karştrtmam ihtimal üzerin e. Yumurta takibi yaptırcam adet olayım da yumurtlama zamanlarım dengesizmiş ya bilemexmişim tutturamazmşım.onca yolu git-gel ooff offf Rahim flimine 700 dedi oha dedm one öle 700 ona verene kadar 1200 veririm aşılama yaptırırım garanti olur .çok üzgünüm çok

merhaba arkadaşlar...benide aranıza alın... bende sizin gibi bebeğime kavuşacağım günü bekleyenlerdenim.. 23 yaşındayım,2 senelik evliyim..malesef pcos'lu ve epey kilolu bir bayanım...1 tane negatif tüp bebek denemem oldu..ıspartadanım..çok üzgünüm..artık beklemekten çok yoruldum biran önce bebeğime kavuşmak,annelik duygusunu tatmak istiyorum gurbette oldugum için cevremde güwenıp dertleşebileceğim kimsem yok bende buraya geldimallah hepimizin yardımcısı olsun...

. Aman vallahi çok sitresliyim ve üzgünüm. İlk rhim flimi dedi kanalkarda yapşma var mı die flan ben dedm oramı ben aletlerle karştrtmam ihtimal üzerin e. Yumurta takibi yaptırcam adet olayım da yumurtlama zamanlarım dengesizmiş ya bilemexmişim tutturamazmşım.onca yolu git-gel ooff offf Rahim flimine 700 dedi oha dedm one öle 700 ona verene kadar 1200 veririm aşılama yaptırırım garanti olur .çok üzgünüm

Hayat ne kadar tuaf öbür sayfada çıcuğum böle şöle onu yiyo bunu yiyo şöyle oynuı die konuşanlar var. Bu sayfada çocuğu olması için gözyşı döken var öbür sayflarda ewlilik planları kuran var hayt ne garip. Ondan medet umarız ondan dileriz ondan OL demesini bekleriz allah hepimizin yrdmcısı olsun arkadaşlar

ah o stres yokmu zaten.bizimahvediyo.kaç yıllık evliydin canım.genelde rahim filmini sona bırakırlar ama başta çektir istersen.yada yumurta takibi yaptır bir kere.bençektirdim ama 2.5 yıl oldu bize.geçbile kaldım.narkozlu 200 milyonaçektiler

evet canımmalesef bizde o bekleyenlerdeniz.rabbimkucaklarımız doldursuninşallah ne deyim.bu zorlu yoldan galip çıkalım.inşallah gelir hasret kokulu bebişerimizz

amin canım . Anlıoruz seni çok ii. Kilo vermei denedn mi pki doktor dieti falan

benim iş biraz karısık canım.. 2 yıldır hıc korunmamıza ragmen olmadı...adetlerim düzensizdi.doktora gittm kac kere stresten,hava değişiminden dediler yolladılar hep..sonra tıp fakultesne gittm.pcos oldugumu öğrendm.kilo ver dediler başaramadım.. klomen denedım 3 ay olmadı..sonra aşılama dedi doktor.. ilaçlara basladım.gonalf filan...ilaca aşırı duyarlılık gösterdim doktor aşılamadan vaz geçti.. tüp yapalım dedi direk..tabi cahilim ilk deneyimim..bilemedim kabul ettim.. ama tabi bunları yaparken benden ne rahim filmi,ne tahlıl hiçbişey almadı....(( neyse tüp bebek işlemi negatif oldu tabi.. sonra özel muayenehnede bi doktora göründümm.oda pcos ve rahmin cok dar dedi.cocugun olması zor dedi tüple dahi... yıkıldım resmen... ondan sonra özel bir hastanede iyi bir prof.buldum.. ona gittim.. ilk tüp yapan doktoruma cok kzdı.rahm filmi,tahlıl vs yapmadan nasl tüp yapar diye.muayene etti.oda aynı seyleri söledi.pcos dedi.birde yumurtalıkların kilodan dolayı rahmin önünü kapatmış dedi.acilen kilo ver gel dedi.peki kilo verirsem dogal gebe kalabilir miyim dedim.cok zor dedi.zayıfla tedaviye baslayalım hemen gerekli tetkıkleri yapıp dedi..bu arada eşimin sperm sayısı da düşük 12 milyon...ve yüzde 49 hareketlilik..yani ne yapacagımı bilmiyorum.doktor 25 kilo ver dedi.ama zor kilo verıyorum.cok zor...25 kilo cok zamanımı alır.ben biran önce bebeğime kavusmak istiyorum üzerimde cok baskı war.kayınwalıdem vs...psikolojikman çöktüm resmen.. ya bu kilo bu kadar önemli mi...allaha isyan etmek istemiyorum ama ne kilolular war çatır çatır doguruyo..herşey beni mi buluyo diyorum bazen. doktorların agzından da cımbızla laf alınıyor..kimse bişey demiyo.acaba doktora tekrar gidip wakit kaybetmek istemediğimi biran önce tedaviye baslasam şansım ne olur diye sorsam mı? bide benim bu son gittiğim doktor.farklı tüp yöntemi yapıomuş..embriyoyu direk rahme giden tüplere bırakıomuş.daha şansı yüksek bi yöntemmiş..oooooof kusura bkmayın kafanızı şişirdim ama çok doluyum içimi boşaltmak istedim

canım benimüzme kendini.sen elinden geleni yapacan ve dua edecen.bugün ne duydum biliyomusun.kadın ömründe hiç adet olmamış yumurtası yokmuş ama 3 tane çocuğuolmuş düşün yani.yeterki rabbimol desin.bide bendede çıktı darlık rahim filminde.ama doktor genişlettik dedi.

senin işinde zormuş arkadaşım ya 2kat daha dertlendm 25 vermede 10kilo vermeye calş tatlım zamn gerekio diosunda şu zamn öyle hızlı geçioki çock olsaydı şimdiye buyuurdu.oyuzden dmlaya dmlaya göl olur az az vermeye calş.yada istersen tedaviye başla sen bilin tabi

durumum yokki okadar para veremem devlettede yaptıramam canm kıymetli diri diri yapıolarmş . Ahhh ahhh yumurt a tkibini 2.kez yaptırıcam bide ekimde yaptrmştım tutmadı. 1.5 senedr uğrşıorum çocuk için

sen bida yaptır yumurta takibi canım bide soğan suyu dene

hadi ya nasıl genişletiyorlar ki onu.ben ilk defa duydum? sende kilo pco fln war mı acaba?

hadi ya nasıl genişletiyorlar ki onu.ben ilk defa duydum? Sende kilo pco fln war mı acaba?

canım bendede var pko.amaileri düzeyde değil dedi dr.benimde göbek kısmım kilolu.ama yumurtam gelişiyoilaçla falan.3 kere hapkullandım amaolmadı.sonunda rahim filmiçekindim.tüpler açıkmış ama çok dar rahim ağzın dedi.ama genişlettik dedi.bende anlamadım.zaten uyuyarak çektirdim.daha önce hiç bi dr dememişti bana.artık bakalım bu ay nolacak.1 hafta var adete.ilaçkullanmadım

soğan suyu neye yarıo ben gerçek yarrını hala öğrenemedim uyğulanışını biliorum da ne işe yarıo tatlm

kistlere iyi geliyo bide adeti düzene sokuyo.ayrıca iltihabada etkili ve zayıflamaya

(( bilemiyorum ki canım...biraz kilo vermeye çalışcam.dediğin gibi bi 0 kilo falan verip gitcem doktora sanırım tedavi için..25 kiloyu beklersem ohooo.... geç kalmak istemiyorum.biran önce anne olmak istiyorum... zaman öyle cabuk geçiyor ki...wakit kaybetmeye gücüm kalmadı artık.2 yıldır bekliyorum senın neyın war arkadasım?kac yıllık evlisin?

10 kilo demek istedm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…