- 9 Aralık 2009
- 58
- 0
-
- Konu Sahibi secilaksoy
Selaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!
Bende heycanlaniyorum! Benimde tahmini dogum tarihi 8.01.2010 ama tabiki yinede rabbim bilir kizimin nezaman INGAAAAAAAAAAAAAA diyecegini! Bizde onu sabirsizlikla bekliyoruz! Bi oglum var 3 yasini 3 ay gecti! Buda ikinci olacak nasipse! Cok özledik onu! Bi gelse! Son günler artik hic cekilmiyo! Bazen hemen olsun diyorum bazende yeni yilsa gelsin diyorum! 2010 dogumlu olsun yaa! Düsünsenize 01.01.10 olsa dogum tarihleri ne güzel olur demi! kaydirigubbakcemile3
Ama tabiki rabbim bilir!
Arkadaslar hepimize kolay dogumlar nasip olur insallah! Son zamanlar karnim cok kasilmaya basladi ve geceleri cok haraketli! Sizindemi öyle?????
BYEEEEEEEEEEE
RABBIM BEBISLERIMIZI KORUSUN
AMİNNN...
inşallah her hamile sıkıntısız, rahatlıkla bebişini kucağına alır ,özlemini giderir.
Hamileliğimin başından beri hep bugünlerin gelmesini istedim ama en zor olanlar bu günlermiş çok az kalınca özlem ,heycan dahada büyüyor bebişle ilgili endişeleriniz artıyor çok değişik duygular içerisinde oluyosunuz. Allahım herkeze sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin ...
slm benim de ilk doğumum olacak tarih 10 ocak gibi görünüyor ama tabi belli olmaz artık heran gelebeilir 2010 yılına girelim de hangi tarih olacağı hiç fark etmez.bi aksilik olmazsa normal doğum gibi görünüyor tabi ilk olacağı için korkular da başladı .siz nasıl doğum düşünüyosunuz ?daha önce doğum yapan varsa bize biraz moral verebilir mi acaba :)
sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıp ,mutlu haberleri burda paylaşmamız dileğiyle ...
bende ocakta dogum yapcam ama kaç ocak bilmiyorum doktor ilk aylarda 15 ocak diyodu son aylarda 7 ocaga geriledi en sonda 3 ocak dedi cıldıracagım nezamana göre ayarlayacagım kendimi bilmiyorm.
Kızlarr selam.. Benim oğluşumda 38+5 günlük bugün. Tahmini doğum tarihi 9 ocak gürünüyor ancak gelmeye niyeti yok gibi.. Kasılma sancı hiçbir şey yok, kanala da girmemiş henüz..
Bu sabah kontrolümüz vardı 3200 kgSon hafta kilo almamış doktorum normal dedi olabiliyormuş böyle kilo alımı durması ama ben kafaya taktım. Benim gibi olanlar var mı aranızda. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. İsteyen herkese yaşatsın bu tarifsiz duyguyu..:CüvCüv: