Doğuma Hazırlık ocak ayında doğum yapAcak olanlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

secilaksoy

güsel prensesini bekliyoo
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
58
0
merhabalar ben 38 haftalık hamileyim tahmini doğum tr. 10 ocak, ilk doğumum çok heycanlıyım heran doğum yapabilirim endişesiyle yaşıyorum ve kızımı biran önce kucağıma almak istiyorum....sizde benim gibi misinizzz hihoyyyt

merhaba bende tahmini olarak ocağın 2. haftası oğlumu kollarıma alıcam.
bende çıldırıcam zaman geçmek bilmiyo.biran önce kavuşmak istiyorum oğluma.
bakalım ne zaman gelicek miniğim

ben de ocağın 2. haftası kızımı alıcam kucağımaa inşallaahh küçük küçük sancılarım oluyo heycanlanıyorum her defasında acabaa diyorum bu sefer geliyomu ama yok vaktini doldurcak galibaa benim minik kızım
çok sabırsızlanıyorumm kızımı kucağımaa almak için çok merak ediyorum kızımıı allaah hepimize yardım etsin doğumlarımız kolay olsun inşallah:)

amin canım inşallah sağlıklı bebişler getiririz dünyaya benim hiç ağrım sancım yok ama her akşam yatarken acaba gelirmi diye beklemek çok kötü

Selaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!

Bende heycanlaniyorum! Benimde tahmini dogum tarihi 8.01.2010 ama tabiki yinede rabbim bilir kizimin nezaman INGAAAAAAAAAAAAAA diyecegini! Bizde onu sabirsizlikla bekliyoruz! Bi oglum var 3 yasini 3 ay gecti! Buda ikinci olacak nasipse! Cok özledik onu! Bi gelse! Son günler artik hic cekilmiyo! Bazen hemen olsun diyorum bazende yeni yilsa gelsin diyorum! 2010 dogumlu olsun yaa! Düsünsenize 01.01.10 olsa dogum tarihleri ne güzel olur demi! kaydirigubbakcemile3

Ama tabiki rabbim bilir!

Arkadaslar hepimize kolay dogumlar nasip olur insallah! Son zamanlar karnim cok kasilmaya basladi ve geceleri cok haraketli! Sizindemi öyle?????

BYEEEEEEEEEEE

RABBIM BEBISLERIMIZI KORUSUN

merhaba.benimde son zamanlarda gün içinde kasılmalarım oluyor.dediğin gibi gecede çok hareketli.ilk bebeğim olduğu için normal mi değil mi anlam veremiyorum.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

arkadaşlar benim doğumumda çok yaklaştı.tahmini doğum tarihim 20 ocak ama dr engeç ocak 15ine suyun gelir dedi.hatta bugün bebişlerin heran gelebilirler dedi. ikiz olunca ne zaman gelecekleri belli değil.heyecanlı heyecanlı bekliyoruz valla.benim kızla oğlanda geceleri çok yaramazlar.şu aralar kasık ağrılarımda çoğaldı.allahım cümlemize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.bu arada benimki sezeryan olacak,mecburen.

Sizi görünce bende heyecanlandım.Çok şanslısınız artık gün sayıyorsunuz ne güzel.10-15 güne burdaki herkes bebeğini kucağına almış olacak Allahın izniyle inş. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepinize.Ne olur bizim içinde dua edin şahsen ben özellikle doğumdan korkuyorum kolay ve çabuk olsun diye dua ediyorum sizde edin bize bol bol.Rabbim sağlıcakla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin inş.

AMıNNN...
inşallah her hamile sıkıntısız, rahatlıkla bebişini kucağına alır ,özlemini giderir.
Hamileliğimin başından beri hep bugünlerin gelmesini istedim ama en zor olanlar bu günlermiş çok az kalınca özlem ,heycan dahada büyüyor bebişle ilgili endişeleriniz artıyor çok değişik duygular içerisinde oluyosunuz. Allahım herkeze sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin ...

Aminnnnnnn canım demekki son günler bizede geçmeyecek... Ben şimdiden sabırsızlanıyorum ama hayırlısı olsun bakalım....

benim sezryan olacak Allahın izniyle. Bir oğlum var 4ünü yeni bitirdi. bu da erkek nasipse. ocağın 10una diyor doktor,bakalım. bu günlerde özellikle kemik ağrılarım çok, halsizim, bitkinim ve hiç bir şey yapasım yok.sizde de öylemi.

Birazda moral bozukluğu ve üzüntü var ama, onları pek takmamaya çalışıyorum. sonuçta can taşıyorum dimi ama. Acaba ondanmı. Valla inanın ilk oğlumdaki hamileliğimi pek hatırlamıyorum. Çok zor geçmişti ondan belkide.

Allah hepimize hayırlı doğumlar versin. Bebişlerimi sağlıkla kucağımıza alalım ve son olarak olmayanlarada nasip etmesini diliyorum

Herkeze sevgiler...

slm benim de ilk doğumum olacak tarih 10 ocak gibi görünüyor ama tabi belli olmaz artık heran gelebeilir 2010 yılına girelim de hangi tarih olacağı hiç fark etmez.bi aksilik olmazsa normal doğum gibi görünüyor tabi ilk olacağı için korkular da başladı .siz nasıl doğum düşünüyosunuz ?daha önce doğum yapan varsa bize biraz moral verebilir mi acaba :)
sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıp ,mutlu haberleri burda paylaşmamız dileğiyle ...

benim dei lkdoğumum olucak şimdilik heycan yok ama belli olmaz :) bgn dr. kontrolüne gittik güzel kızım 3300gr. mış bana az gibi geliyo ama doktorum normal dedi,Ben normal doğum yapmayı çok istiyorum şimdilik tüm belirtiler onu gösteriyo doktorumuzda bizi destekliyo inşallah bi aksilik olmaz,bende hiç ağrı sancı yok sanırım kızım tam gününde doğucak :) allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

teşekkür ederim Gizem, keşke daha önce öğrenmiş olsaydım ,ben biraz aceleci olduğum için herşeyi erkenden ayarladım.Yinede ilgin için teşekkür ederim :)

bende ocakta dogum yapcam ama kaç ocak bilmiyorum doktor ilk aylarda 15 ocak diyodu son aylarda 7 ocaga geriledi en sonda 3 ocak dedi cıldıracagım nezamana göre ayarlayacagım kendimi bilmiyorm.

bende ocakta dogum yapcam ama kaç ocak bilmiyorum doktor ilk aylarda 15 ocak diyodu son aylarda 7 ocaga geriledi en sonda 3 ocak dedi cıldıracagım nezamana göre ayarlayacagım kendimi bilmiyorm.

kızlar ocak anneleri topiği var aylara göre genel paylaşım bölümünde oraya takılsanıza....

Kızlarr selam.. Benim oğluşumda 38+5 günlük bugün. Tahmini doğum tarihi 9 ocak gürünüyor ancak gelmeye niyeti yok gibi.. Kasılma sancı hiçbir şey yok, kanala da girmemiş henüz..
Bu sabah kontrolümüz vardı 3200 kg Son hafta kilo almamış doktorum normal dedi olabiliyormuş böyle kilo alımı durması ama ben kafaya taktım. Benim gibi olanlar var mı aranızda. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. İsteyen herkese yaşatsın bu tarifsiz duyguyu..:CüvCüv:

canım benmde normalde haftada 300-350 gr. alıyodu ama bu sefer 100 gr. almış sadece ona da dr.m çok iyi dedi. Ben normal doğum düşündüğüm için son haftalarda fazla kilo almaması daha iyimiş rahat doğum yapabilmem için benceçok problem etme kilosu gayet güsel bebişinin bnmkide 3300 gr.dı 38 haftalıkken...

herkese merhaba, ben siteye yeni üye oldum benimle ayni duygulari yasayan bayanlarin olmasi,kendimi yalniz hissetmeme neden oldu.hanimlar bende gün sayiyorum 10 ocakta dogumum var bakalim kizimi kucagima almayi sabirsizlikla bekliyorum.ilk cocugum.allah yardimcimiz olsun.buradan paylasalim duygularimizi

ben de ocak annesi olcaktım ama oğlum aceleci davrandı ve 24 aralık 2009'da 37 haftalıkken çok şükür sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi. :) bütün doğum yapacak olanlara hayırlı doğumlar... hiç korkmayın. doğum yapmak çok güzel bi şey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…