Doğuma Hazırlık ocak ayında doğum yapAcak olanlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba marduk,normal dogummu yaptin merak ettim.ben cok korkuyorum sanirim ilk olacagi icindir.
eee malumm birde öyle abartip korkuturlarki yeni ve tecrübesiz anne adaylarini,, eee o zamanda korku ikiye katlanir.hayirlisi olsun.ayyy saatleri sayiyorum artik kizim yarin gelicekmi diye
cok heyecanliyim coook...

merhaba arkadaşlar benim bebiimin tahmini doğum günü 19 ocak ama artık iyice heyecanlanmaya başladım az önce ilk defa hafiften belime küçük bir sancı girdi artık merakla beklemeye başladım çok mutluyum

merhaba marduk,normal dogummu yaptin merak ettim.ben cok korkuyorum sanirim ilk olacagi icindir.
eee malumm birde öyle abartip korkuturlarki yeni ve tecrübesiz anne adaylarini,, eee o zamanda korku ikiye katlanir.hayirlisi olsun.ayyy saatleri sayiyorum artik kizim yarin gelicekmi diye
cok heyecanliyim coook...

teşekkür ederim:) normal doğum istiyordum ben ama sezaryen olmak zorunda kaldım. epidural sezaryen oldu.hastanemden de doktorumdan çok memnundum. her şey çok güzel geçti. inşallah senin de güzel geçer. hayırla yavrunu kucağına alman dileğiyle...

X