Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ben cıkıyorum
ancak yarın sabah gelebılırım
yatıya gıdıyorum
kendınıze ıyı bakın..
herkes kendıne dıkkat etsın...
opuyorum canlarım

polikist tedavisi gören var mı

Canım polikistik over bende de varmış.. aslında kasım ayına kadar benim regllerim çok düzenliydi ama kasımda gecikti ve bu ayda gecikti... Kasım ayında duphaston ile regl oldum... Fakat sonrasında yumurta kontrolü yaptık ve yumurtaların gelişmediği görüldü bu ay da regl olmayınca progestan verdi doktorum şimdi bekliyorum regl olmayı... reglimin 5. günü Klomen içmeye başlayacağım.

bende kar yagsın ıstıyorum ozledım valla ama burda yagsa bıle eglenecek kadr olmuyormkı ..soyle yere yatıp yuvarlanırdık eskısehır deyken ne guzel oluyodu sırnaşık şey

buraya kar yağmıyo bile mafoldumben kar görmek için bilmeme ne kadar yüksekliğe çıkıyoz yılda 1-2 defa karda piknik yapıyoz konyada çok güzel olurdu ben konyada okudum soğuğu sevmem ama karı seviyorum...

ya kızlra ben yaşlanıyorum galiba ya 3 gündür ayagımın üzerine basamıyorum topallıyorum resmen
ishalim de aldı başını gidiyor kasık agrılarım yine başladı falan filan işte dertlendim yine :nazar:

anlaşıldı sizden bana hayır yok bi çay veren bile çıkmadı :umursamaz: kalkıp kendime çay yapayım bari cokacimcoook

ya kızlra ben yaşlanıyorum galiba ya 3 gündür ayagımın üzerine basamıyorum topallıyorum resmen
ishalim de aldı başını gidiyor kasık agrılarım yine başladı falan filan işte dertlendim yine :nazar:

valla evde bosbos oturdukca ınsan hasta oluyor ...ben ogrencıyken gece saatlerıne kadar kostururdum gezerdım ama sımdı butun gun evdeyım belım basım dızlerım daha cok agrıyor ...senınkıde oyle mı bılmıyorum ama benım kı bos durunca artıo kendımı dınleyınce cıkıyolar yanı meydana -tatlicadiarzu-

buraya kar yağmıyo bile mafoldumben kar görmek için bilmeme ne kadar yüksekliğe çıkıyoz yılda 1-2 defa karda piknik yapıyoz konyada çok güzel olurdu ben konyada okudum soğuğu sevmem ama karı seviyorum...

canım ya yeni farketmişim senin mersinden oldugunu nerde oturuyosunuz bizim yazlığımız var susanoğlunda biliyomusun orayı

anlaşıldı sizden bana hayır yok bi çay veren bile çıkmadı :umursamaz: kalkıp kendime çay yapayım bari cokacimcoook

aynen canım yaa canım çay istiyooo ama yapan yookk... bende 3lü koltuğa devrildim kaldım.. hiç hareket edesim yok... kendimi halsiz hissediyorum.yatım 3-4 gün uyuyup sonra uyanmak istiyorum.

KIZLAR YA TUVALETE GITTIMDEMIN RESMEN YANIYO CNM COK ACIKDI USUTMUŞ OALABILIRMIYIMKI TAMDA BIR HAFATA KALAY senağlama NAPIYIM BI AKIL VERIN BANA

aynen canım yaa canım çay istiyooo ama yapan yookk... Bende 3lü koltuğa devrildim kaldım.. Hiç hareket edesim yok... Kendimi halsiz hissediyorum.yatım 3-4 gün uyuyup sonra uyanmak istiyorum.

[ı]cnm bnım ben sana hazırlıyımcay vss.... Grıp falanmı oluyon yoksa aman dıkkat et[/ı]

kalk cayını al içççç kısalr hepıne gunahdın ınş gunumuz guzel gecer
günaydın canım ben koydum ocaga çay gelin hep beraber yapalım daglara karşı kaydirigubbakcemile3

aynen canım yaa canım çay istiyooo ama yapan yookk... bende 3lü koltuğa devrildim kaldım.. hiç hareket edesim yok... kendimi halsiz hissediyorum.yatım 3-4 gün uyuyup sonra uyanmak istiyorum.
tamam tamam anlaşıldı işler yine bana kaldı gönderirim ben sana pogaçanla çayını yerimseniben

KIZLAR YA TUVALETE GITTIMDEMIN RESMEN YANIYO CNM COK ACIKDI USUTMUŞ OALABILIRMIYIMKI TAMDA BIR HAFATA KALAY senağlama NAPIYIM BI AKIL VERIN BANA
ya sakin ol dinleme fazla kendini stres yaptıkça artacak üşütmüşsündür falan giy ayagına yün çorapları geçer :hulya:

Alıntı:
[/QUOTE]EKAKAL kullanıcısından alıntı
buraya kar yağmıyo bile kar görmek için bilmeme ne kadar yüksekliğe çıkıyoz yılda 1-2 defa karda piknik yapıyoz konyada çok güzel olurdu ben konyada okudum soğuğu sevmem ama karı seviyorum... [/QUOTE]

canım ya yeni farketmişim senin mersinden oldugunu nerde oturuyosunuz bizim yazlığımız var susanoğlunda biliyomusun orayı

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LİSTEMİZ
*bafo
*mugmug1
*captaninkarisi
?ceydan(katılmak istersen haber ver)
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

aaaaaa kıslar noluyo sıze be hepınız devrılıyonuzzzzz aaaaaaa bı sırkelenınnnn hersey olacagına varırı bu ne yavvvvv sabah sabah

kızlar işim var da bir girip bir çıkıyorum bu arada soru sorar da cevabını alamazsanız kızmayın

X