Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sevindim canım bugece bol bol çalışın yerimseniben

bakalım calısıcaz ıns kaydirigubbakcemile

Bu sabah geldi kırmızılar. Tam günüde. beni listeden çıkarabilirsiniz, 1-2 ay herşeyden uzaklaşmaya karar verdim. KK dahil.

Çok sık yazamasam da sizleri tanımak ve okumak güzeldi.... Kendinize iyi bakın.

hayırlısı olsun ya uzulme kendını nasıl ıyı hıssedecegını dusunuyorsan oyle yapmak en ıyısı zaten

kızlar nerdeiniz ya yeni ayfa açmışınız bende diyorumki nerdeler bunlar ama akıllı ben bakmayı akıl edmiyorum ya bebek sevdasına ne yaptığımı bilmiyorumki valla ben yarın bekliyorum kırmızıları ama olmazsam tabiki perşembe katılırım

ins canı olmassız adet yenı yıla hamıs gırersın

kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonraki 17. 24 saatim bitti.18 . 24 saatin başlangıcında yapışkan pembe akıntı gelmeye başladı.adetim mi geliyor sizce ?normalde kahve akıntı gelir adetten önce hiç ağrım da yok ama belirti de yok

canımyumurtan çatlamış kimisinde böyle oluyomuş hemen çalışma yapsaydınız

:nazar::CüvCüv::nazar:
KISLAR GÜNAYDINNNN

bebeğime;

Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum

evet kıslar hamileyimmmmm..............

:nazar::CüvCüv::emir_bebek:hayırlısı olsun işl. bizlerde hamile kalırız

ilk defa karşıulaşma fırsatı bulduk hoşgeldin canım nasılsın bakalım

iyiyim canım senin nasıl keyifler sende hamile değilsin değilmi ne bu çektiğimiz bizim eşim deliricek bebek diye inşallah 2010 uğurlu gelir ya onu temennş ediyorum inaşlah hepimizin gönlüne göre olsun herşeycik

selam şekerler.şükür kavuşturana.nabersiniz?var mı bir gelişme?

doktora gıtmıstım bugun ...sancılarım ve sıskınlıgım var dıye...
ıdrar tahlılı ve ultrason tertemız cıktı sukur..
buyuk ıhtımal usutmusum ve belım falan da o yuzden agrıyormus enfeksıyon falan yokmus yanı...
ıcım rahatladı ya temız cıkınca zemuszemus
bagırsakları rahatlatıcı bı ılac verdı bıde jel verdı belıme ...
ılacı rahatca kullan dedı ...
bakalım yarın sanırım yumurtlama gunum..hayırlısı olur ınsallah

Canım sonucun iyi olmasına çok sevindim. ama dikkat et kendine...

kimse konuşmuycak galiba ben çıkayım hadi herkese iyi akşamlar

ahh canım benimmm.. beklemişsin ama ben pc yi açık bırakıp mutfak işlerine dalmıştım...

Gunaydın kızlar.
adetım yaklastıgı ıcın Rabbıme yalvardım , hamıle kalmıssam ruyamda bana gostersın dıye..2 gecedır ıcımden gecırıyorum...oyle yatıyorum...
sabaha karsı sarkı soyledıgımı gordum..sabahta yataktan soyleyerek kalktım..
Sarkıda Mfo den Benım hala umudum var, isyan etsem de istediğim kadar...
ben hamıs degılım kızlar...Allahtan umıt kesılmez dıyelım..zaten persembeye ne kaldı ama...
sızlerı paylasmak ıstedım mustakbel anneler...
hihoyyyt

Gunaydın kızlar.
adetım yaklastıgı ıcın Rabbıme yalvardım , hamıle kalmıssam ruyamda bana gostersın dıye..2 gecedır ıcımden gecırıyorum...oyle yatıyorum...
ben hamıs degılım kızlar...Allahtan umıt kesılmez dıyelım..zaten persembeye ne kaldı ama...
hihoyyyt

Ayy hemen hamiş değilim moduna girmişsin canım yaaa... dur bakalım... kırmızıları görmeden böyle konuşmak yok... Ama şarkı söyleyerek keyifli uyanmış olman güzel :) İnşallah tüm günün öyle keyifli geçer

Herkese günaydın kızlarrr... Bugün kimsecikler yok muuuu??? ben annemi bekliyorum... bu tarafta bi hastanede kan vermeye gelecek bana da uğrayacak o arada.

Gunaydın kızlar.
hihoyyyt

gunaydınn herkeslere a.s.
mugmug dedıgın gbı Allah tan umıt kesılmez ne hıkayeler duyduk okuduk neler nasıb etmıs Rabbım hayırlı zamanda olması ıcın duaedıcez ıste sadece O da verecek nasıbse :Saruboceq:

Canım sonucun iyi olmasına çok sevindim. ama dikkat et kendine.....

gunaydın gaye ...saolasın bu arada ...dıkkat edıom ınsallah belıme yun atkı bagladım oyle gezıyom a.s

lorkee gecmıs olsun
kendıne dıkkat et
sıcacık tut kendını
Gayecık annısıne selamlar alkisalkisalkis

Gunaydın kızlar.
hihoyyyt

bencede şimdiden ne umutsuzluğa kapılıp kendini üz nede umutlanıp kendini hamile san hep beraber bekleyip görecez allahın izniyle bu topiğin ismi önce 2010 anne adaylarının sonrada annelerinin topiği olacak ben buna inanıyorum baksana ne kadar arttı sayımız en kısa zamanda bizde o yukardaki listeye adımızı yazdıracaz :eek: :eek:

X