- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın canım...
kızlar bu gusul abdestı meselesını daha once yazmıstım tekrr yazmak ıstedım aynı konus uzerınde cok sıkıntı yaptıgım ıcın arastırdım ...
hemen almak sart degıl guslu yanı sadece normal namaz abdestı alıp yatabılrısınız dıyor ama mesela gece calıstınız sabah namazı vaktı cıkmadfan yanı gunes dogmadan yıkanmak kaydıyla ...gece calısınca sabah gunes 7.20 de doguyo mesela ıstanbulda ben 6.50 kalkıp dus alıp namazımı ole kılıom hem vakıt cıkmamıs oluo hem zaten 7.30 da kahvaltı yapıoz...
yanı kolaylık verılmıs kullanmak lazım yoksa coookkk beklerız hemen dus alıp yatarsak her zaman kafamçokkarıştı
demet tebrikler canımmm
Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
veeeeeeeee darısı başımıza
günaydınnnnnnnnnnnn kızlar güzel haberle başladık bu güzel haftayaaaaaaaa
demet tebrikler canımmm
amin cnm inşallahhhh saol tatlım isteyen herkese nasip etsin rabbimmm
ben bugun doktora gıdıcem adet sonrası 10 gundur karnımda cok sıskınlık ve sancı devam edıyor -tatlicadiarzu-
ıkı gundur de bel boslugum yanı hep bobreklerım derız ya o kısımlarda agrı var korktum valla sanırım benım enfeksıyon ılerledı yada sogan kuru ıcıyorum bır haftadır o cozuyomu ıltıhabı :uhm: vs ne bıleyım anlamadım en ıyısı dr a gıdeyım dedım bugun
sekerkız67;
günaydın canım
walla bu sabah zor kalktık
işe zamanında geldim ama kahvaltı yapamadım
sen nasılsın?
QUOTE]
ıyıyım cnm bendde hava cok kasfertlı kafası kalkmıyokı ınsanın
demet tebrikler canımmm
amin cnm inşallahhhh saol tatlım isteyen herkese nasip etsin rabbimmm
TEBRİKLER CANIM ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.... :Saruboceq:
Kızlar 15 tane hamişimiz olmuşşş... ve maaşallah kaç haftadır haftaya güzel haberle başlıyoruz.Allah bozmasın...
Aralık ayı için az kişi kaldı sırada... Umarım Ocak ayı da böyle güzel haberlerle geçer...
TEBRİKLER CANIM ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.... :Saruboceq:
saol cnm teşekkürlerr darsıı isteyen herkesin başına inşallahh:dance:
En iyisi bu canım... Umarım enfeksiyon ilerlememiştir. Hemen önlemini alırsın en azından.
canım korkma antibiyotik kullanabilirsin ben kasık agrılarım için kullandım doktor tam gebelik olmadan herşey kullanılabilir diyor yumurtlamadan 2 ya da 3 gün sonra döllenme oluyomuş daha sonra bunlar hücre gibi bölünüyor yumurtadan ayrılıyomuş en sonda bebek olma aşamasına geçiliyor bu evreye kadar kullanılan antibiyotik bişi yapmazmış dogrumu bilmem ama doktor öyle dedi gerçi burdaki doktorlar bi anormal ama kaydirigubbakcemile3antıbıyotık falan verırse ne yapıcam ya ıstemıyorum ıcmek ama ne bıleyım :çok üzgünüm:
yarın veya ertesı gun de buyuk ıhtımal yumurtlama gunum yanı gecen ay oyle olmustu
neyse bakalım sonuc ne cıkacak ona gore danısalım dr nasıl devam et dıyecek bakalım hayılrısı
ama bı ay daha erteleyıp beklemek cok sıkıcı olur akannehir
senin günün ne zamandı belirtilerin varmı
günaydın eda nasılsın?
Güne ve yeni bir haftaya güzel haberlerle başladıkkk
bu hafta inş. Bol hamişimiz olacak