Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Günaydın kızlarrrr.... Hepimiz için hayırlı bir hafta olmasını dileyerek başlıyorum güne...
Nasıl geçti haftasonunuz kızlar? dün gece girip geçmişi okudum biraz... Zeynepcim (kvrck) hamile olabilir misin acep??? damarlar mamarlar falan okudum geçmişte....
Benim dün progestan bitti... şimdi regl olmayı bekliyorum kızlar...
Ayrıca dün akşam rüyamda reglimin bi türlü gelmediğini görüyorum ve doktora gidiyorum doktor muayene ediyor falan sen hamilesin canım test yapmadın mı diyor.. sonra birden kendimi evde buluyorum ve test yaparken görüyorum... çift çizgi çıkıyor... acayip şaşırıyorum... sonra doktora diyorumki geçen baktığınızda nasıl görmediniz falan diye kızıyorum...

hayır olsun cnm benım boyle bı hıkaye vardı dun nette hangı topıkteydı hatırlamıyorum omnu okumuşmuydun dua yapmış falan belkı onmdan etkılenmışındırama hayırlısı oldsun

KISLAR GÜNAYDINNNN

bebeğime;

Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum

evet kıslar hamileyimmmmm..............

Günaydın kızlarrrr.... Hepimiz için hayırlı bir hafta olmasını dileyerek başlıyorum güne...
Nasıl geçti haftasonunuz kızlar? dün gece girip geçmişi okudum biraz... Zeynepcim (kvrck) hamile olabilir misin acep??? damarlar mamarlar falan okudum geçmişte....
Ayrıca dün akşam rüyamda reglimin bi türlü gelmediğini görüyorum ve doktora gidiyorum doktor muayene ediyor falan sen hamilesin canım test yapmadın mı diyor.. sonra birden kendimi evde buluyorum ve test yaparken görüyorum... çift çizgi çıkıyor... acayip şaşırıyorum... sonra doktora diyorumki geçen baktığınızda nasıl görmediniz falan diye kızıyorum...

bilmiyorum hayatım ya bu ay tuhaflaştım ya işte hamilelik belirtileri arıyorum galibageçen ay 2 gün adet görmem tam ovulasyon gününde sol kasıgımda agrılar sonra 3 4 gün gitmeyen bilye gibi bişi hissetmem sol kasıgımda sürekli iştahsızlık eşimden soguma cinsel anlamda sonra bacaklarımın üzerinde agır bi yük oturuyo galiba acayip halsizlik var geçende damarları farkedince gögsümde ....
anlarsın ya yine kendimizi dinliyoruz işte hayırlısı bakalım kısmet
senin rüyaya gelince peygamber efendimiz diyor ki rüya görüldügünde muallaktadır yorumlandıgı an gerçekleşir o yüzden rüyayı bi bilene yorumlatmaktır ya da eger rüyadan sonra kötü şeyler hissediyorsanız kafanızı sola çevirin ve 3 kere tü tü tü diye tükürün
pek anlamam ama istersen ben yorumlayım adet kanını görmemen rüyanın bozulmadıgını gösterir ve bence bu sana bi işaret doktora bi süre gitmeme konusunda bence rabbim doktordan aman arama benden iste diyor doktoru sadece aracı olarak kullan galiba bu aralar çok düştün doktora ya da yanlış bişey söyledin istersen bi süre doktordan ziyad rabbime anlat derdini seni seviyoruz ya sabır

:nazar:
KISLAR GÜNAYDINNNN

bebeğime;

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Dahası

cnmsınnn cok sevındım bıtanem benım yaaaa :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :nazar:

hayır olsun cnm benım boyle bı hıkaye vardı dun nette hangı topıkteydı hatırlamıyorum omnu okumuşmuydun dua yapmış falan belkı onmdan etkılenmışındırama hayırlısı oldsun

evet dün gece onu da okudum... sanırım artık bu rüyalar hep bilinçaltı oldu... birde dün bir topic okudum ve aslında üzüldüm de... 12 yıl sonra hamile kalmış 20. haftasında ama bebeğin amniyon sıvısı azalmış ve kalp atışları çok hızlıymış ne yapılabilir diye soruyordu bayan... İnşallah Rabbim yar ve yardımcısı olsun.Çok zor bir durum... onca sene sonra gelen bir mutluluk inşallah devam eder ve tamamına erer

KISLAR GÜNAYDINNNN

bebeğime;

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Dahası

oleyyyyyyyyyyyyy
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:nazar:

cnmsınnn cok sevındım bıtanem benım yaaaa :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :nazar:

çok teşekkür ederim cnmmm darısı başına inşallah cnm cümlenize inşallahhhhhkafamçokkarıştı:CüvCüv:

KISLAR GÜNAYDINNNN

bebeğime;

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Dahası

Süper bir habeerrrrrr.... Kızlar bu ay ne güzel bir ay oldu... Her hafta hamiş haberiyle başladık güne....Rabbim tamamına erdirsin canım... Şükürler olsun...
Halayımız senin için... :teytey::teytey::teytey::teytey: :nazar::nazar:

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
gyshnky kullanıcısından alıntı

bilmiyorum hayatım ya bu ay tuhaflaştım ya işte hamilelik belirtileri arıyorum galibageçen ay 2 gün adet görmem tam ovulasyon gününde sol kasıgımda agrılar sonra 3 4 gün gitmeyen bilye gibi bişi hissetmem sol kasıgımda sürekli iştahsızlık eşimden soguma cinsel anlamda sonra bacaklarımın üzerinde agır bi yük oturuyo galiba acayip halsizlik var geçende damarları farkedince gögsümde ....
anlarsın ya yine kendimizi dinliyoruz işte hayırlısı bakalım kısmet
senin rüyaya gelince peygamber efendimiz diyor ki rüya görüldügünde muallaktadır yorumlandıgı an gerçekleşir o yüzden rüyayı bi bilene yorumlatmaktır ya da eger rüyadan sonra kötü şeyler hissediyorsanız kafanızı sola çevirin ve 3 kere tü tü tü diye tükürün
pek anlamam ama istersen ben yorumlayım adet kanını görmemen rüyanın bozulmadıgını gösterir ve bence bu sana bi işaret doktora bi süre gitmeme konusunda bence rabbim doktordan aman arama benden iste diyor doktoru sadece aracı olarak kullan galiba bu aralar çok düştün doktora ya da yanlış bişey söyledin istersen bi süre doktordan ziyad rabbime anlat derdini seni seviyoruz ya sabır

canımmmmmmmm tebrikler inşallah saglı bir şekilde rabbim kucagına da almayı nasip eder kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hemen anlatmalısın bize ne belirtiler yaşadın nasıl anladın ne kadardır bekliyosun

Süper bir habeerrrrrr.... Kızlar bu ay ne güzel bir ay oldu... Her hafta hamiş haberiyle başladık güne....Rabbim tamamına erdirsin canım... Şükürler olsun...
Halayımız senin için... :teytey::teytey::teytey::teytey: :nazar::nazar:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: teşekkürler cnm darısı hepinizin başına inşallhhhhhh muckk

dmtumt84 canım anlat bakalım.... tedavi görmüş müydün? neler yaptın bu ay hamile kalmak için? ve belirtiler nelerdi???

demet tebrikler
inan gözlerim doldu sabah sabah
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin nasıl öğrendin belirtin varmıydı

X