- 12 Kasım 2009
- 1.531
- 0
ıyıyım cnm bende bıras grıp gıbıyım ama
gecmıs olmus canım
cok yaygın bu aralar dıkkat etmek lazım
gayecı ne guzel ruyalar gormussun oyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyıyım cnm bende bıras grıp gıbıyım ama
Günaydın kızlarrrr.... Hepimiz için hayırlı bir hafta olmasını dileyerek başlıyorum güne...
Nasıl geçti haftasonunuz kızlar? dün gece girip geçmişi okudum biraz... Zeynepcim (kvrck) hamile olabilir misin acep??? damarlar mamarlar falan okudum geçmişte....
Benim dün progestan bitti... şimdi regl olmayı bekliyorum kızlar...
Ayrıca dün akşam rüyamda reglimin bi türlü gelmediğini görüyorum ve doktora gidiyorum doktor muayene ediyor falan sen hamilesin canım test yapmadın mı diyor.. sonra birden kendimi evde buluyorum ve test yaparken görüyorum... çift çizgi çıkıyor... acayip şaşırıyorum... sonra doktora diyorumki geçen baktığınızda nasıl görmediniz falan diye kızıyorum...
gecmıs olmus canım
cok yaygın bu aralar dıkkat etmek lazım
gayecı ne guzel ruyalar gormussun oyle...
Günaydın kızlarrrr.... Hepimiz için hayırlı bir hafta olmasını dileyerek başlıyorum güne...
Nasıl geçti haftasonunuz kızlar? dün gece girip geçmişi okudum biraz... Zeynepcim (kvrck) hamile olabilir misin acep??? damarlar mamarlar falan okudum geçmişte....
Benim dün progestan bitti... şimdi regl olmayı bekliyorum kızlar...
Ayrıca dün akşam rüyamda reglimin bi türlü gelmediğini görüyorum ve doktora gidiyorum doktor muayene ediyor falan sen hamilesin canım test yapmadın mı diyor.. sonra birden kendimi evde buluyorum ve test yaparken görüyorum... çift çizgi çıkıyor... acayip şaşırıyorum... sonra doktora diyorumki geçen baktığınızda nasıl görmediniz falan diye kızıyorum...
KISLAR GÜNAYDINNNN
bebeğime;
Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var
Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum
evet kıslar hamileyimmmmm..............
hayır olsun cnm benım boyle bı hıkaye vardı dun nette hangı topıkteydı hatırlamıyorum omnu okumuşmuydun dua yapmış falan belkı onmdan etkılenmışındırama hayırlısı oldsun
KISLAR GÜNAYDINNNN
bebeğime;
Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Dahası
daha dogrusu gecen hafta istanbulda kaptım sıfayı aama suan gecmış halı dudaklarım patladı baya fena yane
cnmsınnn cok sevındım bıtanem benım yaaaa :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
oleyyyyyyyyyyyyy
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
KISLAR GÜNAYDINNNN
bebeğime;
Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Dahası
Süper bir habeerrrrrr.... Kızlar bu ay ne güzel bir ay oldu... Her hafta hamiş haberiyle başladık güne....Rabbim tamamına erdirsin canım... Şükürler olsun...
Halayımız senin için... :teytey::teytey::teytey::teytey: