Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cnm öncelikle teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsin ben 15 aylık evliyim cnm. 2.ayımız geçen ay çok çalışamadım bir de hemen kalktım banyo yaptım falan. bu ay adetim bittiğinden itibaren her ilişkide kalçama yastık koydum sabaha kadar banyo yapmadım. belirtilerim de salıdan beri kasıklarım çok ağrıyor adet olacağım gibi sonra geçiyordu. sağ kasığımda batma vardı hala da var. göğüslerim şişti ellediğim zaman çok acıyordu. mide bulantım yeni yeni başlıyor cnm sabhları ama istifra edecek kadar çok değil zaten kolay da istifra edemem cnm. böyle işte 2 gündür de öğlenleri bile uyuyorum bazen gece uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum bölee buyrunnnnnnnnn

demet tebrikler
inan gözlerim doldu sabah sabah
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin nasıl öğrendin belirtin varmıydı

çok teşekkürler canım allahım cümlenize nasip etsin çok güzel bir duygu aslında bu ay hiç beklemiyordum geçen ay hüstran olunca bu ayda adet olacam dedim hep eşim bile sen hamilesin demet dedi ben hayır hastalanıcam dedim kısmet işte hayırlısı cnm ...hihoyyyt

kür falan yaptınmı bıde ates olçme yontemını kullanıyodun onun bı etkısı oldumu

allah tamamını erdırsın
haftaya super basladık sayende canım benım
cok sevındımmmmmmmmmmmmm

işte bizim en çok yaptıgımız hata hemen kalkıp duş almak sanki kalkıp abdest almazsam günah olucakmış gibi geliyor buna dikkat etmek lazım

işte bizim en çok yaptıgımız hata hemen kalkıp duş almak sanki kalkıp abdest almazsam günah olucakmış gibi geliyor buna dikkat etmek lazım

evet cnm ya ıcım rahat etmıyo kı benımoyle esımdekızıyo bana yatmıyorum dıe uyuya kalcamoyle dıe korkuyorum

gunaydın kızlarrr...
bende hsonu arada gırdım gecmısı okuyyup kacabıldım anca ...
dun aksam da mısafır vardııı....

hep derler orgu terapı vazıfesı goruyor dıye...aslında sadece orgu degıl dedıgın gıbı kendını dınlememk ıcın bır ugras bulmak lazım mutlaka...

benım esımde medıkal cıhaz satıyor dun onun web sıtesını duzenledık baktım NST (bebegın kalp atımı dınlenıyo ya ) ondan almıslar dedım arada gelırım ofıse dınlerız hep dr a gıtmeyız dıye kaydirigubbakcemile5
olsun da ınsallah o gunler gelsın bakalım bı

kaydirigubbakcemile3 olsun nolcakki diyecem ama olmaz sanki :)
benim eşimin haberi yok valla. olsa girdiği an beni bulur. sonra neler konusuyosun sen uluorta diye .. :mymeka:
bende esıme gırdıgımı soledım ama uyarıo ıkıde bır herseyımızı yazma ama bak oku vs dıyo lülülülülülü

:teytey::teytey:

bu daaa demet ıcın hayırlı olsun arkadasım ...
darısı basımıza ınsallah

maşallah dolu dolu geldin canım günaydın a.s.

A&S, aysellim+, dmtumt84+, EKAKAL, gyshnky+, hayat_77, kvrck+, leysa, lorkee, mugmug1

baya kalabalıgız bugun. ayselcım burdasın ama yoksun nerelerdesın

kür falan yaptınmı bıde ates olçme yontemını kullanıyodun onun bı etkısı oldumu

cnm ateş ölçmeyi bir-iki gün falan öyle yaptım ama yapmadım sonra. en son 2 gün önce baktığımda 36.9 du. kürde yapmadım.

allah tamamını erdırsın
haftaya super basladık sayende canım benım
cok sevındımmmmmmmmmmmmm

çok saol cnm darısı başınıza inşallahh

bende öyle düşünüyordum cnm ama üzerine ezan okunana kadar günahı yok ben sabah ezanına yakın kalkıp banyo yaptım hep. sende öyle yap.

rabbımbundan sonrakı gunlerdede boyle sevınmek nasıpeylesın bızlere gusel haberler alaım ınsallah

amin cnm inşallahhhkaydirigubbakcemile5

lorkee teşekkürler cnm inşallah darısı başınıza bütün arkadaşlarımın başına inanın dualarımda hepiniz varsınızzz

maşallah dolu dolu geldin canım günaydın a.s.

gunaydın canım...

kızlar bu gusul abdestı meselesını daha once yazmıstım tekrr yazmak ıstedım aynı konus uzerınde cok sıkıntı yaptıgım ıcın arastırdım ...
hemen almak sart degıl guslu yanı sadece normal namaz abdestı alıp yatabılrısınız dıyor ama mesela gece calıstınız sabah namazı vaktı cıkmadfan yanı gunes dogmadan yıkanmak kaydıyla ...gece calısınca sabah gunes 7.20 de doguyo mesela ıstanbulda ben 6.50 kalkıp dus alıp namazımı ole kılıom hem vakıt cıkmamıs oluo hem zaten 7.30 da kahvaltı yapıoz...

yanı kolaylık verılmıs kullanmak lazım yoksa coookkk beklerız hemen dus alıp yatarsak her zaman kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…