- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
cok gecmıs olsun
bolbol sebze c vıtamını al
çok teşekkür ederim cnmmm darısı başına inşallah cnm cümlenize inşallahhhhhkafamçokkarıştı:CüvCüv:
canımmmmmmmm tebrikler inşallah saglı bir şekilde rabbim kucagına da almayı nasip eder kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hemen anlatmalısın bize ne belirtiler yaşadın nasıl anladın ne kadardır bekliyosun
demet tebrikler
inan gözlerim doldu sabah sabah
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin nasıl öğrendin belirtin varmıydı
cnm öncelikle teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsin ben 15 aylık evliyim cnm. 2.ayımız geçen ay çok çalışamadım bir de hemen kalktım banyo yaptım falan. bu ay adetim bittiğinden itibaren her ilişkide kalçama yastık koydum sabaha kadar banyo yapmadım. belirtilerim de salıdan beri kasıklarım çok ağrıyor adet olacağım gibi sonra geçiyordu. sağ kasığımda batma vardı hala da var. göğüslerim şişti ellediğim zaman çok acıyordu. mide bulantım yeni yeni başlıyor cnm sabhları ama istifra edecek kadar çok değil zaten kolay da istifra edemem cnm. böyle işte 2 gündür de öğlenleri bile uyuyorum bazen gece uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum bölee buyrunnnnnnnnn
cnm öncelikle teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsin ben 15 aylık evliyim cnm. 2.ayımız geçen ay çok çalışamadım bir de hemen kalktım banyo yaptım falan. bu ay adetim bittiğinden itibaren her ilişkide kalçama yastık koydum sabaha kadar banyo yapmadım. belirtilerim de salıdan beri kasıklarım çok ağrıyor adet olacağım gibi sonra geçiyordu. sağ kasığımda batma vardı hala da var. göğüslerim şişti ellediğim zaman çok acıyordu. mide bulantım yeni yeni başlıyor cnm sabhları ama istifra edecek kadar çok değil zaten kolay da istifra edemem cnm. böyle işte 2 gündür de öğlenleri bile uyuyorum bazen gece uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum bölee buyrunnnnnnnnn
işte bizim en çok yaptıgımız hata hemen kalkıp duş almak sanki kalkıp abdest almazsam günah olucakmış gibi geliyor buna dikkat etmek lazım
işte bizim en çok yaptıgımız hata hemen kalkıp duş almak sanki kalkıp abdest almazsam günah olucakmış gibi geliyor buna dikkat etmek lazım
allah tamamını erdırsın
haftaya super basladık sayende canım benım
cok sevındımmmmmmmmmmmmm
varya süpermiş tavsiye ederim inanırmısın şu kasıklarımdaki sancı bugün hiç olmadı meger hep kendimi dinliyomuşum tek problem buymuş süper vakit geçti annemleri düşünüp bile üzülmedim nasıl geçti anlamadım acayip rahatlamış hissediyorum kendimi
ultrson bile düşünmüyo değilim :)
hatta bugun eşime dedimki :
hep ultrsonda dr a gidince görüyorum ya bebişi sanki oraya bırakmısımda gidip ziyaret edip görecekmişim gibi geliyor.. sesini duymak çok güzel bi fikir.. sonradan da faydası . varmış. dogunca dinlediği zaman iyi geliyormus.. sağol paylastıgın için...
bende esıme gırdıgımı soledım ama uyarıo ıkıde bır herseyımızı yazma ama bak oku vs dıyo lülülülülülükaydirigubbakcemile3 olsun nolcakki diyecem ama olmaz sanki :)
benim eşimin haberi yok valla. olsa girdiği an beni bulur. sonra neler konusuyosun sen uluorta diye .. :mymeka:
[ı]gunaydın cnm nasılsın[/ı]
iyiyim canım sen nasılsın biraz gecikmeli okuyorum canım ya
gunaydın kızlarrr...
bende hsonu arada gırdım gecmısı okuyyup kacabıldım anca ...
dun aksam da mısafır vardııı....
hep derler orgu terapı vazıfesı goruyor dıye...aslında sadece orgu degıl dedıgın gıbı kendını dınlememk ıcın bır ugras bulmak lazım mutlaka...
benım esımde medıkal cıhaz satıyor dun onun web sıtesını duzenledık baktım NST (bebegın kalp atımı dınlenıyo ya ) ondan almıslar dedım arada gelırım ofıse dınlerız hep dr a gıtmeyız dıye kaydirigubbakcemile5
olsun da ınsallah o gunler gelsın bakalım bı
bende esıme gırdıgımı soledım ama uyarıo ıkıde bır herseyımızı yazma ama bak oku vs dıyo lülülülülülü
:teytey::teytey:
bu daaa demet ıcın hayırlı olsun arkadasım ...
darısı basımıza ınsallah
kür falan yaptınmı bıde ates olçme yontemını kullanıyodun onun bı etkısı oldumu
allah tamamını erdırsın
haftaya super basladık sayende canım benım
cok sevındımmmmmmmmmmmmm
rabbımbundan sonrakı gunlerdede boyle sevınmek nasıpeylesın bızlere gusel haberler alaım ınsallah
maşallah dolu dolu geldin canım günaydın a.s.