günaydın canım
inş. hep böyle gider
hamiş sayısı gün geçtikçe artar inş.
günaydın kızlar güzel başlamışsınız güne opuyorumnanaktan
KIZLAR NERELERDESİNİZ GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE GÜZEL HABERLERİM VAR BEN HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden delikafadulden delikafadulden:ecrin_bebek:
günaydın demeden lafa girdim di mi?bugün acayip sinirli hissediyorum kendimi.patlamaya yer arıyorum.biraz eşimi haşladım sabah sabah ama yetmedi.akşama güya çalışma vardı.istemiyorum çalışmak falan da.kimsenin olmadığı bir yere gitsem de bu gece orda kalsam.hatta mümkünse 1 hafta 10 gün kalsam
KIZLAR NERELERDESİNİZ GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE GÜZEL HABERLERİM VAR BEN HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden delikafadulden delikafadulden:ecrin_bebek:
hayırdır bitanem noldu bu kadar sinirlisin bütün haftanın yorgunlugumugünaydın demeden lafa girdim di mi?bugün acayip sinirli hissediyorum kendimi.patlamaya yer arıyorum.biraz eşimi haşladım sabah sabah ama yetmedi.akşama güya çalışma vardı.istemiyorum çalışmak falan da.kimsenin olmadığı bir yere gitsem de bu gece orda kalsam.hatta mümkünse 1 hafta 10 gün kalsam
günaydın canım evet güzel haberlerle başladık darısı listede bekleyen bizlerinde başına:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın demeden lafa girdim di mi?bugün acayip sinirli hissediyorum kendimi.patlamaya yer arıyorum.biraz eşimi haşladım sabah sabah ama yetmedi.akşama güya çalışma vardı.istemiyorum çalışmak falan da.kimsenin olmadığı bir yere gitsem de bu gece orda kalsam.hatta mümkünse 1 hafta 10 gün kalsam
günaydın canım
inş. Hep böyle gider
hamiş sayısı gün geçtikçe artar inş.
hayırlı olsun canım gunun gecmısmıydı kızlar tesadufen ben gırıyom buraya taam anladım kasm aralık dıye baslık ama nerden gırıyoz hamılelık belırtılerı olan baslıktanmı yoksa baska bı yerdenmı lutfen benı aydınlatınmafoldumbenmafoldumben
hayırlı olsun canım gunun gecmısmıydı kızlar tesadufen ben gırıyom buraya taam anladım kasm aralık dıye baslık ama nerden gırıyoz hamılelık belırtılerı olan baslıktanmı yoksa baska bı yerdenmı lutfen benı aydınlatınmafoldumbenmafoldumben
kızlar ya ayrıca daha benım günüm 30 aralık oldugundan baya var biliyorsunuz ama ben 1 haftadır sankı hep regl olacakmısım gıbı boyle sağ ve sol kasıkta ince bir sızı, yanma gibi, saçma bir ağrı...sivilceler falan...tamam umudum pek yok ama regl belirtisi de 1 hafta onceden olur mu yaw:umursamaz:
ya kıslar forum baslıgı neeee altında gırılıyooooo
canım ya hiç sorma bende de aynı şey var bende 27 aralık ama şimdiden sivilcelerim çıktı ve sol kasıgım agrıyor