Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar benim mesajlar çıkmıyo heralde bu 3 yazışım işl bu sefer çıkar yeni topiğiniz hayırlı olsun herkese bebek getirsin listeye benide ekleyin 29 aralık hoşçakalın

KIZLAR NERELERDESıNıZ GÜNAYDIN HEPıNıZE SıZE GÜZEL HABERLERıM VAR BEN HAMıLEYıııMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden delikafadulden delikafadulden :ecrin_bebek:

KIZLAR NERELERDESİNİZ GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE GÜZEL HABERLERİM VAR BEN HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden delikafadulden delikafadulden :ecrin_bebek:

oooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh
süper haber yaaaaa
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

akşam eşime sölemek istemedim süpriz yaparım bi yemeğe gideriz öğle sölerim diye akşam hemen anladı eğer şimdi biliyosan bana sonra sölersen hakkımı helal etmem sana dedi söledim bende deli adam bi kucakladı beni belimi kırıcaktı çook sevindi kızımıza söledik sonra oda çook sevindi bana durmadan anne senin sağlıklı beslenmen lazım artık deyip duruyo hızlı yürümicekmişim iş yapmıcakmışım falan çok hoşşlar ya kaydirigubbakcemile3

canım benim yaa sen şimdi hamilesin süper bi duygu olsa gerekkaydirigubbakcemile2
sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
:Saruboceq:

kızlar nerelerdesiniz günaydın hepinize size güzel haberlerim var ben hamileyiiimmmmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden :ecrin_bebek:

[ı]cnm benıııııııııııımmmmmmmm rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın cok sevındım[/ı]

günaydın canım
yaa birşey soracam 3 haftalık bebek idrar da çıkmıyorsa
en iyisi direk kan testi yaptırmak daha doğrusu değil mi?CADIARZU

tabi ki kan testi daha garanti.erken dönemde kanda görülen her gebelik tam anlamıyla gebeliğe dönüşmediği için yanıltabiliyormuş.yani kanda bakıldı gebelik var dendi ama adet gecikmesinden sonraki tam anlamıyla gebelik sayılıyor.hatta çoğu dr.ümitlendirmemek için adet gecikmesinden önce kan tahlili yapılmasını tavsiye etmiyor.

KIZLAR NERELERDESİNİZ GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE GÜZEL HABERLERİM VAR BEN HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden delikafadulden delikafadulden :ecrin_bebek:

tebrik ediyorum canım benim :teytey: :teytey: :teytey: dikkat etmen lazım bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…