hoşgeldin...
aysellim yapıyor listeyi bu akşam geziyor, sabaha ekler ..
KIZLAR NERELERDESİNİZ GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE GÜZEL HABERLERİM VAR BEN HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden delikafadulden delikafadulden:ecrin_bebek:
akşam eşime sölemek istemedim süpriz yaparım bi yemeğe gideriz öğle sölerim diye akşam hemen anladı eğer şimdi biliyosan bana sonra sölersen hakkımı helal etmem sana dedi söledim bende deli adam bi kucakladı beni belimi kırıcaktı çook sevindi kızımıza söledik sonra oda çook sevindi bana durmadan anne senin sağlıklı beslenmen lazım artık deyip duruyo hızlı yürümicekmişim iş yapmıcakmışım falan çok hoşşlar ya kaydirigubbakcemile3
KIZLAR NERELERDESİNİZ GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE GÜZEL HABERLERİM VAR BEN HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden delikafadulden delikafadulden:ecrin_bebek:
canım dün akşam aldım test sonucunu 3 haftalık dedi çarşamba doktora gidicem
demek ki sen çok erken yapmışsın testi.ondan negatif çıkmış.gördün mü bak :sm_cool:
kızlar nerelerdesiniz günaydın hepinize size güzel haberlerim var ben hamileyiiimmmmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden:ecrin_bebek:
bu hafta 2 hamişimiz oldu çok güzel yaaaopuyorumnanaktan
efet cnm bugunden sonra ınsallah ghergun hamış haberı alırız
günaydın canım
yaa birşey soracam 3 haftalık bebek idrar da çıkmıyorsa
en iyisi direk kan testi yaptırmak daha doğrusu değil mi?CADIARZU