Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ya ayrıca daha benım günüm 30 aralık oldugundan baya var biliyorsunuz ama ben 1 haftadır sankı hep regl olacakmısım gıbı boyle sağ ve sol kasıkta ince bir sızı, yanma gibi, saçma bir ağrı...sivilceler falan...tamam umudum pek yok ama regl belirtisi de 1 hafta onceden olur mu yaw:umursamaz:

valla canım benımde oyle bu sefer
hayırlısı dıyelım
hayırlısı olsun

kızlar ben işe döneyim akşama görüşürüz. hadi bir yeni bir haftada bol hamişlerimiz olsun inşallah

ya bana nıye kımse cvp yazmıyo bu tobıce hangı forumdan gırılıyo ana forumda gorupde gırıryorum eger ras gelırse forum sayfası hangısı eskı lıstede hamılelık belırtılerı altında kasım aralık ocak yazıyodu oyle gırıyoduk bunda nasıl gırıyoz

ya bana nıye kımse cvp yazmıyo bu tobıce hangı forumdan gırılıyo ana forumda gorupde gırıryorum eger ras gelırse forum sayfası hangısı eskı lıstede hamılelık belırtılerı altında kasım aralık ocak yazıyodu oyle gırıyoduk bunda nasıl gırıyoz

canımcım sana yazıyoruz ama görümedin heralde bak aşağıda da yazmıstık.

gebelik bölümüne girmiştin ya....orsa altta yazıyor Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya.... ama songul konu sahibi...topıkler birleşti...

tamam mı?CADIARZU

sebin merakta bırakıp gitti beniakannehir

bende de var asabiyet
dün akşam eşime gelirken yemek için birşeyler getir benim halimyok dedim
bomboş gelmiş sinir oldum
birde tv den gözünü ayırmadı bütün akşammafoldumben

aynen oyle
persembe benım bakalım
senın ne zaman?
bu seferde Gebe deılsem ısmımı psıkolojık anne olarak degıstırcem hihoyyyt

heheh

benimde 30 u ama dur kuşum ne yaprın kaç aydır bekliyorsun benim 17 oluyor bu ay..artık kısmetse ocakta aşılama olacak

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU >
Kadın & Çocuk Sağlığı >
Gebelik >
Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sebin merakta bırakıp gitti beniakannehir

bende de var asabiyet
dün akşam eşime gelirken yemek için birşeyler getir benim halimyok dedim
bomboş gelmiş sinir oldum
birde tv den gözünü ayırmadı bütün akşammafoldumben
[ı]
insanne siniroluyo dımı ozaman gecen akşamda benımkı aynısını yaptı hem doktor boş durmayın dedıgı halde boş gecırdık[/ı]

taam anladıkm sımdı tesekkurler ayselım ya kıslar sıze bısey soracam benım adetım 21 aralık sızce test yapsam cıkarmıııııııı ay merek edıyorum normalde 5 gun veya 4 gun once olurum hıc sasmaz ama genede umutlanmak ıstemıyorum

taam anladıkm sımdı tesekkurler ayselım ya kıslar sıze bısey soracam benım adetım 21 aralık sızce test yapsam cıkarmıııııııı ay merek edıyorum normalde 5 gun veya 4 gun once olurum hıc sasmaz ama genede umutlanmak ıstemıyorum

olabiliyor hamiş gökçek arkadaşımız sanırım 4 gün önceydi hamiş olduğunu öğrendi.

olabiliyor hamiş gökçek arkadaşımız sanırım 4 gün önceydi hamiş olduğunu öğrendi.

oylede aysecım bıde olmassa ınsan uzuluyo ben 1 senden fazla korunmuyorum 5 yasında bı oglum var ıkncı zamanı geldı hazıran ayında kımyasal gebelık gecırdım egr olurda hamıle kalırsam tabıkı allahın ıznıyle once sıze sırrını solıyecem ben oglumada oyle kaldım dusuk yaptıgım bebegede eger allah kısmet ederse hamıleysem bunada ole kaldım dıyecem bu kadar tesaduf olamaz dıyecem artık:teytey::teytey:

oylede aysecım bıde olmassa ınsan uzuluyo ben 1 senden fazla korunmuyorum 5 yasında bı oglum var ıkncı zamanı geldı hazıran ayında kımyasal gebelık gecırdım egr olurda hamıle kalırsam tabıkı allahın ıznıyle once sıze sırrını solıyecem ben oglumada oyle kaldım dusuk yaptıgım bebegede eger allah kısmet ederse hamıleysem bunada ole kaldım dıyecem bu kadar tesaduf olamaz dıyecem artık:teytey::teytey:

aaa cok merak ettım
sır nedır?

X