Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar bende kaçıyorum... bıcı bıcı yapiim mis gibi kokup karşılayayım kocişimi... muck herkese

aneeeem herkes süsleniyor ben de yorgunluktan tipim kaymış gidiyorum eve adamı da öyle karşılıyoz.bak herkes eşofmanı çıkarıyo kocası gelirken ben de gider gitmez giyiyorum eşofmanı ki rahat edeyim.:çok üzgünüm:

aynen bende üzerimdekilerden kurtulayım rahat rahat yemek yapayım diyorum ama
baksana herkes süsleniyor bizde mi bizimkileri şaşırtsak bu akşam ne dersin şekerim?

aynen bende üzerimdekilerden kurtulayım rahat rahat yemek yapayım diyorum ama
baksana herkes süsleniyor bizde mi bizimkileri şaşırtsak bu akşam ne dersin şekerim?

Yemeğe eşimin bir arkadaşı gelecekmiş.onlar yemek yapar ben de temizlik yaparım artık.nasıl şaşırtabiliriz?

selam kıslar ben geldim neler oldu anlatın bakalım nasılsınız opuyorumnanaktan

bende bişi yok. geçmişi okuyodum. eso11 don almış ya bende alayım bari diyodum kendi kendime.. :)
sizde ne var ne yok şekerim

bende bişi yok. geçmişi okuyodum. eso11 don almış ya bende alayım bari diyodum kendi kendime.. :)
sizde ne var ne yok şekerim

nolsun canım bugün biraz temizlik yaptım iyiyim çok şükür agrılarım geçti bide bugün kan tahlili 1.28 gelince tamam dedim şimdeden ögrendim hamiş olmadıgımı boşuna beklemicem okadar rahatladım

nolsun canım bugün biraz temizlik yaptım iyiyim çok şükür agrılarım geçti bide bugün kan tahlili 1.28 gelince tamam dedim şimdeden ögrendim hamiş olmadıgımı boşuna beklemicem okadar rahatladım

bir problem olmasında öbür ay olsun.. bebekte mühim ama sen daha mühimsin..
bence genede her daim hamile gibi düşün ilaç kullanırken veya başka şeylerde..
belli olmaz kimbilir... yerimseniben

bir problem olmasında öbür ay olsun.. bebekte mühim ama sen daha mühimsin..
bence genede her daim hamile gibi düşün ilaç kullanırken veya başka şeylerde..
belli olmaz kimbilir... yerimseniben

hım o zaman ben psikolojil aşermeye devam edeyim kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım bebek nasıl kendini nasıl hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…