Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Lapacı adına cok sevındım yaaaa valla
allahın ıŞı kızcagaz hamıleymıs ayy bız bıle cok sasırdık kım bılır o nasıl sasırmıstır

lapacııııııııııııııı hamileeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus delikafadulden Allah ım sen ne kadar büyüksün yaa lapacı canım benim ya okurken gözlerim doldu inan yaaa süper bi haber bu yaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: tutmayın beni :dance: ınşallah 2 hafta sonra da bebişini görürsün ahh canım benim yaa bak dikkat et kendine bu haber için çok bekledik biz yiğenimize iyi bak sıra önümüzdeki ay bize gelir inşallahh bilmiyorumkismile biraz karnını ekrana sürtersin bebişin biraz büyüsün bize de bulaşsın zemuszemus

Lapaci inanamıyorum sana...
Ne kadar sevındım anlatamam
hasta olmuyorsun olmuyorsun dıyerek bak sonumuz ne guzel oldu
darısı basımıza canlarım

Kızlar nasılsınız
lısteye baktım da ne kadar azalmıs lıste
ooo oooo oooooooooo
sıra bızemı gelıyor acep?

lapacııııııııııııııı hamileeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus delikafadulden Allah ım sen ne kadar büyüksün yaa lapacı canım benim ya okurken gözlerim doldu inan yaaa süper bi haber bu yaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: tutmayın beni :dance: İnşallah 2 hafta sonra da bebişini görürsün ahh canım benim yaa bak dikkat et kendine bu haber için çok bekledik biz yiğenimize iyi bak sıra önümüzdeki ay bize gelir inşallahh bilmiyorumkismile biraz karnını ekrana sürtersin bebişin biraz büyüsün bize de bulaşsın zemuszemus

çok büyük bir süpriz oldu wallla :teytey: :teytey:
müthiştiiii yaaa
eve dinlenmeye gitti
inş. 2 hafta sonra bebişin resimlerini bize de gösterir

böyle güzel hamiş haberleri alınca insanın içi kıpır kıpır oluyor ve içinden keşke bizede yaşatsa şu güzel duyguyu diye geçirmeden edemiyor insan güzel Allah'ım inşallah hayırlısı ile bizlerede nasip eder yaşatır bu güzel duyguları arkadaşlar burdan hepimiz hamiş haberlerimizi yazmadan gitmicez inanın buna opuyorumnanaktan :sm_cool:

Benım adet tarhım 16 ocakya kıslar oglumada hamıle kaldıgımda son adetım 16 ocak ıdı ınsallah bu ay hamıle kalırım yyaaaaa

nbr mugmugcum gorunmuyosun basladınmı calısmalaraa bakem

merhaba mervam
valla calısma fılan yapmıyoruz bız artık
:lepi:
bıraktım ben sahsen herseyı
dusunceyıde calısmalarada
aklımdan cıkardım bebek ısını
bır bakayım dedım sımdı
cok mutlu oldum Lapacıye
sen nasılsın?
ınsallah bu ay olur senın ıcın

sağol mugi iyiyim canımm
ilaçlarımı kullanıyorum
kırmızılar gelsin diye bekliyorumm

aman Allah ıyılık versın
kendıne dıkkat et

Hava cok soguk ıstanbulda yaaa helede bu gunlerde calısmaya hıc gelmıyo kıslar yıkanıyosun malumm zaten zor ısınıyoz bıde banyodan sonraa bebek dıye dıye valla bız yataga yapısıp kalacaz yıkanmaktaaan

çok büyük bir süpriz oldu wallla :teytey: :teytey:
müthiştiiii yaaa
eve dinlenmeye gitti
inş. 2 hafta sonra bebişin resimlerini bize de gösterir

gerçekten süper oldu lapacı işte süpriz bebek bu ayselcim canım yaa sende kırmızıları bekleme bakiim lapaci 37. gününde kan testi yapmıştı çıkmadı senin daha gününe yok mu hem bakimm :1hug: işin şakası kendine iyi bak önce ayselcimm strese girme bünyemiz hemen sinyal vermeye başlıyo yoksa bebek derken başka sıkıntılar çıkıyo

Hıcmı calısmıyosun mugmugcummm fızık kuralı kafandan cıkarmakla olmaz bebek bıraz calısmak lazım yahuu

bu hafta 3. hamişimiz oldu süper oldu wallla
melda06, TomTomm ve lapaci
yarın perşembe kim hamiş olacak bakalımmm

arkadaşlar öğle aramız geldi 1 saat sonra görüşürüz sayfayı kapatmıyaorum ama yerimde olmayacağım şimdilik öpüyorum hepinizi görüşürüz

X