Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır yok. Hamile kalmak istiyorum. Geçen yıl birkaç ay denedik, sonra eşimin ameliyatı, taşınmamız baya bi ara verdik. Eylülden beri yeniden deniyoruz. Sen?
inşallah en kısa ve hayırlı zamanda gelir hepimizin bebeği. bi sorun varmı doktora gittiniz mi. eşimde varikosel var. hareket problemimiz var
canım korunmayı bıraktıktan sonra gittik sadece bana baktı herşey normal dedi
8 ay deneyin olmazsa görüşelim dedi.
bende şubat ayında gitmeyi düşünüyorum tekrar dr a.
benim de son tarihim 31 aralıktı bende merak ediyorum acaba bu ay oldu mu ki diye?
inşallah müjdeli haberleri veririz. Bu ay olmasa da en kısa zamanda. Ben doktora ilk gittiğimde sperm testi istedi. Varikosel tespit edildi aslında ameliyat dediler de bi fırsat olmadı işte. Bu ay da olmazsa bi daha sperm örneği verip ameliyat şartsa olcak mecbur.
nolsun canım ya haftasonu tıkıldık kaldık eve işte allahtan eşim lost5. sezonu aldı ona bakıcaz da ben önceden bi gireyim dedim napıyo bizim kızlar bakalım dedim bide dünden beri fena belim agrıyo ya bacaklarım bile sızlıyorHoŞgeldİnİz eda ve kvrck
ben İŞyerİndeyİm ÇalıŞıyorum
sİzler ne yapıyorsunuz
mİsafİrler İÇİn allah kolaylık versİn tatlım
ay aysel seninde doğru dürüst bi tatilin yok ya nerde çalışıyosun bugünde tamgün değilmi
afiyet olsun canım sen naptın kvrck nasılsınız ......