- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 42
bitan..
pison..
halev..
size birşey sorucam... benim gibi adet olamıyorsunuz sizde o yüzden size soruyorum.. diğer bayanlarda fikirlerini yazarsa sevinirim...
ilk doktora gittim adet söktürücü verdi.. içtim bitti ve aradan 1 hafta geçtikten sonra tekrar gittim doktora.. bekliceksin gelecek dedi... ondan sonra yine 1 hafta geçti ama hala gelen giden yok.. ama sürekli ağrım sızım var.. her an adet olucakmışım gibi hissediyorum.. ama haftalardır olamıyorum.. ne yapmam lazım? şimdi tekrar doktoramı gideceğim? kendim evde olan ferlutalden mi içsem? siz ne yaptınız? böyle bir durum oldumu sizde hiç???
canım ben adet düzensizliğinden doktora gittiğimde bana 2 veya 3 aylık doğum kontrol hapı verdiler ve hepsini kullandım düzeldi derken tekrar bozuldu o aralarda tabiki ağrı sızı hep oluyor mesela benimde günüm geçiyor ve ağrılarım oluyor ha oldum olacam derken olamıyorum her seferinde de açıkcası dr a gitmeyi düşünmüyorum bitkilerle getirmeye çalışıyorum gelmezse de kendi bilir canım ne yapayım stres olunca bana oluyor olan kendi haline bırakıyorum ben ama yinede sen bilirsin kendini iyi hissedeceksen git dra canıma.s