Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aaaaaaaaaaaa çok sevindim nası başardınız herhangi bir ön çalışma yada yumurtlama günü takibi falan yaptın mı kaç aydır korunmuyorsunuz

ay dur tebrik etmeden bi sürü soru sordum e hadi sana bi kutlama halahyı çekelim
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hiç bişey yapmadık..normalde korunuyodum.benim niyetim mart gibiydi.
ama herkes korununca bir süre olmaz dedi.
Bende bu ay bişey olmaz diye eşime bişey demedim..korunmadık yani..

O da kısmetmiş..gerçi daha kan testi yaptırmadım ama testeki ikinci çizgi gayet belirgindi..

kızlar ben bişeyler duydum bizim orda hamile bi bayana doktoru sölemiş hamile olanlar maydonoz.sogan.havuç yediklerinde bebekleri düüüşüomuş.. :gitme: :gitme: mafoldumben bununla ilgili bilgisi olan varmı ?

bide hamile kalmak için sogankürü denenio nasıl yapılo bilgi verrimisiniz merak ettim de ?

ii yapmışsın cnm bende 2 haftadır dikkat ediyorum ben cips ve kola hastasıyım 2 haftadır bıraktım 58,5 kiloydum 56.1 e düştüm bu sabah akşamlarıda işten gelince oryantel müzik koyup oynuyorum ısınınca ip atlıyorum sonrada adım atm aletim var onda 200 adım atıyorum falan bakalım devamı gelcekmi he bide yediklerimde dikkat ediyorum bakalım verebilcekmiyim daha sende devam et sakın bırakma

canım ben kolaya düşkün değilim ama cips severdim kaç aydır onu da yemiyorum
dediğim gibi nasıl şiştim anlamadım:KK43:
sende devam et bırakma hareketlilik en iyisi

hiç bişey yapmadık..normalde korunuyodum.benim niyetim mart gibiydi.
ama herkes korununca bir süre olmaz dedi.
Bende bu ay bişey olmaz diye eşime bişey demedim..korunmadık yani..

O da kısmetmiş..gerçi daha kan testi yaptırmadım ama testeki ikinci çizgi gayet belirgindi..

ne güzel biz gibi çok istesen olmaz rayına bırakmak en güzeli Allah analı babalı büyütsün ve inşallah hamileliğin güzel ve sağlıklı geçer:emir_bebek::nazar:

kızlar ben bişeyler duydum bizim orda hamile bi bayana doktoru sölemiş hamile olanlar maydonoz.sogan.havuç yediklerinde bebekleri düüüşüomuş.. :gitme: :gitme: mafoldumben bununla ilgili bilgisi olan varmı ?

bide hamile kalmak için sogankürü denenio nasıl yapılo bilgi verrimisiniz merak ettim de ?
tatlım bu konuda hamileyken drum bana ne kadar maydonoz yiyorsun ki 4 5 bağ yiyormusun bir oturuşta dedi yani yemek üzerinde birazcık maydonozun yada 1 tane havucun etkisi yokmuş ama çok yersen kanı sulandırma özelliği olduğu için düşük ihtimali yaratıyor
yaw sen hamile değilmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum çünkü hamilelerin soğan kürü yapmamaları gerek rahmi temizlediği için

evet bende evlenince doğum kontrol hapı ondan sonra ameliyat olunca ilaç hormon klomen falan derken 52 de 58,5 çıktım ama artık hiç bi kotumun içine giremiyorum çok fena walla

ılactandır canım
kılo yaptıgını herkes soyluyor
verırsın yavas yavas
sonucta yaptıkların gayet ıyı
ben dogum kontrol hapını bastan berı dusunmedım
hem unutkanım hem de benı yorar dıye dusundum ılac

kızlar merhaba ben doktordan geldim... Beni şubat ayından da silin.Maalesef kist oluşmuş 3 cm e yakın ve doktor doğum kontrol hapı verdi.Moralim altüst durumda.Eşimle gitmiştik o da saat 4 te gidip spermiyogram için örnek verecek.Umarım onda sorun çıkmaz.Şubat bana uğur getirir sanıyordum ama ne yazıkki daha gelmeden uğursuzluğu geldi.Arabada hüngür hüngür ağladım. Bu ay foruma da girmemeyi düşünüyorum.

görüşürüz arkadaşlar öğleden sonra malum öğle aramız geldi yemek vakti şimdilik iyi bakın kendinize.yerimseniben

kızlar merhaba ben doktordan geldim... Beni şubat ayından da silin.maalesef kist oluşmuş 3 cm e yakın ve doktor doğum kontrol hapı verdi.moralim altüst durumda.eşimle gitmiştik o da saat 4 te gidip spermiyogram için örnek verecek.umarım onda sorun çıkmaz.şubat bana uğur getirir sanıyordum ama ne yazıkki daha gelmeden uğursuzluğu geldi.arabada hüngür hüngür ağladım. Bu ay foruma da girmemeyi düşünüyorum.

gaye bende sabahtan beri seni bekliyorum tatlımmm
canım üzülme bitanem
bir ay mı kullanacaksın hapı tatlım?
Canım seni çok seviyoruz sakın umutma canım arkadaşım

tatlım bu konuda hamileyken drum bana ne kadar maydonoz yiyorsun ki 4 5 bağ yiyormusun bir oturuşta dedi yani yemek üzerinde birazcık maydonozun yada 1 tane havucun etkisi yokmuş ama çok yersen kanı sulandırma özelliği olduğu için düşük ihtimali yaratıyor
yaw sen hamile değilmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum çünkü hamilelerin soğan kürü yapmamaları gerek rahmi temizlediği için

hmmm anladım canım .. bian tırstım evet hamilyim de sogan kürün yapmak için deil merak tan sordum canım hamileyken yediginde sorun oluosa bebiş düüüşünürkn faydasımı oluo kafam karıştı valla boshayallersmile boshayallersmile

kızlar merhaba ben doktordan geldim... Beni şubat ayından da silin.Maalesef kist oluşmuş 3 cm e yakın ve doktor doğum kontrol hapı verdi.Moralim altüst durumda.Eşimle gitmiştik o da saat 4 te gidip spermiyogram için örnek verecek.Umarım onda sorun çıkmaz.Şubat bana uğur getirir sanıyordum ama ne yazıkki daha gelmeden uğursuzluğu geldi.Arabada hüngür hüngür ağladım. Bu ay foruma da girmemeyi düşünüyorum.

canım üzme kendini herşey düzelir geçmiş olsun biz hep yanındayız:teselli:

canım yok öyle girmicem topiğe yok şubat uğur getirmedi vs olmıcak arkadaşım böyle kötü düşünceler içimizde hımmmm kızarım bak :eek:klava: bendede kist oldu bi soğan kürü bide doğum kontrol 1 ayda bitti gittiiiiii :gitme: hiiiççç üzülme kafanıda takma butür şeyleri hep yaşıyoruz yılmak yok tamam mı tatlım :teselli:

cnm benim biliyorum üzülmemek elde değil ama düşünmemeye çalış biz bebeğe odaklandığımız için nazlanıyo sıpalar gelmiyo elbet alıcaksın bebeğini kucağına cnm üzülme neolur şubat olmadıysa mart olur cnm

hmmm anladım canım .. bian tırstım evet hamilyim de sogan kürün yapmak için deil merak tan sordum canım hamileyken yediginde sorun oluosa bebiş düüüşünürkn faydasımı oluo kafam karıştı valla boshayallersmile boshayallersmile
canım sen normal yemek düzenine devam et et süt yumurta yoğurt bal pekmez yemeğide ihmal etme soğanıda ye ama normal şekilde kür falan yapma bitek adaçayına dikkat et çünkü toksin madde olduğu için drlar önermiyor tatlım

canım seni öle ii anlyıoyrum ki gitti bi ayda belkide 2 ay daha ama biz ne demiştik en önemli olan sensinn ayrıca kafan dağılacaksa girme formuma canın ne zaman isterse o zaman gir bazen bende acaba böyle okuyarak daha fazla mı etkileniyorum diodum ya sen nasıl içinden geliyorsa öyle yap olur mu ara ara girersin bizi merakta bırakmazsın elin içinde dua edicem sende bol bol dua et bu rabbimin bi imtihanı üzülme olur mu cnm

gaye bende sabahtan beri seni bekliyorum tatlımmm
canım üzülme bitanem
bir ay mı kullanacaksın hapı tatlım?
Canım seni çok seviyoruz sakın umutma canım arkadaşım

evet canım 1 kutu verdi bugün başlayacağım ve 21 gün kullanacağım sonra adet olacağım zaten ve tekrar kontrol olup ona göre tedaviye devam edilecek. Yani şubat ayı boşa gidecek.hiç umut yok şubattan. Canım çok sıkıldı. Arabada hüngür hüngür ağladım eşiminde morali bozuldu haliyle.Beni teselli etmeye çalıştı ama o da üzüldü anladım. hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler çıkacağı dedi orda iyice moralim bozuldu.

X