Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar kırmızılarım teşrif etmeye başlıyorlar... Bu ay kısmet değilmiş... yine ilaçlara yüklenicez... kısmet Şubat ayına.

Degılmıs yawrum
beklıces yıne
bu ay zaten 10 gun sonra bıtıyor
sevgılıler gunu gelıyor
sonrasında hemen yıne test zamanı
:)

aslında benim troid de çıkıyor arada stresten sonra düzeliyor kendi kendine, bide midem de helicobacter var yani bakteri varmış hiç değeri sıfıra düşmezmiş. zamanında kendi kendime yaptığım sinir stres sonucu olduğunu düşünüyorum her mevsim başlangıcı yenileyebiliyormuş. bu adet düzensizliği de kendimi bildim bileli vardı. umarım beteri olmaz da tez vakitte bi bebiş sahibi olurum. umarım isteyen herkesin olur.

tiroid zaten direkt adet düzensizliğine neden olur...
sen güzelce muayene oldunmu?? bu anlattıkların hep pcos a benziyor.. tiroid, adet düzensizliği.. bunlar hep pcosda oluyor... hormon testlerin yapıldımı? varmı pcos sende?

Degılmıs yawrum
beklıces yıne
bu ay zaten 10 gun sonra bıtıyor
sevgılıler gunu gelıyor
sonrasında hemen yıne test zamanı
:)

hakkaten boyle gunlerı atlaya atlaya dusunelım daha cabuk gecıyo...
gayecım valla hayılrısı ıste subat bebelerı olsunlar o zaman ınsallah ..
ben hesapladım subatta tutarsa benım kı terazı oluo...
en yakın arkadasım terazı cok kızıom ona bazı hallerıne :)
oda bana hep dıodu cocugun terazı olsun dıe
ıkı yegenım terazı oldu onla tanıstıktan sonra laelaelaelaelae
tutar mı tutar duası bellı mı olur delikafadulden

şimdi doktora ulaşmaya çalışıyorum bakalım ne diyecek muayeneye çağıracak mı ona göre yeni ticker yapıcam.

ya nasipse öle bi olur ki ben bi topic açmıştım 26 yaşında yumurtalık kanseri olmak ve yüzleşmek die bi kız yazmış oraya 5 cm endometriozisi varmış çilkolata kisti yani ama 2 ama 2. kez hamile kısmet işte kocaman kistle bile hamile kalan var bak bazılarımızda küçücük pco lerle adet olamıyor sen canını sıkma stresten uzak durmaya çalış rabbim doğru zamanda göndericek bebişlerimizi

Valla eğer Şubatta tutarda bide 7 aylık doğarsa Aslan burcu olma ihtimali var hala :) kaydirigubbakcemile3 ayy bendeki düşünceye bak.. çocuk oldu da erken doğup aslan burcu olması kaldı :)

ya gaye bişey sorcam yeni ticker yapmak için sayfaya giriyorum bnm şimdiki çıkıyo başa nasıl alcam onu

Valla eğer Şubatta tutarda bide 7 aylık doğarsa Aslan burcu olma ihtimali var hala :) kaydirigubbakcemile3 ayy bendeki düşünceye bak.. çocuk oldu da erken doğup aslan burcu olması kaldı :)

ya manyadık biz yice benimde yarın doğum günüm ya doğru düzgün plan yapamadıkk kar falan olcakmış ya bende ya bak bi daha ki ay çocuğum olursa kış bebeği olcak bnm gibi sıkıtı çekcek doğum gününü yaparken diye düşündüm sonra dedi ki merve sen salakmısın olsun da kış bebeği olsun sanki buldukta bi de ısmarlama yapıoruz delikafadulden delirdik iyice

hormon testini yeni yaptırdım sayılır aralık ayında yaptırdım çünkü adet gecikmem 50 günü bulunca mecburen baktırdım acaba gebelik mi var diye. dr. hormonların adet olmamana rağmen iyi çıkmış dedi. herhalde pcos olsaydı görünürdü değil mi açıkcası bu dökümanlardan birşey anlamıyorum ben dra gösterdiğim zaman çıksaydı söylerdi herhalde diye düşünüyorum.

söylerdi tabi.. ultrasonla baktığında hemen belli oluyor zaten pcos... bir sürü yumurta görünüyor..
peki ne ilaç verdi sana???? kaç gün sonra adet olabildin? ilaç sayesindemi oldun başka şey kullandınmı?? benimde bugün 53. günüm.. hala olmadım..doktorada gittim ilacımıda içtim =((

yaaa hemde nasıl ben hele ilk başlarda nisan doğumlu olsun yok mayıs doğumlu olsun aman tatile gideyimde aman işlerim yoğun vs tabiii bu arada dr gitmiyorum sonra kist çıktı onla uğraştık 4 ay sonra rahim duvarı inceliği çıktı 2 aydırda bunla uğraşıyorum amannn hayırlısıyla gelsinler göbüşlerimize ordan sağlıklı sıhhatli kucağımızada hangi gün doğuyorsa artık alkisalkisalkis

Ya kızlar sureklı acıkıyorum ben bugun
kan kaybından dolayı sureklı buzdolabının basındayım
kaydirigubbakcemile3

Kızlar doktorla görüştüm. Diğer arkadaşlarıma da fikir olması açısında dediklerini aynen aktaracağım. Ben yaptığım idrar testlerini anlattım ve doktorumun bana söylediği. yumurtlamada problem yaşayıp bu nedenle ilaç tedavisi uyguladığımız hastalarda hamile kalsalar bile Bhcg oranı adet siklusundan sonra pozitifleşmeye başlar ondan önceki ufak değerlere net olarak pozitif diyemiyoruz dedi.Yani bir dahaki sefere adet gecikene kadar test yapmak yok. :)
Ayrıca Cuma günü saat 11 'e randevu verdi. Bakalım inşallah kist falan yoktur ve normal devam ederiz. ayrıca adet görmüş olman bile çok iyi birşey dedi.Bazı hastalarıma ilaçla bile adet gördüremiyoruz dedi.

aslında benim arkadaş vardı troidi az çalışıyordu ama hamile kaldı ve şuan 18 aylık oldu bebişi. ben mideden yana korkuyorum troid yine bastırılıyor bi şekilde de mide ilaçla geçiyor ilaç kullanma yanlısı olmadığım için dr gitmiyorum bile bitkilerle iyileştirmeye çalışıyorum.

oo super canım benım
gıt gorun ıcınde rahatlasın canım
kotu dusunme
kıst mıst aklına getırme
:hulya:
lutfen lutfen lutfen lutfen lutfen

işte bu yyaaaa.. bende hep bunu diyorum.. adet gecikmesini beklemek, kendimizde belirti aramamak en önemli şeylerrrrr.....
ilaçla bile adet olamayanlar çok.. mesela beenn =) beni düşün şükret... daha öncede söylemiştim gayecik.... sen kötünün iyisisin =))))) bense kötünün kötüsü =))))
hadi bakalım inşallah kontrollerde bişi çıkmaz.. yeni aya daha umutla daha bilinçli gireriz.. herşey güzeell oluurrrrr

yarın benımde doĞum gÜnÜm canım.testte yapıcam bakalım artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…