Kızlar kırmızılarım teşrif etmeye başlıyorlar... Bu ay kısmet değilmiş... yine ilaçlara yüklenicez... kısmet Şubat ayına.
Kızlar kırmızılarım teşrif etmeye başlıyorlar... Bu ay kısmet değilmiş... yine ilaçlara yüklenicez... kısmet Şubat ayına.
aslında benim troid de çıkıyor arada stresten sonra düzeliyor kendi kendine, bide midem de helicobacter var yani bakteri varmış hiç değeri sıfıra düşmezmiş. zamanında kendi kendime yaptığım sinir stres sonucu olduğunu düşünüyorum her mevsim başlangıcı yenileyebiliyormuş. bu adet düzensizliği de kendimi bildim bileli vardı. umarım beteri olmaz da tez vakitte bi bebiş sahibi olurum. umarım isteyen herkesin olur.
Degılmıs yawrum
beklıces yıne
bu ay zaten 10 gun sonra bıtıyor
sevgılıler gunu gelıyor
sonrasında hemen yıne test zamanı
:)
ay hepimiz aynıyız demek ki çocuğum olsun kıçını ısırıcam walla biz babayla neler çektik senin yüzünden die :))
artık ileride sorarsa (ki Allah o günleri gösterir inşallah) ben nasıl dünyaya geldim diye biz ebeveynler genelde anlatmadığımızdan dolayı anlatma taraftarı olamadığımız için bir başlarız yaptığımız şeyleri anlatmaya eeeeeee çocuğumuzda bıkar boşver der bizde kurtuluruz herhalde diye düşünüyorum anlatma zorluğundan değil mi.kaydirigubbakcemile3
aslında benim troid de çıkıyor arada stresten sonra düzeliyor kendi kendine, bide midem de helicobacter var yani bakteri varmış hiç değeri sıfıra düşmezmiş. zamanında kendi kendime yaptığım sinir stres sonucu olduğunu düşünüyorum her mevsim başlangıcı yenileyebiliyormuş. bu adet düzensizliği de kendimi bildim bileli vardı. umarım beteri olmaz da tez vakitte bi bebiş sahibi olurum. umarım isteyen herkesin olur.
Valla eğer Şubatta tutarda bide 7 aylık doğarsa Aslan burcu olma ihtimali var hala :) kaydirigubbakcemile3 ayy bendeki düşünceye bak.. çocuk oldu da erken doğup aslan burcu olması kaldı :)
tiroid zaten direkt adet düzensizliğine neden olur...
sen güzelce muayene oldunmu?? bu anlattıkların hep pcos a benziyor.. tiroid, adet düzensizliği.. bunlar hep pcosda oluyor... hormon testlerin yapıldımı? varmı pcos sende?
hormon testini yeni yaptırdım sayılır aralık ayında yaptırdım çünkü adet gecikmem 50 günü bulunca mecburen baktırdım acaba gebelik mi var diye. dr. hormonların adet olmamana rağmen iyi çıkmış dedi. herhalde pcos olsaydı görünürdü değil mi açıkcası bu dökümanlardan birşey anlamıyorum ben dra gösterdiğim zaman çıksaydı söylerdi herhalde diye düşünüyorum.
yaaa hemde nasıl ben hele ilk başlarda nisan doğumlu olsun yok mayıs doğumlu olsun aman tatile gideyimde aman işlerim yoğun vs tabiii bu arada dr gitmiyorum sonra kist çıktı onla uğraştık 4 ay sonra rahim duvarı inceliği çıktı 2 aydırda bunla uğraşıyorum amannn hayırlısıyla gelsinler göbüşlerimize ordan sağlıklı sıhhatli kucağımızada hangi gün doğuyorsa artık alkisalkisalkisya manyadık biz yice benimde yarın doğum günüm ya doğru düzgün plan yapamadıkk kar falan olcakmış ya bende ya bak bi daha ki ay çocuğum olursa kış bebeği olcak bnm gibi sıkıtı çekcek doğum gününü yaparken diye düşündüm sonra dedi ki merve sen salakmısın olsun da kış bebeği olsun sanki buldukta bi de ısmarlama yapıoruz delikafadulden delirdik iyice
ya nasipse öle bi olur ki ben bi topic açmıştım 26 yaşında yumurtalık kanseri olmak ve yüzleşmek die bi kız yazmış oraya 5 cm endometriozisi varmış çilkolata kisti yani ama 2 ama 2. kez hamile kısmet işte kocaman kistle bile hamile kalan var bak bazılarımızda küçücük pco lerle adet olamıyor sen canını sıkma stresten uzak durmaya çalış rabbim doğru zamanda göndericek bebişlerimizi
Kızlar doktorla görüştüm. Diğer arkadaşlarıma da fikir olması açısında dediklerini aynen aktaracağım. Ben yaptığım idrar testlerini anlattım ve doktorumun bana söylediği. yumurtlamada problem yaşayıp bu nedenle ilaç tedavisi uyguladığımız hastalarda hamile kalsalar bile Bhcg oranı adet siklusundan sonra pozitifleşmeye başlar ondan önceki ufak değerlere net olarak pozitif diyemiyoruz dedi.Yani bir dahaki sefere adet gecikene kadar test yapmak yok. :)
Ayrıca Cuma günü saat 11 'e randevu verdi. Bakalım inşallah kist falan yoktur ve normal devam ederiz. ayrıca adet görmüş olman bile çok iyi birşey dedi.Bazı hastalarıma ilaçla bile adet gördüremiyoruz dedi.
Kızlar doktorla görüştüm. Diğer arkadaşlarıma da fikir olması açısında dediklerini aynen aktaracağım. Ben yaptığım idrar testlerini anlattım ve doktorumun bana söylediği. yumurtlamada problem yaşayıp bu nedenle ilaç tedavisi uyguladığımız hastalarda hamile kalsalar bile Bhcg oranı adet siklusundan sonra pozitifleşmeye başlar ondan önceki ufak değerlere net olarak pozitif diyemiyoruz dedi.Yani bir dahaki sefere adet gecikene kadar test yapmak yok. :)
Ayrıca Cuma günü saat 11 'e randevu verdi. Bakalım inşallah kist falan yoktur ve normal devam ederiz. ayrıca adet görmüş olman bile çok iyi birşey dedi.Bazı hastalarıma ilaçla bile adet gördüremiyoruz dedi.
yarın benımde doĞum gÜnÜm canım.testte yapıcam bakalım artık hayırlısıya manyadık biz yice benimde yarın doğum günüm ya doğru düzgün plan yapamadıkk kar falan olcakmış ya bende ya bak bi daha ki ay çocuğum olursa kış bebeği olcak bnm gibi sıkıtı çekcek doğum gününü yaparken diye düşündüm sonra dedi ki merve sen salakmısın olsun da kış bebeği olsun sanki buldukta bi de ısmarlama yapıoruz delikafadulden delirdik iyice