Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

söylerdi tabi.. ultrasonla baktığında hemen belli oluyor zaten pcos... bir sürü yumurta görünüyor..
peki ne ilaç verdi sana???? kaç gün sonra adet olabildin? ilaç sayesindemi oldun başka şey kullandınmı?? benimde bugün 53. günüm.. hala olmadım..doktorada gittim ilacımıda içtim =((

dr. ilaç vermedi ben internetten araştırdım buldum çünkü olmayınca daha çok stres oluyorsun. bal+çörekotu karıştırıp akşam yatmadan bi çay kaşığı yedim sabaha karşı adet oldum. söktürüyormuş diye okumuştum.

işte bu yyaaaa.. bende hep bunu diyorum.. adet gecikmesini beklemek, kendimizde belirti aramamak en önemli şeylerrrrr.....
ilaçla bile adet olamayanlar çok.. mesela beenn =) beni düşün şükret... daha öncede söylemiştim gayecik.... sen kötünün iyisisin =))))) bense kötünün kötüsü =))))
hadi bakalım inşallah kontrollerde bişi çıkmaz.. yeni aya daha umutla daha bilinçli gireriz.. herşey güzeell oluurrrrr

oyle deme canım
senın de agrıların baslamıstı sabah
ınsallah adetle sonuclanır bugun yarın
hepımız umıtlıyız
genc yasta menepoz olayı varmıs
Allahtan oyle seylerımız yok
bunlarada sukur

yarın benİmde doĞum gÜnÜm canım.testte yapıcam bakalım artık hayırlısı

ınsallah canım
yarın sen bıze verırsn ınsallah en gyzel haberı

dr. ilaç vermedi ben internetten araştırdım buldum çünkü olmayınca daha çok stres oluyorsun. bal+çörekotu karıştırıp akşam yatmadan bi çay kaşığı yedim sabaha karşı adet oldum. söktürüyormuş diye okumuştum.

sadece 1 kezmi yedin??? ezdinmi çörekotlarını???
ama doktorun ilaç vermemesi çok ilginnççç.....

oyle deme canım
senın de agrıların baslamıstı sabah
ınsallah adetle sonuclanır bugun yarın
hepımız umıtlıyız
genc yasta menepoz olayı varmıs
Allahtan oyle seylerımız yok
bunlarada sukur

ınsallah canım
yarın sen bıze verırsn ınsallah en gyzel haberı
ilk önce burdaki teyzeleriyle paylaşıcam zaten haberi:) dua edin arkadaşlar

ya manyadık biz yice benimde yarın doğum günüm ya doğru düzgün plan yapamadıkk kar falan olcakmış ya bende ya bak bi daha ki ay çocuğum olursa kış bebeği olcak bnm gibi sıkıtı çekcek doğum gününü yaparken diye düşündüm sonra dedi ki merve sen salakmısın olsun da kış bebeği olsun sanki buldukta bi de ısmarlama yapıoruz delikafadulden delirdik iyice

ben agustosta dogmusum cnm cok sicakmis annem cok sikinti cekmis. birde dogumgunlerimde arkadaslarim hep tatilde oluyodu.bende hep kis bebegi istiyorum o yuzden. ekim olabilir mesela.bu ay tutarsa zaten ekime geliyo galiba.

Kızlar doktorla görüştüm. Diğer arkadaşlarıma da fikir olması açısında dediklerini aynen aktaracağım. Ben yaptığım idrar testlerini anlattım ve doktorumun bana söylediği. yumurtlamada problem yaşayıp bu nedenle ilaç tedavisi uyguladığımız hastalarda hamile kalsalar bile Bhcg oranı adet siklusundan sonra pozitifleşmeye başlar ondan önceki ufak değerlere net olarak pozitif diyemiyoruz dedi.Yani bir dahaki sefere adet gecikene kadar test yapmak yok. :)
Ayrıca Cuma günü saat 11 'e randevu verdi. Bakalım inşallah kist falan yoktur ve normal devam ederiz. ayrıca adet görmüş olman bile çok iyi birşey dedi.Bazı hastalarıma ilaçla bile adet gördüremiyoruz dedi.
bak gördün mü adet olmak bile ne güzel birşey inşallah kist falan da yoktur hem ilacın bitti hemen hastalandım bence kist falan yok oh çalışmalar başlar bi daha ki ay için yakında her ay yeni bi umut gerçekten
işte bu yyaaaa.. bende hep bunu diyorum.. adet gecikmesini beklemek, kendimizde belirti aramamak en önemli şeylerrrrr.....
ilaçla bile adet olamayanlar çok.. mesela beenn =) beni düşün şükret... daha öncede söylemiştim gayecik.... sen kötünün iyisisin =))))) bense kötünün kötüsü =))))
hadi bakalım inşallah kontrollerde bişi çıkmaz.. yeni aya daha umutla daha bilinçli gireriz.. herşey güzeell oluurrrrr
o zaman en kötü bnm bi tane yumurtalığım var tamam ii çalışıyo adet oluyorum ama çocuk yok ve kanser olma tehdidim var kötü diye bi şey yok hepimiz iyiyiz çünkü hep daha kötüsü vardır banada en kötünüz benmişim gibi gelio çünkü kendi can korkum var o yüzden önce sizin sağlığınız sonra bebek bunu sakın unutmayın
yarın benİmde doĞum gÜnÜm canım.testte yapıcam bakalım artık hayırlısı

hadi hayırlısı tomcum bak aynı güz doğmuşuz gördün mü nice yaşlara cnm inşallah en güzel doğum günün olur anne olarak igrersin yeni yaşına

ben agustosta dogmusum cnm cok sicakmis annem cok sikinti cekmis. birde dogumgunlerimde arkadaslarim hep tatilde oluyodu.bende hep kis bebegi istiyorum o yuzden. ekim olabilir mesela.bu ay tutarsa zaten ekime geliyo galiba.

walla pisoncum denizdi galiba ismin hiç o açıdan düşünmemiştim o zaman hayırlısı neyse o zaman olsun bebişler

haklısın mersel... en kötüsü yok... herzaman beterin beteri var.. şükür halimize... benim demek istediğim de buydu zaten... her zaman şükredip halimize yeni umutlar beslemeliyiz... bizden kötüleride muhakkak var.. rabbim dermansız dert vermesin

sadece 1 kezmi yedin??? ezdinmi çörekotlarını???
ama doktorun ilaç vermemesi çok ilginnççç.....

yok 3 gün bilemedin 5 gün yedim o kadar. ayrıca ezmiyorsun normal karıştırıyorsun ben öle yaptım. sende bi dene olana kadar belki işe yarar.

neyse arkadaşlar sizlere iyi akşamlar ben çıkıyorum malum işgününün son saatleri iyi bakın kendinize.

yok 3 gün bilemedin 5 gün yedim o kadar. ayrıca ezmiyorsun normal karıştırıyorsun ben öle yaptım. sende bi dene olana kadar belki işe yarar.

deneyeyim bakayım..bi bu kaldı denemediğim zate.. belki ondan fayda görürüm...
soğan kürü çok iyi diyorlar ama ev müsait değil yapamıyorum onuda şimdi.. ancak haftaya yapabilirim... o zamana kadar bal çörekotu yapayım bari...

artık mutfaga gecme zamanı geldı kızlarr...
hadı bakalım yemek konusuna gecelım ..
gayecım neler vra menunde aksm

artık mutfaga gecme zamanı geldı kızlarr...
hadı bakalım yemek konusuna gecelım ..
gayecım neler vra menunde aksm

ay ben cok rahatım bugun
evdekı yardımcımız lahana dolması sardı
bugun rahatım
yarında annemdeyım
zaten regl oldum, bıraz grev yapayım degılmı kaydirigubbakcemile2

yahu kızlar size bişey daha soracağım burası doğu diye mi böyle hala kafam almıyor dün eltim doğum yaptı bugün evine geçti kaynım arıyor ki akşam yemeğe gelin haaaa yahu kızın anası babası 2 erkek kardeşi ve onların eşleri çocukları benim kaynanam kayınbabam ve biz ohoooooo bu kadarda olmaz ki lohusa bu kadar çok erkek arasında olmazki ben çıldırıyorum çünkü aynısı banada yapılacak offff nası anlayışsız insanlar oralarda durumlar nasıl daha biz en az 10 gün böyle her akşam gideriz herhalde

yahu kızlar size bişey daha soracağım burası doğu diye mi böyle hala kafam almıyor dün eltim doğum yaptı bugün evine geçti kaynım arıyor ki akşam yemeğe gelin haaaa yahu kızın anası babası 2 erkek kardeşi ve onların eşleri çocukları benim kaynanam kayınbabam ve biz ohoooooo bu kadarda olmaz ki lohusa bu kadar çok erkek arasında olmazki ben çıldırıyorum çünkü aynısı banada yapılacak offff nası anlayışsız insanlar oralarda durumlar nasıl daha biz en az 10 gün böyle her akşam gideriz herhalde

vallahi hiç yorum yapmayayım bu konuda ben.. çook hassas konular..
ama lohusa hanımın istirahat etmesi lazım..dinlenmesi lazım... misafirlikler falan bende istemezdim herhalde ilk zamanlar...
ama sen şimdiden strese girme bunlar yüzünden.. senin eşin başkaaa,, kardeşi başkaa..herkes farklıdır.. eşin böyle yapmaz belki...yapacağını düşünürsen de önceden uyarırsın =)

ay ben cok rahatım bugun
evdekı yardımcımız lahana dolması sardı
bugun rahatım
yarında annemdeyım
zaten regl oldum, bıraz grev yapayım degılmı kaydirigubbakcemile2

ayy canım çekti.. çok severim lahana dolmasınnıııııı zemuszemus

ay yazık kıza yaaa
:gitme:
nasıl alıstırırsan oyle gıder dıye dusunuyorum
kolonı halınde yasayamam ben
bastan cızgılerı cok net cızdık bız kocısımle
ılk aylar (evlendıgımızde) cat kapı gelırlerdı
pıjama terlık karsılayınca sımdı aramadan kesınlıkle gelmıyorlar

X