Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Bizde de tam tersi görümcemler maaşallah birinin 2 tane var diğeri de 4 tane doğurmuş 3'ü yaşıyor.Kayınvalidemin de ilk çocuğundan sonra 7 sene olmamış çocuğu sonra arka arkaya 5 tane olmuş :)

valla bizimkilerde durum ne bilmiyorum.. ama acaip bir baskı var üzerimde.. kendi ailem, eşimin ailesi... herkessss..ama herkkeeessss bebek soruyo... sormakla kalmayıp abuk subuk konuşanda çok oluyo.... inşallah tez zamanda kavuşuruz da bebeişlerimize herşey biter...

ilk iğnem acemiliğime gelmişti.. sabah çalışma yapmak gerekiyodu.. sabahın köründe kalktık çalıştık ordan banyoya girip işe gittik... feci bişi =((((
mecbur katlanıcaz.. herşey bebiş içinnn =))))

bana müşterilerin bile sorduğu oluyor ''çocuğunuz var mıydı'' cvp yok oluyor tabiki sonrada şöyle bir ses ''hımmmm''

bana müşterilerin bile sorduğu oluyor ''çocuğunuz var mıydı'' cvp yok oluyor tabiki sonrada şöyle bir ses ''hımmmm''

densiz insan çok...ailenin bile birden çok sorması garip geliyo bana... yani sordun bir kere merakını giderdin tamam işte.. neden karşındakini düşünmüyosun.. belki olmuyor... belki tedavi görüyor.. neden böyle hassas konuşarı irdeleyip sinir bozarsınız ki..
heleki dış kapının mandalı olanlar ayrı bir kategori zaten klava:

heh soruya bak sanki var desen nolcak
napiolar allah bağışlasın falan filan size ne ya milletin çocuğundan ben sormuyordum walla kimseye iyikide öyle yapıomuşum en sinir olduğum soru ne zaman evlilik ne zaman çocuk zıkkımın dibi zamanı bak yine tepem attı kısırım diceksin o olcak he töbe töbedelikafadulden

aynen öyle herşey bebiş için çalışmalardan sonra banyo yapmamamak wc gitmemek ve 30 dk yatmak gerekiyormuş ben yatağın yanında yastığı hazır bekletiyorum çalışmadan sonrada hooooppp kalçamın altına :hulya:

ay bizde öleyiz ya çok komik ben bazen gülüyorum bu halime yastık koyarken gülüyorum ya hooopppp evlatlarım taşıo dışarı hatta diorum gitti çocuklarım gitti die napalım ağlancak halimize gülüyoruz delikafadulden

valla densizi bilmezi çok bu herkonuda böle aman ben alıştım artık umursamıyorum çünkü takılınca kalıyorum sonu kötü oluyo

ya çok tatlı anlatmışsın valla birden gözümün önüne geldi halim delikafadulden delikafadulden

demekki herkes ayni konudan yakiniyomus kizlar. benimde esimin halasi ha bire soruyo hadi ne zaman diye. hep mazaretim vardi kursa gidiyodum falan artik yok ama. yani sabah aksam haber bekliyolarakannehir
ustelik bide kendinin hic cocugu olmadi, ben esime bile sormadim neden halanin cocuklari olmadi diye.

ya çok tatlı anlatmışsın valla birden gözümün önüne geldi halim delikafadulden delikafadulden

napalım amaaaaan olcaksa olcak walla ben saldım artık kızlar az önce tekrar karar aldım hani 3 ay kendi haline bırakıcaktım ya yumurta günü falanda saymicam ne zaman cnm isterse o zaman yapcam bi ona karar verememiştim yumurta günü takip edelim diodun yok gün mün saymicam

alkisalkisalkis

bizde sizin gibiyiz arkadaşlar yastık yanımızda oluyor onu koyarken biraz çıkıyor diye fazla oynamamaya çalışıyorum.

Kızlar kırmızılarım teşrif etmeye başlıyorlar... Bu ay kısmet değilmiş... yine ilaçlara yüklenicez... kısmet Şubat ayına.

işte biz böleyiz cnm keşke herkes aynı olsa ama napıcaksın takmayacaksın başka çare yok

bizde sizin gibiyiz arkadaşlar yastık yanımızda oluyor onu koyarken biraz çıkıyor diye fazla oynamamaya çalışıyorum.
ay hepimiz aynıyız demek ki çocuğum olsun kıçını ısırıcam walla biz babayla neler çektik senin yüzünden die :))
nıye kızayım canım
ok to cnm :))
:lepi:

Kızlar kırmızılarım teşrif etmeye başlıyorlar... Bu ay kısmet değilmiş... yine ilaçlara yüklenicez... kısmet Şubat ayına.

olsun fıstık üzülmek yok şu çizlegeyide değiştir kan testi bi daha ki aya inşallah şimdi yumurtlama günü falan ne istersen onu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…