Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar birşey soracağım benim 2 gün gecti.2 gün arka arkaya test yaptım silik ama belirgin cizgim var sizce hamilemiyim?????????*

kızlar birşey soracağım benim 2 gün gecti.2 gün arka arkaya test yaptım silik ama belirgin cizgim var sizce hamilemiyim?????????*

silik bile olsa ikinci çizgi çıktıysa hamilesin.Ama kan tahlili yaptır kesinleşsin.İnş. hamilesindir.Kesinleşince haber ver de iki göbek de senin için atalımkaydirigubbakcemile5

valla ben slik çizgiyi bir görebilsem doğru kan testi için hastanede alırım soluğu ne duruyon git hadi iki sevinelim :dance:

Kızlaaarrr ben geldim.... ne temizlik ne alışveriş hak getire valla... devrildim uyudum yine... Bu progestan yaramadı bana... hem başımı döndürüyor ilk 1 saat hemde uyku yaptı bende.

2 buçuk aylık hamileyim ama gebelik çok zor geçiyor devamlı dr a gidiyorum hiç beslenemiyorum hatta kilo veriyorum neyse kızlar siz nasılsınız

Kızlaaarrr ben geldim.... ne temizlik ne alışveriş hak getire valla... devrildim uyudum yine... Bu progestan yaramadı bana... hem başımı döndürüyor ilk 1 saat hemde uyku yaptı bende.

Normal mi peki?daha önce kullanmışmıydın?kullandıysan aynı şeyleri yaşadın mı?sorgu memuru gibi oldumkaydirigubbakcemile3

Bmen canım;
hamileliğin iyi geçmesini umut ediyoruz tatlım.
Neden sürekli dr gidiyorsun tatlım ayy merak ettim şimdi seni:KK43:

2 buçuk aylık hamileyim ama gebelik çok zor geçiyor devamlı dr a gidiyorum hiç beslenemiyorum hatta kilo veriyorum neyse kızlar siz nasılsınız

şekerim o zaman sana bebişinin cinsiyetini söyleyeyim muhtemelen kızın olacak şekerim :)) Allahım hayırlı evlat nasip etsin.

Canım benim çektiğin bütün bu acıların sonu çok güzel olacaksın ve hep derlerki insan her şeyi unutuyor onu kucağına alınca.senin de öyle olacaktır eminim.ilk 3 ay zor geçiyormuş zaten.sonra rahatlarsın hamileliğin keyfini çıkarırsın.bir kadının en güzel dönemlerinden biri hamilelik.ne mutlu sana.bak biz de gözümüz yolda bekliyoruz :1hug:

cnm sürekli mide bulantısı kusma iştah yok dr da serum verdi serumlar bitince tekrar eski halime dönüyorum sen nasılsın

Canım bu durumun bir ismi var aslında ama şimdi hatırlayamadım. benim arkadaşımda senin gibiydi... çok zor bir hamilelik geçirdi... 89 kiloyla hamile kaldı 84 ile doğum yaptı..yani kilo alacağına kilo verdi... aldığı serumun haddi hesabı yoktu. Fakat çok ama çok sağlıklı ve çok tatlı bir bebek dünyaya getirdi. ben bunu bir hemşire arkadaşıma anlattığımda hemen kızı oldu değil mi? dedi bende evet dedim... bu durum genellikle kız bebek bekleyen hanımlarda oluyormuş.
Bende şimdi senin dediklerinden yola çıkarak "bir prenses yolda " diyorum. :emir_bebek:

Canım bu durumun bir ismi var aslında ama şimdi hatırlayamadım. benim arkadaşımda senin gibiydi... çok zor bir hamilelik geçirdi... 89 kiloyla hamile kaldı 84 ile doğum yaptı..yani kilo alacağına kilo verdi... aldığı serumun haddi hesabı yoktu. Fakat çok ama çok sağlıklı ve çok tatlı bir bebek dünyaya getirdi. ben bunu bir hemşire arkadaşıma anlattığımda hemen kızı oldu değil mi? dedi bende evet dedim... bu durum genellikle kız bebek bekleyen hanımlarda oluyormuş.
Bende şimdi senin dediklerinden yola çıkarak "bir prenses yolda " diyorum. :emir_bebek:

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip ederde çektiğin bu zorlukları bi gülüşle siliverirsin inş.

ayselcim listede benim tarihimi 24 Ocak yap istersen... Muhtemelen 24 ocak gibi olacak sonraki tarihim

bende hep bulantılı hamılelıklerın kız cocugu oldugunu duydum ...benım de bır arkadasım hamılelılıgın ılk aylarını boyle gecırdı ogrendıkkı kızı olacakmıs ınsallah kaydirigubbakcemile2

X