Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar nasılsınız.
nbr ede nasılsın?
gercekten mı benım esımde sınır oluyo arada ben bakıom kacamak reklam arası vsYok canım biz aşkı menuyu izliyoruz ama ona da bakamadık arkadaşlardaydık
nolsun anım ya iyiym çalışyom biraz beyanname birikti onları gönderiyorum sen ne yaptın nasılsın bizde çalışmalara başladık dün itibariyle bugün cuma allahım üm isteyenleri ilk sıradada bizleri bebişlerimize kavuştursun inşallah :Saruboceq:
haftanın son iş günü yorgunluk çöktü uyumak istiyorum onun dışında iyiyim
gercekten mı benım esımde sınır oluyo arada ben bakıom kacamak reklam arası vs
herkes bırbırını sevıo ne bıcım dızı bu ızleme dıye
ben de 3 haftadır bakmadım o yuzden ne oldu bılmıom ama vadıye bakıoz her hafta kacırsakta ınternetten ızlıoz
gunaydınnn bugun bı vukuat yok henuz beklıoz bakalımmm
bende kaçıyorum kızlar kalkayım temizlik yapcam hadi bakalım hep beraber kalkalım bari başlangıcı ben yapiim hoşçakalın sonra görüşürüzzzzzz
gny arkadaşlar aranızda klomen kullanıp hamile kalan varmı acaba ben bu ay ilk defa kullandım adetime henüz 2 hafta var ama benim belim ayaklarım falan çok ağrıyor 2 gündür. sanki adet olacakmışım gibi inş. adet olmam
kızlar adetime iki hafta var ama adet sancım var ya olacak işmi
yok çatlama iğnesine gerek görmedi doktorum bakalım bekliiyoruz işte 26 sı adet günüm normalde hiç bu kadar sitres olmamıştım 2 buçuk yıllık evliyiz artık bebeğe karar verdik ama olmadı bende ilaç tedaviisine başladım işte bakalım hayırlısı olsun inş. Allah her isteyene sonrada bizlere nasip eder inş.
yok çatlama iğnesine gerek görmedi doktorum bakalım bekliiyoruz işte 26 sı adet günüm normalde hiç bu kadar sitres olmamıştım 2 buçuk yıllık evliyiz artık bebeğe karar verdik ama olmadı bende ilaç tedaviisine başladım işte bakalım hayırlısı olsun inş. allah her isteyene sonrada bizlere nasip eder inş.