ne güzeelll.... kafanı dağıtacak birşeyler bulman iyi olmuş.. ahh bende bulabilsemm =)) kayınvalidemler var evde yatılı.. 10 gündür bizdeler... 1 hafta daha kalıcaklar.. o nedenle hiç bir aktivite yok bende =))))))
canımm seni biz çok seviyoruz o güzel canın nasıl istiyorsa öyle yap opuyorumnanaktantatlım zor bı surec gecırdım cok sukur atlattım artık aklım beynım vucudum yerıne geldı bundan sonrası hayırlısı bakalım kafamdan tamamen attım bebışı bı kere oldu gerısı gelır dıye dusunuyoırum.kendıme baskaugrascak seyler buldum.kıtap okuyorum sal oruyorum facede farmville oynuyorum bunlar stress yapmamı onluyo
ıyıyım tatlım buaralar cok aktıf oldum ordan oraya sen nasılsın nasılı gıdıyo gelışmelerden nbr
inşallah tatlım..bekleyen isteyen herkese nasip etsin rabbim.ben bişey sormak istiyorum gebelik sadece yumurtlama günlerindemi oluşuyo adetine bir gün kala anlamadan hamile kalan bi bayanla tanıştık dün ama çok detaylı konuşamadık ortam müsait değildi.merak ettim nasıl oluyo acaba.eğer öyleyse hala şansımız devam ediyo
ne güzeelll.... kafanı dağıtacak birşeyler bulman iyi olmuş.. ahh bende bulabilsemm =)) kayınvalidemler var evde yatılı.. 10 gündür bizdeler... 1 hafta daha kalıcaklar.. o nedenle hiç bir aktivite yok bende =))))))
iyiyim bende canım yarını heyecanla bekliyorum.inş en güzel doğumgünü hediyem olur:)
öle yapiim o zaman doğru söylüyorsun brakiim 3 ay kendi haline ya tek korkum hastalık tekrarlarsa bu kaybettiğimiz zamanları ararmıyyız
oo süpersin evet face de abant resimlerini gördüm bayıldım walla
fırsatınız olursa ılgaz a gidin
kayak yapabilirsin öğrenmesi çok kolay ve zevkli
inşallah tatlım..bekleyen isteyen herkese nasip etsin rabbim.ben bişey sormak istiyorum gebelik sadece yumurtlama günlerindemi oluşuyo adetine bir gün kala anlamadan hamile kalan bi bayanla tanıştık dün ama çok detaylı konuşamadık ortam müsait değildi.merak ettim nasıl oluyo acaba.eğer öyleyse hala şansımız devam ediyo
canımm seni biz çok seviyoruz o güzel canın nasıl istiyorsa öyle yap opuyorumnanaktan
evet canım bende sizdenim.yarın doğumgünüm inş güzel haberlerle geliriz burayacanım sende bızdensın desene
ya ondan ii aktivite mi olur insan ne kadar olsada evde yalnızmış gibi hareket edemiyo yatamıyosun canını mutfağı toplamak istemesede topliosun ama eşinle dışarda bişiler yapma olayına biraz ara veriyosun o başka biz eşimle 2000 parça puzzle aldık onu yapıyoruz acayip kafa dağıtıyo tavsiye ederim
Kızlar hepinize çoook teşekkür ederim az önce kvrck yazında dank etti bende de doktordan randevumu iptal ettim 3 ay beklicem öyle gidicem ayrıca adetim 2 gün geçmeden kesinlikle ve kesinlikle test yapmicam ve kendime güvenicem..bebeğim en doğru zamanda gelecektir rabbim hepimize sabırlı ve kararlı olma gücü versin.ay walla gaza geldim bu dakikadan itibaren atıyorum kafamdan.......
o korku bendede var.. zaman herşeyden değerli... ama şunuda düşün. rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak zaten.. sen ne yaparsan yap olmayacaksa olmayacaktır.. o nedenle biraz kendi haline bırakmak lazım.. eğer olmazsa o zaman çare aramak daha doğru.....
ben 2 yıllık evliyim.. keşke hiç korunmasaydım diyorum... 1-1,5 senede belki hamile kalırdım.. ama nerden bileceksinki ne olacağını bu durumları yaşayacağını... pcos sürekli olan bir hastalık ve her ay kendini ilal gösteriyor.. ilaçsız adet olamıyorum.. hatta bu ay ilaçla bile olamadım... yumurtalar ise sağlıklı gelişmiyor... asıl benim telaş yapıp doktorlarda gezinmem lazım sürekli.. gerçi gezindimde... 8 aydır tedavi oluyorum.. 6 farklı doktora gittim fikirlerini aldım... yardımcı doçente gittim en son... o bana dediki git evine doktora gitme hiç.. strese sokuyosun kendini.. evinde dene biraz... 1 seneyi geç ondan sonra gel... benim için 1 senenin dolması zaman kaybı gibi geliyo... belki tedavi ile olacak.. ama olmayabilir dee.. hiçbirşey 2x2=4 değil bu işlerde... o nedenle geçen ay bıraktım kendimi... doktora gitmeden 1 senemi doldurayım bakalım... adet olamasamda, yumurtam olmasada denicem.. rabbim büyük.. ne olacağı hiç bilinmez....
evet canım bende sizdenim.yarın doğumgünüm inş güzel haberlerle geliriz buraya