Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Tomtom varmı belırtılerın...
ne guzel bır dogumgunu hedıyesı olur sana canım ya
ınsallah hadı bakalım

ayy kızlar adet olucam galibbaaa.. karnım ağrıyyooo :dance:
artık bi halayı haketmiş olurum dimi 2 aydan beri adet olamayınca... bi halay isterim sizdennnn..
"yuppii adet oldum halayıı"
inşallahh olurum yyaaaaaaa :kahve:

o korku bendede var.. zaman herşeyden değerli... ama şunuda düşün. rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak zaten.. sen ne yaparsan yap olmayacaksa olmayacaktır.. o nedenle biraz kendi haline bırakmak lazım.. eğer olmazsa o zaman çare aramak daha doğru.....
ben 2 yıllık evliyim.. keşke hiç korunmasaydım diyorum... 1-1,5 senede belki hamile kalırdım.. ama nerden bileceksinki ne olacağını bu durumları yaşayacağını... pcos sürekli olan bir hastalık ve her ay kendini ilal gösteriyor.. ilaçsız adet olamıyorum.. hatta bu ay ilaçla bile olamadım... yumurtalar ise sağlıklı gelişmiyor... asıl benim telaş yapıp doktorlarda gezinmem lazım sürekli.. gerçi gezindimde... 8 aydır tedavi oluyorum.. 6 farklı doktora gittim fikirlerini aldım... yardımcı doçente gittim en son... o bana dediki git evine doktora gitme hiç.. strese sokuyosun kendini.. evinde dene biraz... 1 seneyi geç ondan sonra gel... benim için 1 senenin dolması zaman kaybı gibi geliyo... belki tedavi ile olacak.. ama olmayabilir dee.. hiçbirşey 2x2=4 değil bu işlerde... o nedenle geçen ay bıraktım kendimi... doktora gitmeden 1 senemi doldurayım bakalım... adet olamasamda, yumurtam olmasada denicem.. rabbim büyük.. ne olacağı hiç bilinmez....
evet doğru söylüyorsuntedavide olsak olmasakta doğru zamanda göndericek rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar ne zaman gelirlerse gelsinler bundan sonra hiç canımısız sıkmak yok dediğin gibi yumurta olsada olmasa denicez denicez denicezzzz

ohhh be sonunda
:lepi:

hemen sevinmicem bu ağrıları 1 aydır çekiyorum
ya var ya hamile sanır gören.. karnım kocaman şişti..
memeler feci ağrıyo.. dokunamıyorum (hayatımda ben göğüs acısı çekmedim.. ilk kez oluyor)
midem bulanıyor ara ara
uyku hali tavan yaptı (zaten hep uyurumda..bu sefer tavan)
kasıklarımda batma...hep sağ tarafta...
bir türlü gelmeyen adet
sebepsiz birden ağlamalar
1 aydır hep akıntı
1 aydır hep ha adet oldum ha olucam sancıları.. bel ağrısı..
ya ultrasona girip görmesem pcos lu olduğumu hamileyim dicem ama yok maalesefff.. artık adet olup bu durumdan kurtulmak istiyorum..

Tomtom varmı belırtılerın...
ne guzel bır dogumgunu hedıyesı olur sana canım ya
ınsallah hadı bakalım
yok canım sanırım.. dinlemiyorum yani kendimi ama ağzımın tadı değişik sabahtan beri bide kokular duyuyorum..eşime soruyorum ben duymuyorum diyo..bakalım hayırlısı çok ümitlenmiyorum

artık bi halayı haketmiş olurum dimi 2 aydan beri adet olamayınca... bi halay isterim sizdennnn..

walla sen kırmızıları gördüm deyince bizi en çok sevindiren kişi olacaksın herhalde halayda lafı mı olur ben ağrın oldu diye bile bi halay patlatiim şimdiden :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ınsallah yaa valla ıkı sayfa halay cekılecek dıye karar alalım sen regl olunca kaydirigubbakcemile3

bızde oyle
kalp atısını duymadan kımsecıklere
kalp atısından sonra aıleye
4.cu aydan sonra herkese
kaydirigubbakcemile3

ya en mantıklısı cunku ne kdr cok kısıye solylersen Allah korusun ters bısey oldugunda o kdr cok kısıye acıklama yapmak yıpratır ınsanı...

Kızlar selam herkese... bugün eşimi gönderdikten sonra geri yattım... yeni kalktım sayılır ve moralim çok bozuk... adet olacak gibi ağrım vardı belimde ve kasığımda wc ye girdim ve kahverengi akıntım geldi sanırım adet oluyorum kızlar mafoldumben çok canım sıkkın çooook

Kızlar selam herkese... bugün eşimi gönderdikten sonra geri yattım... yeni kalktım sayılır ve moralim çok bozuk... adet olacak gibi ağrım vardı belimde ve kasığımda wc ye girdim ve kahverengi akıntım geldi sanırım adet oluyorum kızlar mafoldumben çok canım sıkkın çooook

bilmiyorumkismile
ama uzılmıces dedık
:umursamaz: yapma Gaye
herseyın hayırlısı
devam pozıtıf arkadasım devam

günaydın arkadaşlar ben soğan kürüne başlamak istiyorum fakat başlamam için adet olmayı beklemelimiyim yoksa hemen başlamalımıyım bilgilendirirseniz sevinirim. bu arada bu ay içinde 3 gün benden çok az bi kahve tonuna yakın bi akıntı geldi nedenini anlamadım dr da gitmedim. acaba küre başlasam adetimi söker mi.

günaydın gayee...hep hayırlısı olsun demiştim senin için...bozma moralini... kendini çokz fazla dinleme...sonra insan çok üzülüyor =((
ne güzelki adet olabiliyorsun..bir iki gün üzüldükten sonra yeni dönem için umut besleyebileceksin. bende 2 aydır umut yok =( şükret haline....
hem tam kanama başlamadan hiç belli olmaz ne olacağı :KK66:
bekle bakalım biraz daha.. sabırla...

kızlar selam herkese... Bugün eşimi gönderdikten sonra geri yattım... Yeni kalktım sayılır ve moralim çok bozuk... Adet olacak gibi ağrım vardı belimde ve kasığımda wc ye girdim ve kahverengi akıntım geldi sanırım adet oluyorum kızlar mafoldumben çok canım sıkkın çooook

tatlım dur bakalım hemen oyle stress yapma bekleyelım

ya gaye lutfen sıkma canını dur bakalım bu gıbı akıntı hamıle olsan da gelebılırkı sen bunları bılıyorsun o yuzden umıdını yıtırme lutfen guzelce dınlenmeye devam et gerısı gelmez ınsalah :Saruboceq:

bilmiyorumkismile
ama uzılmıces dedık
:umursamaz: yapma Gaye
herseyın hayırlısı
devam pozıtıf arkadasım devam

yaa kendimi geçtim eşim için üzülüyorum.şimdi o da yıkılacak. boşver falan diyor ama çok istekli çok ümitli. off yaa offf... şimdi yine aynı olaylar başliicak...

günaydın arkadaşlar ben soğan kürüne başlamak istiyorum fakat başlamam için adet olmayı beklemelimiyim yoksa hemen başlamalımıyım bilgilendirirseniz sevinirim. bu arada bu ay içinde 3 gün benden çok az bi kahve tonuna yakın bi akıntı geldi nedenini anlamadım dr da gitmedim. acaba küre başlasam adetimi söker mi.

adetin ne kadar gecikti?
önce doktora gidip neden geciktiğini öğrenmelisin.... kist varmı, neden gecikmiş
durum ne.. incelendikten sonra ancak küre başlamalısın... normalde bu kür pcoslular ve küçük kistleri olanlar için uygun.... düzenli adet olabilmek için... adetin 10. günü başlanıyor...ama benim gibi 40-50 gün adet olamayanlarda hemen başlarsa bitimine yakın adet oluyorlar.... ve kürü bırakmayıp devam ederlerse adetleri düzene girebiliyor.. muş.. deneyip göreceğiz...
ama sen öncelikle kesinlikle doktora bir görünmelisin.. şahsi fikrim...

X