ayy kızlar adet olucam galibbaaa.. karnım ağrıyyooo :dance:
artık bi halayı haketmiş olurum dimi 2 aydan beri adet olamayınca... bi halay isterim sizdennnn..
"yuppii adet oldum halayıı"
inşallahh olurum yyaaaaaaa
eşimde senin gibi düşünüyo.bir süre kimseye söylemicez..ailem ve sizin dışınızda:)tatlım dogum gununde en gusel hedıyenı alırsın ınsallah ama kalp atışlarını duymadan hemen herkese soyleme nazar degmesın
evet doğru söylüyorsuntedavide olsak olmasakta doğru zamanda göndericek rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar ne zaman gelirlerse gelsinler bundan sonra hiç canımısız sıkmak yok dediğin gibi yumurta olsada olmasa denicez denicez denicezzzzo korku bendede var.. zaman herşeyden değerli... ama şunuda düşün. rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak zaten.. sen ne yaparsan yap olmayacaksa olmayacaktır.. o nedenle biraz kendi haline bırakmak lazım.. eğer olmazsa o zaman çare aramak daha doğru.....
ben 2 yıllık evliyim.. keşke hiç korunmasaydım diyorum... 1-1,5 senede belki hamile kalırdım.. ama nerden bileceksinki ne olacağını bu durumları yaşayacağını... pcos sürekli olan bir hastalık ve her ay kendini ilal gösteriyor.. ilaçsız adet olamıyorum.. hatta bu ay ilaçla bile olamadım... yumurtalar ise sağlıklı gelişmiyor... asıl benim telaş yapıp doktorlarda gezinmem lazım sürekli.. gerçi gezindimde... 8 aydır tedavi oluyorum.. 6 farklı doktora gittim fikirlerini aldım... yardımcı doçente gittim en son... o bana dediki git evine doktora gitme hiç.. strese sokuyosun kendini.. evinde dene biraz... 1 seneyi geç ondan sonra gel... benim için 1 senenin dolması zaman kaybı gibi geliyo... belki tedavi ile olacak.. ama olmayabilir dee.. hiçbirşey 2x2=4 değil bu işlerde... o nedenle geçen ay bıraktım kendimi... doktora gitmeden 1 senemi doldurayım bakalım... adet olamasamda, yumurtam olmasada denicem.. rabbim büyük.. ne olacağı hiç bilinmez....
eşimde senin gibi düşünüyo.bir süre kimseye söylemicez..ailem ve sizin dışınızda:)
ohhh be sonunda
:lepi:
yok canım sanırım.. dinlemiyorum yani kendimi ama ağzımın tadı değişik sabahtan beri bide kokular duyuyorum..eşime soruyorum ben duymuyorum diyo..bakalım hayırlısı çok ümitlenmiyorumTomtom varmı belırtılerın...
ne guzel bır dogumgunu hedıyesı olur sana canım ya
ınsallah hadı bakalım
ayy kızlar adet olucam galibbaaa.. karnım ağrıyyooo :dance:
artık bi halayı haketmiş olurum dimi 2 aydan beri adet olamayınca... bi halay isterim sizdennnn..
ınsallah yaa valla ıkı sayfa halay cekılecek dıye karar alalım sen regl olunca kaydirigubbakcemile3ayy kızlar adet olucam galibbaaa.. karnım ağrıyyooo :dance:
bızde oyle
kalp atısını duymadan kımsecıklere
kalp atısından sonra aıleye
4.cu aydan sonra herkese
kaydirigubbakcemile3
Kızlar selam herkese... bugün eşimi gönderdikten sonra geri yattım... yeni kalktım sayılır ve moralim çok bozuk... adet olacak gibi ağrım vardı belimde ve kasığımda wc ye girdim ve kahverengi akıntım geldi sanırım adet oluyorum kızlar mafoldumben çok canım sıkkın çooook
eşimde senin gibi düşünüyo.bir süre kimseye söylemicez..ailem ve sizin dışınızda:)
Kızlar selam herkese... bugün eşimi gönderdikten sonra geri yattım... yeni kalktım sayılır ve moralim çok bozuk... adet olacak gibi ağrım vardı belimde ve kasığımda wc ye girdim ve kahverengi akıntım geldi sanırım adet oluyorum kızlar mafoldumben çok canım sıkkın çooook
kızlar selam herkese... Bugün eşimi gönderdikten sonra geri yattım... Yeni kalktım sayılır ve moralim çok bozuk... Adet olacak gibi ağrım vardı belimde ve kasığımda wc ye girdim ve kahverengi akıntım geldi sanırım adet oluyorum kızlar mafoldumben çok canım sıkkın çooook
bilmiyorumkismile
ama uzılmıces dedık
:umursamaz: yapma Gaye
herseyın hayırlısı
devam pozıtıf arkadasım devam
günaydın arkadaşlar ben soğan kürüne başlamak istiyorum fakat başlamam için adet olmayı beklemelimiyim yoksa hemen başlamalımıyım bilgilendirirseniz sevinirim. bu arada bu ay içinde 3 gün benden çok az bi kahve tonuna yakın bi akıntı geldi nedenini anlamadım dr da gitmedim. acaba küre başlasam adetimi söker mi.