Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaah aaahh buraninn serinligidirr oraninn en soguk olanii ahhh.. sen buraya gelsennn anlarsinn sofuk n demek:kedi:kızlar burada kar yok ama soğuk hava mevcut işyerinde kalorifer yanmıyor bende hem klima hem elektirk sobası açtım ısınıyorum
kizz senii tebrikk etmistimm ama olsunn yine edeyimm . tebrikler canimmm .amann ayaklarinii sicak tut .. Şenizizmide yağmur aldı başını gidiyor maşallah.
ve havada soğuk.ayaklarım buz gibi
senn daha yukardasinn bize 7 saat . ozaman normallBen Frankfurtanim canim.
aaah aaahh buraninn serinligidirr oraninn en soguk olanii ahhh.. Sen buraya gelsennn anlarsinn sofuk n demek:kedi:
senn daha yukardasinn bize 7 saat . ozaman normall
aileler ne aşamada haberdar olmalı.
eğer test pozitif çıkarsa kalp atışını beklemelimiyim?
yoksa hemen söylemelimiyim.
arkadaşlar benide 10 ocak yazarmısınız.bu ayda olmadı.
sağol canım evet 7 aralık diye yazılmıştım.Ama bu ayda olmadı.Bende biraz daha bekleyip martta rahim filmi çektiricem.Doktor biraz bekliyelim dedi.Biliyosunuz ben 2.çocuk için uğraşıyorum.1 tane 7 yaşında oğlum var.
aileler ne aşamada haberdar olmalı.
eğer test pozitif çıkarsa kalp atışını beklemelimiyim?
yoksa hemen söylemelimiyim.
Kızlar bende yine regl olacakmışım gibi belirtiler var.kasıklarım ağrıyor.iştahım açıldı.canım tatlı ve turşu istiyor.yoksa yine 19. gün regl mi olucam akannehir
bilmiyorum ki.geçen ay 19. gün tekrar oldum mesela.ondan önce 37. gün oldum çok değişken oldu 3 aydırAman sus canim öyle deme. Insallah olmassin. Kacina beklenmedik gün ?