- 12 Kasım 2009
- 1.531
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dun gıremedım sızı nasıl ozledım anlatamam
dun tam bır kabustu...mıdem bulanmaya gozlerım kararmaya basladı bır anda.
Tum gun halsızlık
hayırlara yorduk ama bu sabah kırmızılar ıle karsılastım.
Yenı tarıhım 21/01 aysellım
2010 a kaldık
günaydın kızlaaarrr sabah 08:05 itibariyle pembişler geldi gün içinde kırmızılarım da gelir bugün... ama sinir oldum çünkü şimdi adetimin 5. günü 27 aralık o gün klomen başliicam 5. gün 31 Aralık oluyo umarım yılbaşı ertesi doktorum çalışıyordur...
Benim her işim böyle zaten geçen ay da tam bayram arifesine denk gelmişti yumurta kontrolüm
KIzlar dun gıremedım sızı nasıl ozledım anlatamam
tum gun halsızlık
yenı tarıhım 21/01 Aysellım
2010 a kaldık
günaydın kızlaaarrr sabah 08:05 itibariyle pembişler geldi gün içinde kırmızılarım da gelir bugün... ama sinir oldum çünkü şimdi adetimin 5. günü 27 aralık o gün klomen başliicam 5. gün 31 Aralık oluyo umarım yılbaşı ertesi doktorum çalışıyordur...
Benim her işim böyle zaten geçen ay da tam bayram arifesine denk gelmişti yumurta kontrolüm
hayırlı olsun dıyelım canım benım.. CADIARZU
yok sanmıyorum... hatta 1 Ocak çalışıyor bile olabilirler... en azından öğleden sonra... çünkü birçok hastanın yumurta kontrolü falan var... bayramda bile bazı hastalar için gelmişler 1-2 saatlik...sımdıden doktorunu ara bır sor bence ...sehır dısına cıkmayacaksa kontrole gel dıyebılır ınsallah sıkıntı cıkarmaz :Saruboceq:
asıl kanamanın başladığı gün 1. günü olarak sayılıyor ama.. eğer bugün kanama tam anlamıyla başlamazsa yada akşam gibi başlarsa o zaman 5. gün klomene başlayacağın tarih 28 aralık ptesi oluyor.. ve dr a gideceğin tarihde 3 ocak ctesi oluyor....
zaten önemli olan klomene başlama günün.... kontrole gideceğin tarih 1-2 gün önce veya sonra olması çok birşey değiştirmiyor. yumurta ne durumda ona bakacak...
mesela benim hep geç gelişir yumurtam... 5 gün klomen alıp 5 gün sonra gittiğimde yumurta gelişmemiş oluyo. 2 gün sonra tekrar gel diyo... gittiğimde yarın tekrar gel diyor.. ancak 20mm oluyor benim yumurta... işin garant olması için klomen bittikten sonra gün aşırı ilişkiye başlarsan kontrole gideceğin tarihin tatile gelmesi çok sorun olmaz bence.. kaldıki cuma ve ctesi günü doktorların çalışıyor olması gerek.. resmi tatil değil çünkü yerimseniben
tum gun halsızlık
2010 a kaldık
yok sanmıyorum... hatta 1 Ocak çalışıyor bile olabilirler... en azından öğleden sonra... çünkü birçok hastanın yumurta kontrolü falan var... bayramda bile bazı hastalar için gelmişler 1-2 saatlik...
günaydınlarrrrr opuyorumnanaktan
ay herkes kırmızılarla başlamış güne bende rüyamda gördüm valla hamişmişim ama haberim yokmuş fena halde kanamam oluyo koşturuyoruz hastaneye bebegimi kaybetmişim :sinifsinif:
nolur güzel yorumlayın rüyamı
kızlar ya eşimden o kadar çok sogudum ki cinsel olarak anlatamam size dün artık yeter bu kadar ara dedim beraber olmaya kalktık herşey süperdi ama sonradan sol kasıgıma bir sancı girdiki anlatamam size sanki canımı alıyolardı nedir bu soldaki şey ya var bişi işte biliyorum ama doktor yok bişi diyo
tum gun halsızlık
2010 a kaldık
günaydınlarrrrr opuyorumnanaktan
ay herkes kırmızılarla başlamış güne bende rüyamda gördüm valla hamişmişim ama haberim yokmuş fena halde kanamam oluyo koşturuyoruz hastaneye bebegimi kaybetmişim :sinifsinif:
nolur güzel yorumlayın rüyamı
canımıcm eğer ortdada hiç bebek lafı yokken grseydim bir yorumu olurdu ama her gün bebek konuşunca gece rüyana girmesi çok normal.hamile olmak rüyada benim bidiğim sıkıntıdır.ama kan görmek rüyayı bozar derler.fakat dediğim gibi seninki yorumlanacak rüya değil tamamen bilinçaltının oyunu :1hug: hayırlısı olsun