Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

KIzlar dun gıremedım sızı nasıl ozledım anlatamam
dun tam bır kabustu...mıdem bulanmaya gozlerım kararmaya basladı bır anda.
tum gun halsızlık
hayırlara yorduk ama bu sabah kırmızılar ıle karsılastım.
yenı tarıhım 21/01 Aysellım
2010 a kaldık :KK43:

kızlar dun gıremedım sızı nasıl ozledım anlatamam
Tum gun halsızlık
Yenı tarıhım 21/01 aysellım

[ı]hayırlısı olsun cnm benım yenı ay yenı umut gecen bende cok uzuldum ama olsun yenı ay yenı umut dedım basladım hayırlısı bakalım[/ı]

günaydın kızlaaarrr sabah 08:05 itibariyle pembişler geldi gün içinde kırmızılarım da gelir bugün... ama sinir oldum çünkü şimdi adetimin 5. günü 27 aralık o gün klomen başliicam 5. gün 31 Aralık oluyo :KK43: umarım yılbaşı ertesi doktorum çalışıyordur...
Benim her işim böyle zaten :KK43: geçen ay da tam bayram arifesine denk gelmişti yumurta kontrolüm

günaydın kızlaaarrr sabah 08:05 itibariyle pembişler geldi gün içinde kırmızılarım da gelir bugün... ama sinir oldum çünkü şimdi adetimin 5. günü 27 aralık o gün klomen başliicam 5. gün 31 Aralık oluyo :KK43: umarım yılbaşı ertesi doktorum çalışıyordur...
Benim her işim böyle zaten :KK43: geçen ay da tam bayram arifesine denk gelmişti yumurta kontrolüm

hayırlı olsun dıyelım canım benım.. CADIARZU

gunaydın kızlarrr a.s.
tum gun halsızlık

gecmıs olsun mugmug hayırlısı nabalım senınkıde bızımkılerle bırlıkte 2010 da gelmek ıstedı demekkı hayırlısıyla gelrıler ınsallah...

sımdıden doktorunu ara bır sor bence ...sehır dısına cıkmayacaksa kontrole gel dıyebılır ınsallah sıkıntı cıkarmaz :Saruboceq:

sımdıden doktorunu ara bır sor bence ...sehır dısına cıkmayacaksa kontrole gel dıyebılır ınsallah sıkıntı cıkarmaz :Saruboceq:
yok sanmıyorum... hatta 1 Ocak çalışıyor bile olabilirler... en azından öğleden sonra... çünkü birçok hastanın yumurta kontrolü falan var... bayramda bile bazı hastalar için gelmişler 1-2 saatlik...

asıl kanamanın başladığı gün 1. günü olarak sayılıyor ama.. eğer bugün kanama tam anlamıyla başlamazsa yada akşam gibi başlarsa o zaman 5. gün klomene başlayacağın tarih 28 aralık ptesi oluyor.. ve dr a gideceğin tarihde 3 ocak ctesi oluyor....
zaten önemli olan klomene başlama günün.... kontrole gideceğin tarih 1-2 gün önce veya sonra olması çok birşey değiştirmiyor. yumurta ne durumda ona bakacak...
mesela benim hep geç gelişir yumurtam... 5 gün klomen alıp 5 gün sonra gittiğimde yumurta gelişmemiş oluyo. 2 gün sonra tekrar gel diyo... gittiğimde yarın tekrar gel diyor.. ancak 20mm oluyor benim yumurta... işin garant olması için klomen bittikten sonra gün aşırı ilişkiye başlarsan kontrole gideceğin tarihin tatile gelmesi çok sorun olmaz bence.. kaldıki cuma ve ctesi günü doktorların çalışıyor olması gerek.. resmi tatil değil çünkü yerimseniben

günaydınlarrrrr opuyorumnanaktan
ay herkes kırmızılarla başlamış güne bende rüyamda gördüm valla hamişmişim ama haberim yokmuş fena halde kanamam oluyo koşturuyoruz hastaneye bebegimi kaybetmişim :sinifsinif:
nolur güzel yorumlayın rüyamı

kızlar ya eşimden o kadar çok sogudum ki cinsel olarak anlatamam size dün artık yeter bu kadar ara dedim beraber olmaya kalktık herşey süperdi ama sonradan sol kasıgıma bir sancı girdiki anlatamam size sanki canımı alıyolardı nedir bu soldaki şey ya var bişi işte biliyorum ama doktor yok bişi diyo

asıl kanamanın başladığı gün 1. günü olarak sayılıyor ama.. eğer bugün kanama tam anlamıyla başlamazsa yada akşam gibi başlarsa o zaman 5. gün klomene başlayacağın tarih 28 aralık ptesi oluyor.. ve dr a gideceğin tarihde 3 ocak ctesi oluyor....
zaten önemli olan klomene başlama günün.... kontrole gideceğin tarih 1-2 gün önce veya sonra olması çok birşey değiştirmiyor. yumurta ne durumda ona bakacak...
mesela benim hep geç gelişir yumurtam... 5 gün klomen alıp 5 gün sonra gittiğimde yumurta gelişmemiş oluyo. 2 gün sonra tekrar gel diyo... gittiğimde yarın tekrar gel diyor.. ancak 20mm oluyor benim yumurta... işin garant olması için klomen bittikten sonra gün aşırı ilişkiye başlarsan kontrole gideceğin tarihin tatile gelmesi çok sorun olmaz bence.. kaldıki cuma ve ctesi günü doktorların çalışıyor olması gerek.. resmi tatil değil çünkü yerimseniben

Zaten arayıp doktorumla konuşurum yinede. belki hemen bitince çağırmaz... 1-2 gün sonrasına randevu verir.

tum gun halsızlık

hadi yaaaa :çok üzgünüm: ama ben çok umutluydum belki de senden daha çok umutluydum senin için.vardır bir hayır canım.moral bozmak yok.biraz sarsıldık o kadar.bitti gitti ok?

yok sanmıyorum... hatta 1 Ocak çalışıyor bile olabilirler... en azından öğleden sonra... çünkü birçok hastanın yumurta kontrolü falan var... bayramda bile bazı hastalar için gelmişler 1-2 saatlik...

özele gidiyosun degil mi canım eger özeldeysen kapancagını hiç sanmıyorum

ay herkes kırmızılarla başlamış güne bende rüyamda gördüm valla hamişmişim ama haberim yokmuş fena halde kanamam oluyo koşturuyoruz hastaneye bebegimi kaybetmişim :sinifsinif:

gunyadın kvrck ,hayır olsun ruyan dıyelım ama cok konustugumuz mevzu oldugu ıcın bence takılmamaya calıs ruyaya ve ıyı dusun ...ben de hıc bole ruyalar gormezdım dun bebek gordum gogsume yatırmısım uyuyorduk bırlıkte ...sanırım bılıncaltımızı ıyıce doldurduk artık...
sen ıyı dusun ıyı seylerle karsılas ınsallah :Saruboceq:
hem kan gorduysen zaten ruya bozulur derler

kızlar ya eşimden o kadar çok sogudum ki cinsel olarak anlatamam size dün artık yeter bu kadar ara dedim beraber olmaya kalktık herşey süperdi ama sonradan sol kasıgıma bir sancı girdiki anlatamam size sanki canımı alıyolardı nedir bu soldaki şey ya var bişi işte biliyorum ama doktor yok bişi diyo

ya ben de buna benzer bısey soracaktım sogumak degıl ama afedersınız de hamılelık dusundugumden berı ılıskıye ıstegım degısmedı ama zevk alma esıgım arttı yanı kolay kolay zevk alamaz oldum sız de de oldu mu bu sekılde :eek:

günaydın canım.pek sanmıyorum ertesi gün çalışsın ama belli olmaz.sağlık bu sen yine de sor.eğer aklından 31 aralığa denk gelirse ertesi gün tatil dr. yoksa napıcam diye düşünüp durduysan başına gelmiştir.benim genelde korktuğum şeyler hep başıma gelir.haydi bakalım senin için gönlümde diktiğim umut fidanının dalları yeşermeye başladı

tum gun halsızlık

olsun bitanem herşeyde vardır bi hayır üzülme hem bak yeni sene yeni umut yeni bebek....opuyorumnanaktan

canımıcm eğer ortdada hiç bebek lafı yokken grseydim bir yorumu olurdu ama her gün bebek konuşunca gece rüyana girmesi çok normal.hamile olmak rüyada benim bidiğim sıkıntıdır.ama kan görmek rüyayı bozar derler.fakat dediğim gibi seninki yorumlanacak rüya değil tamamen bilinçaltının oyunu :1hug: hayırlısı olsun

canımıcm eğer ortdada hiç bebek lafı yokken grseydim bir yorumu olurdu ama her gün bebek konuşunca gece rüyana girmesi çok normal.hamile olmak rüyada benim bidiğim sıkıntıdır.ama kan görmek rüyayı bozar derler.fakat dediğim gibi seninki yorumlanacak rüya değil tamamen bilinçaltının oyunu :1hug: hayırlısı olsun

kıslar ben bu ay rüyamda görmüştüm ama hamile olduğumu değil de bebeğimi gördüm bana sarıldı annecim dedi öptü erkekti ve o kadar atatlıydı ki anlatamam. sonra hamile olduğumu öğrendim ve çok sevindim. bu ay adet olacağım diye bekliyordum hep ama allahım yüzüme güldü çok şükür. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh Şeniz:1hug:

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LİSTEMİZ
*bafo
*mugmug1 (malesef kırmızıları gördü)
*captaninkarisi
*sevgi0535
?ceydan(katılmak istersen haber ver)sabredememiş zilli yapmış negatif :KK43: tabi şimdilik :))))
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

X