İnşaallah oluyor dur bende bilmiyorum :) :)Ayyy ya keşkeee. Sarı yerleşme lekesi olur mu :)
Bazılarında olmuş. Bende de bir tek dün oldu. Bir daha olmadıİnşaallah oluyor dur bende bilmiyorum :) :)
Hadi bakalım inşallah vardır dua dan başka yapacak birseyimiz yokBazılarında olmuş. Bende de bir tek dün oldu. Bir daha olmadı
Aynen öyle. 4 gün bekleyecem mecbur. Yapacak bir şey yok :)Hadi bakalım inşallah vardır dua dan başka yapacak birseyimiz yok
Az önce sana ve bu grubta olan herkese dua ettim inşaallah Rabbim kabul olan dualardan etsin bana dua edenin benden dua bekleyenlerin ve benim dualarımı kabul et Allahım aminAynen öyle. 4 gün bekleyecem mecbur. Yapacak bir şey yok :)
Allah razı olsun canım benim. Aminn inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versinAz önce sana ve bu grubta olan herkese dua ettim inşaallah Rabbim kabul olan dualardan etsin bana dua edenin benden dua bekleyenlerin ve benim dualarımı kabul et Allahım amin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Folbiol kullanıyorum ben de bu ay da olmazsa senin dediğini alırım. Çok şükür insülin direncim de yok. Soğan kurunu de uyguluyorum her ay. Olmazsa testere dişli aslan pençesini yapacam diğer ay :)1------> inofolic combi kesinlikle folik asit reçetesiz satılıyor.
2------> İbrahim Saraçoğlu soğan kürü
3------> adet bitimi birer gün arayla iliski
4------>mutlaka insulin direncinize baktirin varsa eğer ilaç verecektir verdiği ilaçla düşüyor ve adetler düzenliyor düzenli adet düzenli yumurtlama demek.
5-------->ilişkilerden sonra ayakları yukarı dikmek
6------>dua ve sabir en önemlisi bol dua edin en çok dua alin.
RABBİM HAYİRLİSİYLA CİFT CİZGİYİ GÖRMEYİ NASİP EYLESİN KARDESLERİM.BEN 4.AYİMDA HAMİLE KALDİM.
Bilgilendirme için teşekkür ler Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin isteyen herkese Rabbim.en kısa zamanda nasip etsin1------> inofolic combi kesinlikle folik asit reçetesiz satılıyor.
2------> İbrahim Saraçoğlu soğan kürü
3------> adet bitimi birer gün arayla iliski
4------>mutlaka insulin direncinize baktirin varsa eğer ilaç verecektir verdiği ilaçla düşüyor ve adetler düzenliyor düzenli adet düzenli yumurtlama demek.
5-------->ilişkilerden sonra ayakları yukarı dikmek
6------>dua ve sabir en önemlisi bol dua edin en çok dua alin.
RABBİM HAYİRLİSİYLA CİFT CİZGİYİ GÖRMEYİ NASİP EYLESİN KARDESLERİM.BEN 4.AYİMDA HAMİLE KALDİM.
İnsülin direnci ne kendiniz mi baktığınız böyle bir test yapıldı mi hiç bilmiyorum adetin 2 günü hormon testi yaptırdım ama neler yapıyorlar bilmiyorum bu testin içinde :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Folbiol kullanıyorum ben de bu ay da olmazsa senin dediğini alırım. Çok şükür insülin direncim de yok. Soğan kurunu de uyguluyorum her ay. Olmazsa testere dişli aslan pençesini yapacam diğer ay :)
Dahiliyeye gittim hormon ve insülin direncim olup olmadığına baktirdim. D vitamini eksikliği çıktı sadeceİnsülin direnci ne kendiniz mi baktığınız böyle bir test yapıldı mi hiç bilmiyorum adetin 2 günü hormon testi yaptırdım ama neler yapıyorlar bilmiyorum bu testin içinde :)
Kizlar bugun çatlatma ignemin 11. Gunuydu bilgisi olan varmi ?
Canım çizgi var ama iğnenin etkisi olabilir. Sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah koyulaşır ya da direkt kan ver :)
Çizgi var gibi. Ay inşallah bebiştir. Ignenin de etkisi olabilir ama. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Bir kan ver bence kesin sonuç :)Kizlar bugun çatlatma ignemin 11. Gunuydu bilgisi olan varmi ?
Ya kimisi 12. Gunde idrar testiyle ogrenmis. Kimisi 8. Gunde yapmis negatifmis. Bi arkadaş hatta uc kere çatlatma iğnesi kullanmis. Ucundedr sekizinci gunde negatif cikmis. Hiç belli belirsiz cizgi bile yokmus. Benimki iki gundur böle cikiyor
Çizgi var gibi. Ay inşallah bebiştir. Ignenin de etkisi olabilir ama. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Bir kan ver bence kesin sonuç :)
Yarın ver. Varsa çıkar :) inşallah vardır canımKanı bne zaman versemkii ?
Hiç böyle bir şey istemediler insülin de etkiliyor mu gebeliğin oluşması niDahiliyeye gittim hormon ve insülin direncim olup olmadığına baktirdim. D vitamini eksikliği çıktı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?