Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Az önce sana ve bu grubta olan herkese dua ettim inşaallah Rabbim kabul olan dualardan etsin bana dua edenin benden dua bekleyenlerin ve benim dualarımı kabul et Allahım amin
Allah razı olsun canım benim. Aminn inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

1------> inofolic combi kesinlikle folik asit reçetesiz satılıyor.
2------> İbrahim Saraçoğlu soğan kürü
3------> adet bitimi birer gün arayla iliski
4------>mutlaka insulin direncinize baktirin varsa eğer ilaç verecektir verdiği ilaçla düşüyor ve adetler düzenliyor düzenli adet düzenli yumurtlama demek.
5-------->ilişkilerden sonra ayakları yukarı dikmek
6------>dua ve sabir en önemlisi bol dua edin en çok dua alin.

RABBİM HAYİRLİSİYLA CİFT CİZGİYİ GÖRMEYİ NASİP EYLESİN KARDESLERİM.BEN 4.AYİMDA HAMİLE KALDİM.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Folbiol kullanıyorum ben de bu ay da olmazsa senin dediğini alırım. Çok şükür insülin direncim de yok. Soğan kurunu de uyguluyorum her ay. Olmazsa testere dişli aslan pençesini yapacam diğer ay :)

Bilgilendirme için teşekkür ler Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin isteyen herkese Rabbim.en kısa zamanda nasip etsin

İnsülin direnci ne kendiniz mi baktığınız böyle bir test yapıldı mi hiç bilmiyorum adetin 2 günü hormon testi yaptırdım ama neler yapıyorlar bilmiyorum bu testin içinde :)

İnsülin direnci ne kendiniz mi baktığınız böyle bir test yapıldı mi hiç bilmiyorum adetin 2 günü hormon testi yaptırdım ama neler yapıyorlar bilmiyorum bu testin içinde :)
Dahiliyeye gittim hormon ve insülin direncim olup olmadığına baktirdim. D vitamini eksikliği çıktı sadece

Kizlar bugun çatlatma ignemin 11. Gunuydu bilgisi olan varmi ?

Eklentiler

• IMG_20180114_135605.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2018-01-14-16-18-57.png
    108,8 KB · Görüntüleme: 54

Canım çizgi var ama iğnenin etkisi olabilir. Sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah koyulaşır ya da direkt kan ver :)

Canım çizgi var ama iğnenin etkisi olabilir. Sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah koyulaşır ya da direkt kan ver :)

Ya kimisi 12. Gunde idrar testiyle ogrenmis. Kimisi 8. Gunde yapmis negatifmis. Bi arkadaş hatta uc kere çatlatma iğnesi kullanmis. Ucundedr sekizinci gunde negatif cikmis. Hiç belli belirsiz cizgi bile yokmus. Benimki iki gundur böle cikiyor

Çizgi var gibi. Ay inşallah bebiştir. Ignenin de etkisi olabilir ama. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Bir kan ver bence kesin sonuç :)

Hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gel inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…