Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Soğan suyunu bende yapıyorum buarada sabah akşam yapmı yorum ama sabahları içiyorum şifa sı Rabbinden inslah
Ben de sabah akşam yapıyorum normalde ama. Son günlerde boşladım akşam içiyorum. Sabah işe giderken yapmak zor oluyor

Hosbulduk cnm pcolu degılım ama gecen ay yumurtam catşamadı ara sora adet duzenım bozuluyo genc kızlıktan berı bakalım 15.gunum progestan ılac kullanmaya basladım ıns buay guzel haberlerı alırız hepımız bebıslerınıze kavusalım ıns nekadardır ıstıyosun cnm
Kendimi bildim .oğlum doğdu sonra tekrar olsun istedim bekliyorum işte

Öncelikle şöyle bir kısa anlatayım size bir sahabe peygamber Efendimiz çocuk istiyoruz ama olmuyor diyor peygamberimiz de bolca tövbe et diyor ve adam yılmadan tövbe ediyor ve çocuk sahibi oluyor bizlerin de bir çok Günahımmız vardır o yüzden bolca YA TEVVAP YA TEVVAP diye günde 409 tane çekin yaptigimiz dualar kabul olsun diye

Öncelikle şöyle bir kısa anlatayım size bir sahabe peygamber Efendimiz çocuk istiyoruz ama olmuyor diyor peygamberimiz de bolca tövbe et diyor ve adam yılmadan tövbe ediyor ve çocuk sahibi oluyor bizlerin de bir çok Günahımmız vardır o yüzden bolca YA TEVVAP YA TEVVAP diye günde 409 tane çekin yaptigimiz dualar kabul olsun diye

Canım mesele günah olsaydı zina edenler hiç hamile kalmaması gerekiyordu. Elbette tövbe etmekten zarar gelmez ama bu da bir imtihan yoksa bizim suçumuz değil bebeğimizin olmaması...

Canım mesele günah olsaydı zina edenler hiç hamile kalmaması gerekiyordu. Elbette tövbe etmekten zarar gelmez ama bu da bir imtihan yoksa bizim suçumuz değil bebeğimizin olmaması...
Tabiki öyle ama tövbe etmemizde güzel sonuçlar elde ederiz zina yapanlar zaten günahkar evlatları onlara mükafatmi yoksa .büyük bir imtihan mi bilinmez

IMG-20171228-WA0011.jpeg
IMG-20171228-WA0011.jpeg bana bu ilaçları verdi siz.kullandiniz mi ben bu zamana kadar ilk.defa kullandim

Sarı lekelenmem olmuş. Adetime 5 gün var. Gebelik belirtisi olabilir mi ki bu :(

Hafta sonu olduğu için temizlik yapıyorum o yüzden geç yazıyorum kusura bakmayın lütfen sizler yaptıklarınızı kürleri vs yazın duyduklarinizi herkes bilgi paylaşımı ni yaparsa güzel olur ;)

K
Hafta sonu olduğu için temizlik yapıyorum o yüzden geç yazıyorum kusura bakmayın lütfen sizler yaptıklarınızı kürleri vs yazın duyduklarinizi herkes bilgi paylaşımı ni yaparsa güzel olur :KK66:
Kolay gelsin canım. Ben sabahtan hallettim rahatım :)

Back