- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Amin canım inşallah :)Bende istiyorum umarım bu topic hayırlı gelir hepimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah :)Bende istiyorum umarım bu topic hayırlı gelir hepimize
Hayırlısı olsun canım. Inşallah sağlıklı bir gebelik elde edersin :)Kızlar ben de geldim :) geçen ay iğne ile hamile kaldım kimyasal gebelikmis düştü maalesef..bu ay yine iğne kullandım yarın da çatlatma iğnemi olcam 11 de bakalım bu ay ne olacak![]()
İnşallah canım cümlemiz inşallahH
Hayırlısı olsun canım. Inşallah sağlıklı bir gebelik elde edersin :)
İnşallah Rabbim verecek sabri sonu Selamet inşallah:)Bende istiyorum umarım bu topic hayırlı gelir hepimize
Amin inşalalh herkeze hayırlı gelirAmin canım inşallah :)
Ayy hadisi inşallah sıkıca tutun sub varsa inşallahSol tarafımda batmalar başladı kızlar :) inşallah bebiş vardır ya dua edin
Adet günü olmazsam eğer test yapsam çıkar mı yoksa geçmesini mı bekleyim :)Ayy hadisi inşallah sıkıca tutun sub varsa inşallah![]()
Çıkar tabikiAdet günü olmazsam eğer test yapsam çıkar mı yoksa geçmesini mı bekleyim :)
Ama bence kan yap yada erken gebelik Testi var biraz pahali diğerine göre ama kesin sonuçÇıkar tabiki![]()
Ay çok heyecanliyimmmÇıkar tabiki![]()
İnşallah hamilesin canım ilaç falan kullandın mı :)Ay çok heyecanliyimmm
Soğan suyu , d vitamini ve folik asit sadece :)İnşallah hamilesin canım ilaç falan kullandın mı :)
Ayy bende heycanlandim inşallah vardır. olumlu olumsuz mutlaka bilgilendir bizi inşallah vardır diyelim ama yoksa da pes etmek yok aynı şekilde devamAy çok heyecanliyimmm
Tabi ki bildiririm. 4 gün kalmış bulunmakta adetime artık :)Ayy bende heycanlandim inşallah vardır. olumlu olumsuz mutlaka bilgilendir bizi inşallah vardır diyelim ama yoksa da pes etmek yok aynı şekilde devam![]()
Adana ben de :)Sabah güzel haberler verin inşallah
peş peşe
Bide adet tarihlerimizi yazalım mı başlangıç bitiş yoksa sitrese mi .sokar bizi
Nerelerden bu grubta toplandık ben istanbul /Zeytinburnu![]()
Memleketimin heryeri güzelAdana ben de :)
Aynen öyle :)Memleketimin heryeri güzel![]()