- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Amin canım inşallah :)Bende istiyorum umarım bu topic hayırlı gelir hepimize
Hayırlısı olsun canım. Inşallah sağlıklı bir gebelik elde edersin :)Kızlar ben de geldim :) geçen ay iğne ile hamile kaldım kimyasal gebelikmis düştü maalesef..bu ay yine iğne kullandım yarın da çatlatma iğnemi olcam 11 de bakalım bu ay ne olacak
İnşallah canım cümlemiz inşallahH
Hayırlısı olsun canım. Inşallah sağlıklı bir gebelik elde edersin :)
İnşallah Rabbim verecek sabri sonu Selamet inşallah:)Bende istiyorum umarım bu topic hayırlı gelir hepimize
Amin inşalalh herkeze hayırlı gelirAmin canım inşallah :)
Ayy hadisi inşallah sıkıca tutun sub varsa inşallahSol tarafımda batmalar başladı kızlar :) inşallah bebiş vardır ya dua edin
Adet günü olmazsam eğer test yapsam çıkar mı yoksa geçmesini mı bekleyim :)Ayy hadisi inşallah sıkıca tutun sub varsa inşallah
Çıkar tabikiAdet günü olmazsam eğer test yapsam çıkar mı yoksa geçmesini mı bekleyim :)
Ama bence kan yap yada erken gebelik Testi var biraz pahali diğerine göre ama kesin sonuçÇıkar tabiki
Ay çok heyecanliyimmmÇıkar tabiki
İnşallah hamilesin canım ilaç falan kullandın mı :)Ay çok heyecanliyimmm
Soğan suyu , d vitamini ve folik asit sadece :)İnşallah hamilesin canım ilaç falan kullandın mı :)
Ayy bende heycanlandim inşallah vardır. olumlu olumsuz mutlaka bilgilendir bizi inşallah vardır diyelim ama yoksa da pes etmek yok aynı şekilde devamAy çok heyecanliyimmm
Tabi ki bildiririm. 4 gün kalmış bulunmakta adetime artık :)Ayy bende heycanlandim inşallah vardır. olumlu olumsuz mutlaka bilgilendir bizi inşallah vardır diyelim ama yoksa da pes etmek yok aynı şekilde devam
Adana ben de :)Sabah güzel haberler verin inşallah
peş peşe
Bide adet tarihlerimizi yazalım mı başlangıç bitiş yoksa sitrese mi .sokar bizi
Nerelerden bu grubta toplandık ben istanbul /Zeytinburnu
Memleketimin heryeri güzelAdana ben de :)
Aynen öyle :)Memleketimin heryeri güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?