Soğan suyunu bende yapıyorum buarada sabah akşam yapmı yorum ama sabahları içiyorum şifa sı Rabbinden inslahA
Amin canım inşallah. Ben de soğan suyu içiyorum
İnşallahAminn canım. Inşallah alabiliriz bu ay mutlu bir haber
Ben de sabah akşam yapıyorum normalde ama. Son günlerde boşladım akşam içiyorum. Sabah işe giderken yapmak zor oluyorSoğan suyunu bende yapıyorum buarada sabah akşam yapmı yorum ama sabahları içiyorum şifa sı Rabbinden inslah
Kendimi bildim .oğlum doğdu sonra tekrar olsun istedim bekliyorum işteHosbulduk cnm pcolu degılım ama gecen ay yumurtam catşamadı ara sora adet duzenım bozuluyo genc kızlıktan berı bakalım 15.gunum progestan ılac kullanmaya basladım ıns buay guzel haberlerı alırız hepımız bebıslerınıze kavusalım ıns nekadardır ıstıyosun cnm
Neguzel cnm bıtane evladın var ıns ıkıncıde en kısa zamanda gelırKendimi bildim .oğlum doğdu sonra tekrar olsun istedim bekliyorum işte
Öncelikle şöyle bir kısa anlatayım size bir sahabe peygamber Efendimiz çocuk istiyoruz ama olmuyor diyor peygamberimiz de bolca tövbe et diyor ve adam yılmadan tövbe ediyor ve çocuk sahibi oluyor bizlerin de bir çok Günahımmız vardır o yüzden bolca YA TEVVAP YA TEVVAP diye günde 409 tane çekin yaptigimiz dualar kabul olsun diye
Tabiki öyle ama tövbe etmemizde güzel sonuçlar elde ederiz zina yapanlar zaten günahkar evlatları onlara mükafatmi yoksa .büyük bir imtihan mi bilinmezCanım mesele günah olsaydı zina edenler hiç hamile kalmaması gerekiyordu. Elbette tövbe etmekten zarar gelmez ama bu da bir imtihan yoksa bizim suçumuz değil bebeğimizin olmaması...
Amin inşallah allah razı olsunNeguzel cnm bıtane evladın var ıns ıkıncıde en kısa zamanda gelır
Hoş geldinBeeeeen been bennn!!!
İlaç kullaniyormuydun ve günü gününe adet görüyor musun canımSarı lekelenmem olmuş. Adetime 5 gün var. Gebelik belirtisi olabilir mi ki bu
D vitamini alıyorum sadece. Soğan suyu içince gününde oluyorumİlaç kullaniyormuydun ve günü gününe adet görüyor musun canım
Hadi bakalım.ozamam yerleşme lekesidir inşallah Rabbim hayırlı evlatla mujdelendirsin inşallahD vitamini alıyorum sadece. Soğan suyu içince gününde oluyorum
Ayyy ya keşkeee. Sarı yerleşme lekesi olur mu :)D vitamini alıyorum sadece. Soğan suyu içince gününde oluyorum
Hafta sonu olduğu için temizlik yapıyorum o yüzden geç yazıyorum kusura bakmayın lütfen sizler yaptıklarınızı kürleri vs yazın duyduklarinizi herkes bilgi paylaşımı ni yaparsa güzel olur
Kolay gelsin canım. Ben sabahtan hallettim rahatım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?