- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aynen öyle canımTip ta bi yere kadar iste.. en onemlisi moral ve dikkat etmek.
Ay var galiba canım :) bugun idrarını tut 4 saat kadar tekrar yap ya da yarın sabah ya da direkt kan testi :))Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz
Bi de bu test ilk 10 dk içinde böyle olduysa çok büyük ihtimal hamilesin canım :)Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz
Ay var galiba canım :) bugun idrarını tut 4 saat kadar tekrar yap ya da yarın sabah ya da direkt kan testi :))
Buraya da yaz sonucu, bizi de mutlu et :)Ben en iyisi kan testi yaptırayım :)
Buraya da yaz sonucu, bizi de mutlu et :)
Canım haberlerini bekliyoruz çünkü teste bakınca net birşey soylenmiyorİnsallah vardirda mutlu ederim canim :)
Sancı olabilir ama bak bakalım sokulcek misin.Kızlar adet olacağım galiba sancılar ve hafif kahverengi akintim geldi
1 saat önce çok fena bi kramp gibi bişey girdi ve adet ağrısı gibi oldu dedim adet geliyor ki ben öyle hissedince direk gelir adetim ama şuan sancı yok iki kere lavobaya gittim bişey yok ama gelecek gibi de hissediyorum adetimSancı olabilir ama bak bakalım sokulcek misin.
Vücudunu sen tanırsın tabiki. Ama inşallah yerleşme kanaması falandir. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah1 saat önce çok fena bi kramp gibi bişey girdi ve adet ağrısı gibi oldu dedim adet geliyor ki ben öyle hissedince direk gelir adetim ama şuan sancı yok iki kere lavobaya gittim bişey yok ama gelecek gibi de hissediyorum adetim
Aynen kendimi bildiğim için ve olsaydı dün sabah test yaptım çıkardı adetim gelecek galibaVücudunu sen tanırsın tabiki. Ama inşallah yerleşme kanaması falandir. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Amin inşallah üzülmek yok daha çok dua edicez en kısa zamanda gelecek minnoşBu ayda negatif sabah test yaptım aletimi bekleyeceğim Rabbim bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Doktorun ne dedi o önemli kaç gün sonra test yapmalıyım diye sor istersenKızlar merhaba ben de pko'luyum. bu ay femara içtim 1inde yumurta çatlamiş. Ama halen regl olmadım. Dun idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hayirlisi olsunAynen kendimi bildiğim için ve olsaydı dün sabah test yaptım çıkardı adetim gelecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?