Ben deeeeeeeAaaa bukadar insandan bir tek ben mi istiyorum ocak ayında hamile kalmakistemek bizden Rabbim den istiyorum kimseden değil yok mu dua eden yokmu birsey isteyen diye söylüyor Rabbim hayırlı evlat istiyorum inşallah
Ne güzel annelik duygusunu tatmışsınız darısı bize olsun. Sana da Allah tekrardan sağlıklı bir bebiş versin inşallah :) uyguladığınız bir yöntem var mıydı hamilelik için?Ben de pcos kuyum ve oğluma kardeş istiyorum :) oğlum iki yılda olmuştu bakalım bu sefer ne zaman olacak...
Hoş geldinBen de pcos kuyum ve oğluma kardeş istiyorum :) oğlum iki yılda olmuştu bakalım bu sefer ne zaman olacak...
Hoş geldinNe güzel annelik duygusunu tatmışsınız darısı bize olsun. Sana da Allah tekrardan sağlıklı bir bebiş versin inşallah :) uyguladığınız bir yöntem var mıydı hamilelik için?
Ne güzel annelik duygusunu tatmışsınız darısı bize olsun. Sana da Allah tekrardan sağlıklı bir bebiş versin inşallah :) uyguladığınız bir yöntem var mıydı hamilelik için?
Aminnnnnİnofolic şase içtim 1bucuk sene. Adet görmüyordum ilaçsız onun için gluchopage kullandim 6 ay. Bal çörekotu tarçın karısımi yapıp yedim. Etkileri oldu mu bilmiyorum :)
Rabbim en hayırlı zamanda size de bana da nasip etsin inşallah :)
Amin inşallah. Adetime 5 gün kaldı bir belirtim yok henüzHoş geldin
Rabbim herkese annelik duygusunu tatdirsin Rabbim kimseye artmasına en kisa zamanda hatta bu ay da olabilir bebekle mujdelendirsin Rabbim isteyen herkesi
Amin canım inşallah. Ben de soğan suyu içiyorumİnofolic şase içtim 1bucuk sene. Adet görmüyordum ilaçsız onun için gluchopage kullandim 6 ay. Bal çörekotu tarçın karısımi yapıp yedim. Etkileri oldu mu bilmiyorum :)
Rabbim en hayırlı zamanda size de bana da nasip etsin inşallah :)
Hoş geldin
Bende aynı senin gibi 1 oğlum var şükür sebebim 7yasinda kardeşi olsun çok istiyor 31aralikta kimyasal gebelik yaşadım ve düştü Rabbim en kisa zamanda sağlıklı versin inşallah isteyen herkese
Hadi bakalım insan bu grub ugurlu gelir ve ilk hamilelik haberinialiriz olmasada beraber dualar ederiz RabbimeAmin inşallah. Adetime 5 gün kaldı bir belirtim yok henüz
Doğru bir karar vermiştir bende 2 uasindayken ikincisi mi istedim oldu ama düşük le sonuçlandı en sonda kimyasal yaşadım işte ama hadi bakalım sanada bu grub iyi gelsin inşallah senin de hamilelik haberini alırız insan en kısa zamandaHoşbulduk canım benim oğlum daha 1bucuk yaşında ama ben yine uzun zaman olmaz diye korkuyorum o yüzden erkenden çalışmalara başlayacağızamin inşallah hep beraber bekleyelim kuzularımızıp
Olsun hoş geldin:)Pcolu değilim ama bu ay sonu bat tarihim inş çizf çizgiyi hepimiz görürüz
Doğru bir karar vermiştir bende 2 uasindayken ikincisi mi istedim oldu ama düşük le sonuçlandı en sonda kimyasal yaşadım işte ama hadi bakalım sanada bu grub iyi gelsin inşallah senin de hamilelik haberini alırız insan en kısa zamanda
Amin amin inşallah Rabbime hayırlı kul Hz.muhammete peygamberimiz e ümmet bizde hayırlı bir evlat insllajİnşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun hepimize :)
Hosbulduk cnm pcolu degılım ama gecen ay yumurtam catşamadı ara sora adet duzenım bozuluyo genc kızlıktan berı bakalım 15.gunum progestan ılac kullanmaya basladım ıns buay guzel haberlerı alırız hepımız bebıslerınıze kavusalım ıns nekadardır ıstıyosun cnmOlsun hoş geldin:)
poco lu olma zaten daha güzel inşallah sanada bu grub iyi gelir inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda
Aminn canım. Inşallah alabiliriz bu ay mutlu bir haberHadi bakalım insan bu grub ugurlu gelir ve ilk hamilelik haberinialiriz olmasada beraber dualar ederiz Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?