- Konu Sahibi yirmibesekim
İnşallah hayırlı sonuçlar nasip olurBenim durumda sizle aynı aşılama oldum bekliyorum 3. Gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlı sonuçlar nasip olurBenim durumda sizle aynı aşılama oldum bekliyorum 3. Gün
Çok aminİnşallah hayırlı sonuçlar nasip olur
Tabi olur canım ama resimde görünmüyor pekAt istersen canım resmini bakalım
Canım test bozuk idrarı fazla damlatmıssın bir de düz bir zemin de beklet 10 dakika kıpırdatmadan sabah o şekilde bir daha test yap inşallah vardır.Tabi olur canım ama resimde görünmüyor pek Eki Görüntüle 3194140
Canım test bozuk idrarı fazla damlatmıssın bir de düz bir zemin de beklet 10 dakika kıpırdatmadan sabah o şekilde bir daha test yap inşallah vardır.
Ben fitil olarak kullandım doktorum öyle söylediArkadaşlar bir şey sorucam aşılama sonrası progestan fitil olarak mi ağızdan mi kullandınız?
Ayyy hadi inşallah vardır mutlaka haber ver canım hayırlı haberlerle gellllTestteki o morluklar gitti sadece iki çizgi kaldı bekledikten sonra sabah tekrar yapacağım
Teşekkür ederim bana bilgi vermedi bugün aradım ulaşamadımBen fitil olarak kullandım doktorum öyle söyledi
İnşallah ikinci testi yaptım daha net çizgi çıktı kan tahlili verdim bugün hayırlı sonuç olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin gönlünde ne varsa en güzelini inşallahAyyy hadi inşallah vardır mutlaka haber ver canım hayırlı haberlerle gellll
Ben kullanmadım ama sanırım fitil kullananlar fitil olarak kullanmış genelde yine sana yanlış bilgi vermeyelim canımTeşekkür ederim bana bilgi vermedi bugün aradım ulaşamadım
Sağol canım valla kafam karıştı sabahtan beri sekreterine bile ulaşamadımBen kullanmadım ama sanırım fitil kullananlar fitil olarak kullanmış genelde yine sana yanlış bilgi vermeyelim canım
Yaaaaa çok sevindim canımmmm bizede atar mısın testiii merak ettimm yavvv inşallah hayırlı sonuçlar çıkar aminnnnnİnşallah ikinci testi yaptım daha net çizgi çıktı kan tahlili verdim bugün hayırlı sonuç olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin gönlünde ne varsa en güzelini inşallah
Belki ozaman verir canım muayene falan ettikten sonra inşallah hayırla sonuçlanırBende bu gün aşılama oldum..ama bana progestan yazmadı..salı yanıma gel dedi
Ola bilir evet..İn şa Allah canımBelki ozaman verir canım muayene falan ettikten sonra inşallah hayırla sonuçlanır
Fitil olarak daha etkili olduğunu söylemişti eczacı. Hatta hemşirelere de sormuştum onlarda aynı şeyi demişti ama sen yine de tabi doktoruna danış. Benim bugün aşılamamın 14. Günü fakat ben adet oldum maalesef bugün. Pazartesi tekrar gelmemi istediler üstüne görme olabilir diye ama hiç ihtimal vermiyorumTeşekkür ederim bana bilgi vermedi bugün aradım ulaşamadım
Yaaaaa çok sevindim canımmmm bizede atar mısın testiii merak ettimm yavvv inşallah hayırlı sonuçlar çıkar aminnnnn
Maşallah canımmmm ne güzel de çıkmış böylee Rabbim en hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin