- Konu Sahibi yirmibesekim
Gonal F mi acaba yoksa başka mıAdını bilmiyorum ama baya pahalı bir iğne 5 gün yapılıyor o da ilaç yerine yumurta büyütmek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gonal F mi acaba yoksa başka mıAdını bilmiyorum ama baya pahalı bir iğne 5 gün yapılıyor o da ilaç yerine yumurta büyütmek için
Bende örgü örüyorum arkadaşlar yalnız bırakmıyor sağolsun ama o test gününü düşünmek istemiyorumTahmin edebiliyorum o yüzden kendime uğraş bulmam gerek Tubiss28
Doktor 14. Gün test öneriyorlar içini ferah tut canım inşallah tutmuştur belirti hissetmeden de hamile kalan varmış çok kafayada takma canım emin ol hiçbirşey sağlığımzdan önemli değil rabbim geciktiriyor ise güzelleştiriyordur rabbim yardımcın olsun emeklerini boşa götürmesin inşallahAşılama yaptıralı 13 gün oldu göğüs ağrım dışın da hiç bir belirtim yok test yapmaya da çekiniyorum
Canım yarın sabahı bekle yada direk kan vermeye git istersen ayyyyy inşallah vardırrrrr aminnnAşılama yaptıralı 13 gün oldu göğüs ağrım dışın da hiç bir belirtim yok test yapmaya da çekiniyorum
Düşünme düşünme dışarı çık gez dolaş ama test yapma bekleBende örgü örüyorum arkadaşlar yalnız bırakmıyor sağolsun ama o test gününü düşünmek istemiyorum
Yok ya hatta doktora dedim ben test yapmasam olmaz mı güldü banaDüşünme düşünme dışarı çık gez dolaş ama test yapma bekle
Bu sabah peçeteyle silince leke geldi benim adet olmadan önce hep leke gelir sanırım bu ay da elendimDoktor 14. Gün test öneriyorlar içini ferah tut canım inşallah tutmuştur belirti hissetmeden de hamile kalan varmış çok kafayada takma canım emin ol hiçbirşey sağlığımzdan önemli değil rabbim geciktiriyor ise güzelleştiriyordur rabbim yardımcın olsun emeklerini boşa götürmesin inşallah
Bu sabah peçeteyle silince leke geldi benim adet olmadan önce hep leke gelir sanırım bu ay da elendimCanım yarın sabahı bekle yada direk kan vermeye git istersen ayyyyy inşallah vardırrrrr aminnn
Belki yerleşmedir canım bekle belki gelmez adetinBu sabah peçeteyle silince leke geldi benim adet olmadan önce hep leke gelir sanırım bu ay da elendim
Maşallah canım Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin sende ne rahatsızlığı vardı canımBende cumartesi günü aşılama yaptırdım kızlar
Her şeyin hayırlısı Rabbim vermese yapacak hiçbirşeyimiz yok Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallahBelki yerleşmedir canım bekle belki gelmez adetin
Tabiki öyle dua edelim Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahHer şeyin hayırlısı Rabbim vermese yapacak hiçbirşeyimiz yok Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Senin için yazılmışsa, olacaktır. Rabbim bu ay yazdaydı emin ol her ne olursa olsun olurdu canım benim Hakkında hayırlı olan olsun İnşAllah benim 4 sene oldu Allahtan ümidini hiç kesme şuan benimde 6. Günüm aşılamamda nasipse olcak değilse olmuycak. Evet nefis istiyor olsun bu güzel duyguları hepimiz tadalım illa bir gün tadacağız İnşAllahHer şeyin hayırlısı Rabbim vermese yapacak hiçbirşeyimiz yok Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Rabbim yardımcın olsun inşaallah senin tutar,ben de 4 yıllık evliyim 2 yıl vajinismus çektim sonrasın da çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bebeğimi kaybettim şimdi yine umut için de emek veriyorum bizim de sınavımız buymuş demk ki Allah hepimizin yardımcısı olsunSenin için yazılmışsa, olacaktır. Rabbim bu ay yazdaydı emin ol her ne olursa olsun olurdu canım benim Hakkında hayırlı olan olsun İnşAllah benim 4 sene oldu Allahtan ümidini hiç kesme şuan benimde 6. Günüm aşılamamda nasipse olcak değilse olmuycak. Evet nefis istiyor olsun bu güzel duyguları hepimiz tadalım illa bir gün tadacağız İnşAllah
Merhaba ben dün gonal-f başladım sanırım haftaya aşılama işlemi yapılacak. Bu 2.aşılamam olacak 4 ay önce kist ameliyatı oldum bakalım hayırlısı herkes içinMerhaba kızlar aşılama dönemine geçmiş bulunmaktayım
Ocak ayında aşılama yaptıracak olan varmı bilgi paylaşımı yapalım beraber
Amin inşallah canım gonal f daha etkili diyorlar yumurtalık için ve bu iğne sonrası gebe kalanlar da epey fazla inşallah sende hayırlı haberler alırsın..Merhaba ben dün gonal-f başladım sanırım haftaya aşılama işlemi yapılacak. Bu 2.aşılamam olacak 4 ay önce kist ameliyatı oldum bakalım hayırlısı herkes için
Amin amin İnşAllah Rabbim kolaylaştırsın İnşAllahRabbim yardımcın olsun inşaallah senin tutar,ben de 4 yıllık evliyim 2 yıl vajinismus çektim sonrasın da çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bebeğimi kaybettim şimdi yine umut için de emek veriyorum bizim de sınavımız buymuş demk ki Allah hepimizin yardımcısı olsun
Senin yumurtaların için uygun olanı vermiştir canım o batma normal çünkü dışarıdan verilen bir ilaçla büyüyor yumartaların her şey yoluna olur inşallah hepimiz içinAmin inşallah canım gonal f daha etkili diyorlar yumurtalık için ve bu iğne sonrası gebe kalanlar da epey fazla inşallah sende hayırlı haberler alırsın..
Bana doktor gonal f aldırdı ama muayene sonrası klomenle başlattı anlamadım oda kasık batması yaptı yan etki mi bilmiyorum