- 30 Ekim 2024
- 12
- 5
- 1
- 25
Ben 20 aralıkta opu oldum 8 embriyom var. Şimdi adetim bitmesini bekliyorum transfer olacağımMerhaba savaşçı kadınlarOcak ayı ile birlikte tüp bebek sürecine giren, transfer bekleyen , Opu olacak olan kim varsa bu başlık altında dertleşelim isterim ben 03 ocakta Opu olacağım. Sizlerin süreci nasıl ilerliyor yada sürece girmeyi düşünenler merak ettikleriniz neler ?
Merhaba konudan bağımsız birşey soracağım. Opudan önceki gün özellikle işerken çok ağrınız olmuş muydu ? Cok fazla ağrım var kafayı yiyecek gibi oluyorum çisimi yaparken özellikle yarın olsaydıda bi an önce opu olsaydım diye saat saymaya başladım. Ama bu ağrı hiç normal gelmedi banaBen 20 aralıkta opu oldum 8 embriyom var. Şimdi adetim bitmesini bekliyorum transfer olacağım
Ağrın var mı ya içerken çok canım yanıyor özellikleYarın benimde Opu var rabbim gönlümüzdekini kolaylıkla versin inşallah
İnşallah hepimiz için geçerli. Sizin opu oldu mu bugünSayısının hiç bi önemi yok umarım hepsi döllenir altın yumurta olur annesine bebiş olur
29 yaşındayım. Pazartesi günü çağırdılar zeynep kamilde yaptırıyorum ben. Sizin kaç tane embriyo varCanım hayırlı olsun kaç yaşındasın benimde amh düşük bu ay dondurulmuş transfer olacağım nasip senin tazemi olacak
Canım bnde 29 yaşımdayım amh yerlerde resmen benim ama iyi yumurta toplanmıştı 11 yumurtadan 4 embriyom oldu bakalım nasip umarım ikimizde hamişöoluruz ben ağlamaktan harap oldum artık benimde transfer büyük ihtimal üç haftaya olucak29 yaşındayım. Pazartesi günü çağırdılar zeynep kamilde yaptırıyorum ben. Sizin kaç tane embriyo var
Oldum eve geldim dinleniyorumİnşallah hepimiz için geçerli. Sizin opu oldu mu bugün
Merhaba nasıl geçti işleminYarın benimde Opu var rabbim gönlümüzdekini kolaylıkla versin inşallah
Çok ağrım var ya gaz sancısı gibi ağrı çekiyorum 7 adet toplandı benim senin nasıl olduMerhaba nasıl geçti işlemin
Bende de maalesef hem gaz sancısı hemde kasık ağrısından perişanımÇok ağrım var ya gaz sancısı gibi ağrı çekiyorum 7 adet toplandı benim senin nasıl oldu
Yaş kaçtı acaba ? Birde yumurta toplamaya kadar merkezlerin ücret almaması lazım değil mi ? Yani benim merkez öyle yaptı. Stresten gecikmiş olabilir benimde bu ay gecikmişti stresten. Fsh ı düşürürler takmamaya çalış diyeceğim ama insanin elinde değilMerhaba kızlar. Aralık sonra bir merkezle görüştğk ödeme yaptık ilk adette gelin dendi. Ama o zaman kadar düzenli olan adetim şuan durdu olmak bilmiyorum. Amh düşüktü onu biliyordum. Doktor şimdi kan istedi gecikince. Fsh show yapmış resmen 30 olmuş. Naptım ben menopoza mı girdim? Doktora yazdım henuz cvp yok. Cok üzgünüm.
Valla gaz mı kasık ağrısımı hala çözemedimBende de maalesef hem gaz sancısı hemde kasık ağrısından perişanımbenim yumurta sayısı fazlaymış bana söylemedi doktorum sayısını sen sayıya takılma önemli olan embriyo dedi . Ama dün opu dan önce artık çişimi yaparken ağlıyordum.
İkiside var bence ben 4 kilo aldım tedavi boyunca şiştim şiştimValla gaz mı kasık ağrısımı hala çözemedim
Kiloya hiç bakmadım açıkçası korkudanİkiside var bence ben 4 kilo aldım tedavi boyunca şiştim şiştim
Ben ağrıdan ölecekmişim gibi hissediyorum çok şiddetli benim ağrım kimsede böyle birşey okumadımKiloya hiç bakmadım açıkçası korkudanoldu bitti sonunda verilir kilo sıkma canını ödemdir o
İnşallah sıvı birikmez mide bulantın varsa ve ateşin 38 civarıysa acile git istersen ben iyiyim şuan biraz daha geçmeye başladı gibi benim hafifBen ağrıdan ölecekmişim gibi hissediyorum çok şiddetli benim ağrım kimsede böyle birşey okumadım
Midem bulanıyor nefes alamıyorum ağrıdanİnşallah sıvı birikmez mide bulantın varsa ve ateşin 38 civarıysa acile git istersen ben iyiyim şuan biraz daha geçmeye başladı gibi benim hafif
Acile git istersen biMidem bulanıyor nefes alamıyorum ağrıdan
Merhaba gecmis olsun. Nefes darligi olursa doktorunuzu bilgilendirmeniz gerekiyor beni ozellikle uyarmislardiMidem bulanıyor nefes alamıyorum ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?