İnşallah güzel sonuçlanırTek embriyo ile yarın inşallah transferim
Bende dondurulmuş embriyo transferi oldum. Çok şükür tuttuİnşallah inşallah hayır bu benim 3. Denemem dondurulmuş embriyo tek adet bakalım inşa Güzel haberler verelim benim sırtım komple ağrıyoUmarım adet değildir
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar hep ediyorum. Bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallahAhhhh maşallah maşallah
Sağlıkla gelsin inşallah
Bana da dua eder misin lütfen
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahDaha dün öğrendim bende yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah herşey Yolunda gider. Ama dediğim gibi sırt ağrısı belirti olabilir benim hala omuzumdan belime kadar ağrıyorama olsun. O gelsin de ağrılara razıyım
Yaşadım hala da yaşıyorum ama ara ara giriyor sonra yok oluyorSağlıkla kucağınıza alın inşallahRegl agrısı gibi ağrılar yaşadınız mı hiç bu süreçte
Benimde öyle oluyor bazen tabi korkuyorum ama güzel haberler alalım verelim inşallah Allah bizlere de nasip eder sağlıklı sıhhatli evlatlarYaşadım hala da yaşıyorum ama ara ara giriyor sonra yok oluyor
AmiiinnBenimde öyle oluyor bazen tabi korkuyorum ama güzel haberler alalım verelim inşallah Allah bizlere de nasip eder sağlıklı sıhhatli evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?