Ocak ayı transfer yaptıranlar

hayırlısı olsun sizinde15 Ocak taze transfer oldu benim de 3. Gün embriyosu . Sadece regl agrısı gibi arada bir sızlayan bir şeyler oluyor ama iğnelere ilaçlara bağlıyorum farklı bir sey yaşamıyorum inşallah güzel haberler veririz birbirimize

İnşallah inşallah hayır bu benim 3. Denemem dondurulmuş embriyo tek adet bakalım inşa Güzel haberler verelim benim sırtım komple ağrıyo Umarım adet değildir

İnşallah inşallah hayır bu benim 3. Denemem dondurulmuş embriyo tek adet bakalım inşa Güzel haberler verelim benim sırtım komple ağrıyo Umarım adet değildir
Bende dondurulmuş embriyo transferi oldum. Çok şükür tuttu 10. Gün beta 116 çıktı. Ve belirtim sadece sırt ağrısıydı. Ama fazlaca. İnşallah seninde vardır

Daha dün öğrendim bende yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah herşey Yolunda gider. Ama dediğim gibi sırt ağrısı belirti olabilir benim hala omuzumdan belime kadar ağrıyor ama olsun. O gelsin de ağrılara razıyım

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Regl agrısı gibi ağrılar yaşadınız mı hiç bu süreçte

12 ocakta transferim yapıldı çift embriyo ayın 24 ü test günüm hiç bir belirtim yok neredeyse arada bir belimde hafif ağrı hissediyorum ama çok nadir.. inşallah bizimledir bebişlerimiz

17. Ocak ta transferim yapıldı. Çift embriyo olarak sadece transferin ertesi günü orta şiddetli bir kasık ağrım oldu birde 3. Günü hafif şekilde oldu başkada belirti yok. Bel ağrısı göğüs ağrısı filan hiçbir şey yok endişeleniyorum acaba tutunamadilar mi diye hayırlısı bakalım dün 5. Günü heyecanla test yaptım negatifti üzüldüm ama çok erken yaptığımı bildiğim için çokta kafama takmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…