Insallah Allah bu sefer kucaginiza almaya nasip etsin insallahBenimde 3cü denemem 14.subata kan testim var
Inshallah ya ara ara kasiklarimda agri var hafif belim agriyor gögüsümde hic bi deyisiklik yok tutmadi diye korkuyorum 5 senedir istiyoruz.. iki tane konuldu en azindan biri tutar inshallah senin nasil geciyor bi belirdin varmi kacinci denemenInsallah Allah bu sefer kucaginiza almaya nasip etsin insallah
Saglikli hayirli evlat olsun insallah
Sürecin nasil geciyor nasil hissediyorsun kendini
Merhaba Öncelikle Allah kucaginiza almaya nasip eder insallahSelam arkadaşlar 31 Ocakta transfer oldum Rabbim hayırlısı ile sonuçlandırsın hepimizi Bu güzel Mübarek aylar hürmetine
Aynen haberdar edelim birbirinizi kac yasindasin acaba ilk denemeden iki tane koymalari süperInsallah Allah tamamini erdirir
Benimki de ayni agrilarim var goguslerim ne sadece ağrı var ama bu transfer den once de başladi
Bizim ki de cift 5.gun embriyon konulmus insallah tutar
Bizim de ilk denememiz tavsiye uzerine bu doktorumuza gittik bakalim hayirlisi
Surecimiz takip edelim iyi gelir belki 2 gun ara ile ayni yasiyoruz belki sormak istediklerimiz olur
Sende hiç belirti var mı canım. Bende belirti falan yok yaaa üzüleyim mi sevineyimmi bilmiyorum benim de p.tesi yapmam gerekiyor testBenim de 27 ocaktı doktor 7 Şubat test dedi sanırım her doktor farklı diyor
Ben ne yapayım hiç belirtim yok. Bir dün çok kasıl bel ağrım oldu o. Bugün sabah kalktım yataktan göğüslerime elliyorum neden şii değil neden ağrımıyorlar kafa gitti anlıycannInshallah ya ara ara kasiklarimda agri var hafif belim agriyor gögüsümde hic bi deyisiklik yok tutmadi diye korkuyorum 5 senedir istiyoruz.. iki tane konuldu en azindan biri tutar inshallah senin nasil geciyor bi belirdin varmi kacinci denemen
25 yaşındayım ve evet ilk denememAynen haberdar edelim birbirinizi kac yasindasin acaba ilk denemeden iki tane koymalari süper
Bende idrar testi yaptım cnm dünkü den biraz daha koyu cikti. Seninde sonuçta var ama içini ferah tutgunaydin kizlar bugun 8.gunum yine idrar testi yaptim dunku gibi silik cikti ne ileri ne geri gitti kirmizilik acaba olmadimi dersiniz kafam karisti
insallah tutmustur bu muallakliklar insanin psikolojisini mahfediyorBende idrar testi yaptım cnm dünkü den biraz daha koyu cikti. Seninde sonuçta var ama içini ferah tut
Ağrı belirti işesin zamanlarda oldukça azaldı. İlk günler daha fazlaydı. Göğüslerim hassas biraz. Ben bugün ya da yarın idrar testi yapayım diyorum. Negatife hazırlıklıyım. Sen bekleyecek misinSende hiç belirti var mı canım. Bende belirti falan yok yaaa üzüleyim mi sevineyimmi bilmiyorum benim de p.tesi yapmam gerekiyor test
Benimde öyle gögüslerim agrimiyo hic bende onu taktim kafama düne kadar cok umutluydum morelim bozuldu birazBen ne yapayım hiç belirtim yok. Bir dün çok kasıl bel ağrım oldu o. Bugün sabah kalktım yataktan göğüslerime elliyorum neden şii değil neden ağrımıyorlar kafa gitti anlıycann
Bende 24 yasindayim sayilir benimde 5 sene oldu25 yaşındayım ve evet ilk denemem
6 senedir bekliyoruz insallah bu sefer olur
Senin?
Meryem suresi okumanız tavsiye ederim :) insallah Allah niyetiniz kabul ederBende 24 yasindayim sayilir benimde 5 sene
Ağrımak zorunda değil ki. Belki ağrıması daha kötüdür. Bilmiyoruz, boşa Maral bozmayınBenimde öyle gögüslerim agrimiyo hic bende onu taktim kafama düne kadar cok umutluydum morelim bozuldu biraz
Ben korkuyorum hazır değilim :) Yapamam sanırımAğrı belirti işesin zamanlarda oldukça azaldı. İlk günler daha fazlaydı. Göğüslerim hassas biraz. Ben bugün ya da yarın idrar testi yapayım diyorum. Negatife hazırlıklıyım. Sen bekleyecek misin
Aksamlari dinliyorum geneldeMeryem suresi okumanız tavsiye ederim :) insallah Allah niyetiniz kabul eder
Neblim herkez sisti agridi diyo o yüzden inshallah ikiside tutunmusturAğrımak zorunda değil ki. Belki ağrıması daha kötüdür. Bilmiyoruz, boşa Maral bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?