- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
AMİNİnşallah canm dua edelim
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" sonuclarimiz çıkana kadar..
Allah kabul etsin insallahAksamlari dinliyorum genelde
Evet ya keske varmi yokmu diye isnanin piskolojisi bozuluyoAllah kabul etsin insallah
Insallah gunler de cabuk gecer insan cok merak ediyor keske bilsek
evet hadi bakalim hayirlisiEvet ya keske varmi yokmu diye isnanin piskolojisi bozuluyo
resmini gonderebilirmiain canim bide senin kacinci gununduBende idrar testi yaptım cnm dünkü den biraz daha koyu cikti. Seninde sonuçta var ama içini ferah tut
Bugün 9.gun canm yarın test günüm nasipseresmini gonderebilirmiain canim bide senin kacinci gunundu
ilk guzel haberi sen vereceksin insallah canim erken gebelik testi degil dimi buBugün 9.gun canm yarın test günüm nasipseEki Görüntüle 3001218
İnşallah canm . İnşallah sonu hüsran olmazilk guzel haberi sen vereceksin insallah canim erken gebelik testi degil dimi bu
Acı eşiği tabiki kişiden kişiye değişir ama o an ki heyecanla o acıyı hissetmiyorsun bile en azından kendi adima konuşuyorumKorkunç şekilde acıyormuş. Valla hiçbirinizin acı eşiğine akıl sır erdiremedim. Keşke biri de çıkıp evet transfer acıtıyor deseydi uyutulmak isterdim.
İnşallah ondan da korkuyorum kıpır kıpır acayip canım sıkıldı.Acı eşiği tabiki kişiden kişiye değişir ama o an ki heyecanla o acıyı hissetmiyorsun bile en azından kendi adima konuşuyorum
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun transferiniz inşallah sağlıkla tutunur
Olumlu düşünün bol bol dua edin doktorunuzun söylediği seylere uymaya çalışın gerisi Allaha kalmıştır. Extra acı çekerek anne olmaya çalışıyoruz bu da bizlerin sınavı, inşallah rabbim yar ve yardımcımız olurİnşallah ondan da korkuyorum kıpır kıpır acayip canım sıkıldı.
Hiç acımadı gram gerçektn. Normal kadın doğum muayensi olabilyorsanı onun gibi birşeyKorkunç şekilde acıyormuş. Valla hiçbirinizin acı eşiğine akıl sır erdiremedim. Keşke biri de çıkıp evet transfer acıtıyor deseydi uyutulmak isterdim.
Resmen orda annesiiiiiiBugün 9.gun canm yarın test günüm nasipseEki Görüntüle 3001218
Evet acıyor ama dayanılmaz değil kusa sürüyor çünküKorkunç şekilde acıyormuş. Valla hiçbirinizin acı eşiğine akıl sır erdiremedim. Keşke biri de çıkıp evet transfer acıtıyor deseydi uyutulmak isterdim.
Çok üzüldüm inşallah sonraki deneme de başarılı olursunuz. İlk deneme miydiMerhaba arkadaşlar, dün size erken gebelik testlerimin silik çizgiyle pozitif çıktığını sonra başka markada negatif çıktığını yazmıştım Bugün kan testi verdim ve olumsuz çıktı, gebe değilim. Size naçizane tavsiyem prodoktor marka test asla kullanmayın. İnşallah sizler gebesinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?