İnşallah dediğiniz gibidirBence pozitif. O marka testtin hassasiyeti daha fazla diğerinin ise daha düşüktür.
İnşallah dediğiniz gibidirinsan güzel umut verici bir şeyler duymak istiyor
Evet hayalet çizgi var. Ne zaman çıktı çizgiSiz de görüyor musunuz çizgileri
Sennin artık kan test zamanın gelmedi mi kan da baksanMerhaba kızlar, size içimi dökmek istiyorum 24 ocakta dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi. Dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi silik olarak gördüm, bugün sabah ilk idrarla da aynı markanın erken gebelik testini yeniledim 2-3 dk içinde silik çizgi yine çıktı. Sevindim ama öğleden sonra belki koyulaşma olur diye başka marka test denedim hiç çizgi çıkmadı. Başka bir marka daha denedim durmadım onda da varla yok arası bir çizgi çıktı. Kafam epey karışık
Hemen çıktı 2-3 dk içindeEvet hayalet çizgi var. Ne zaman çıktı çizgi
Doktorum pazar günü dedi onu bekliyorum açıkçası olumsuz bir şey görmekten de korkuyorumSennin artık kan test zamanın gelmedi mi kan da baksan
Ben 27 Ocak transfer oldum benim Dr. Da 6 Şubat dedi demekki değişiyorDoktorum pazar günü dedi onu bekliyorum açıkçası olumsuz bir şey görmekten de korkuyorum
Evet demek ki öyle ben de zateb bu testleri yaptığıma pişman oldum, kan testini o yüzden bekleyeceğim. Siz yaptınız mı idrar veya kan testiBen 27 Ocak transfer oldum benim Dr. Da 6 Şubat dedi demekki değişiyor
Kimi doktor garantici galibaBen 27 Ocak transfer oldum benim Dr. Da 6 Şubat dedi demekki değişiyor
Senle aynı testi yaptım canm bugün 8.gunum silik aynı seninki gibi çıktı başka testler denemedim acikcasiEvet demek ki öyle ben de zateb bu testleri yaptığıma pişman oldum, kan testini o yüzden bekleyeceğim. Siz yaptınız mı idrar veya kan testi
Sonuçlarımızı paylaşalım inşallah canım, güzel sonuçlarıSenle aynı testi yaptım canm bugün 8.gunum silik aynı seninki gibi çıktı başka testler denemedim acikcasi
oglene dogru su ve sivi alimina bagli olarak idrardaki hcg seviyesi duser. bu sebele hep gunun ilk idrarini kullanin derler. gun icinde koyulasma beklememek gerek. yarin ilk idrarla tekrar yapin. umarim hayirlisi olur.Merhaba kızlar, size içimi dökmek istiyorum 24 ocakta dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi. Dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi silik olarak gördüm, bugün sabah ilk idrarla da aynı markanın erken gebelik testini yeniledim 2-3 dk içinde silik çizgi yine çıktı. Sevindim ama öğleden sonra belki koyulaşma olur diye başka marka test denedim hiç çizgi çıkmadı. Başka bir marka daha denedim durmadım onda da varla yok arası bir çizgi çıktı. Kafam epey karışık
iyi dusunun iyi olacak insallahOlmadıysa bu durumu çabuk atlatabilir miyim bilmiyorum
evet gorunuyor insallah varSiz de görüyor musunuz çizgileri
Benimde 3cü denemem 14.subata kan testim var12 subat ta kan testim var insallah positif cikar
İnşallahiyi dusunun iyi olacak insallah
evet gorunuyor insallah var
Doğru söylüyorsunuz, erken gebelik testlerine aldandım işte, çıkar sandımoglene dogru su ve sivi alimina bagli olarak idrardaki hcg seviyesi duser. bu sebele hep gunun ilk idrarini kullanin derler. gun icinde koyulasma beklememek gerek. yarin ilk idrarla tekrar yapin. umarim hayirlisi olur.
Ay bende ayni gün oldum kacinci gün emryosu ve kacinci denemen acabaSelam arkadaşlar 31 Ocakta transfer oldum Rabbim hayırlısı ile sonuçlandırsın hepimizi Bu güzel Mübarek aylar hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?