Gebeliğe Hazırlık Ocak ayi ovulasyon takibi yapmak isteyen arkadaşlar buyursun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım yok yapmadım. Bu sefer akillandim iyice geciksin adetim öyle yapacam sonra negatif çıkıyor bu hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.

en iyisi canım ben de bu ay öyle yapacaktım ama tam günümde oldum maalesef inşallah iyice gecikirde hayırlı haberi alırsın canım

Merhaba kuzular ben 2. denememi yaptım gelecek pzt adet görmem gerekli olmadı gibi sanki bi ağrım sızım bişeyim yok sadece normal reglden 1 hafta öncesi başlayan hafif kasık ağrısı ve göğüs ağrım var yani aslında belki oldu kim bilebilir ama nedense kendimi hiç ümitlendirecek cesaretim yok olmadı gözüyle bakıyorum nedenini inanın bende bilemiyorum benim bi rahatsızlığım vardı bekarken dr bana %25 ihtimalle anne olursun dedi 6 ay ilaç kullandım 2 sene sonra yani geçen sene şubatta 2 farklı doktora gittim sende böyle bişey yok nasıl teşhis koydular felan dediler eşinde bişey yoksa çocuğun tabi olur dediler kafamı iyice bulandırdılar o yüzden karman çorman oldum uzun lafın kısası bende takibe katılabilirim bide bu bat ne demek hiç anlamıyorum :)))

Kizlarrr, hala cift cizgiyi yakalayamadimmm, siz ne durumdasiniz, akinti filanda yok halen?

Ben hiç anlamiorum ya lütfen banada yardimci olabilirmisinz yumurtlamismiyim catlamismiyim

Kızlar sizce pik mi bu?

Eklentiler

• 6FEE94B4-2B99-49CA-8D7D-C846BECF7983.jpeg
    34,6 KB · Görüntüleme: 33
Ben Bugün değerlendirmeye başlıyorum sizler n’aptınız

Eklentiler

• 06F85F53-1351-4048-9CAE-482C247AFBB2.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 33
Ben Bugün değerlendirmeye başlıyorum sizler n’aptınız
Kediswver yaaa bu pozitif mi demek ben boyle olanlari pozitif gibi saymadim amamilletin pozitif dedikleriyle bizimkiler arasinda daglar var ama sen riske atma degerlendir kuzu Allahim hayirlisiniini nasip etsin isallahhh

Kediswver yaaa bu pozitif mi demek ben boyle olanlari pozitif gibi saymadim amamilletin pozitif dedikleriyle bizimkiler arasinda daglar var ama sen riske atma degerlendir kuzu Allahim hayirlisiniini nasip etsin isallahhh
Evet canım benim pozitifim böyle geçen ayda yaptım 1 gün koyu çıkıyor sonra silikleşmeye başlıyor muhtemelen sabah Baya bi koyulaşır sonra silikleşir diye düşünüyorum yine Bugün değerlendirdim sabah da değerlendiririm yarının testini de yüklerim yapınca riske atma sende koyulaşınca başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…