Gebeliğe Hazırlık Ocak ayi ovulasyon takibi yapmak isteyen arkadaşlar buyursun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi bakalım kolay mıymış kalmak görelim.ilk deneyişim benim. Sen :)
Bu ay ilk deneyisim benim de . Bugün adet gunu gelen giden yok :) bundan iki ve üç gün önce test yaptım negatif. Normalde adetim de naparsan yap sapma olmaz. Bakalım bekliyoz :)

Normalde adet öncesi ufak lekeler gelir, ben oradan anlardım. Dehşet sivilceler olurdu. Hiçbiri yok. Gecikme olursa, o da cumaya kadar falan bekleyeceğim, kan testi vereceğim ben direk. O testlerin de suratına tüküreceğim :)

Guzel haberlerini beklioruzzz canim, ovulasyyon takibi yapmismiydin? cift cizgiyi gorup ona gore mi degerlendirmistin?

Günasiri iliski de stres yaa. En azindan gununu bilirsen hergun bile yapsan gozune gozukmuor
Kızlar bende bişey sormak istiyorum şimdi testi ilk idrarla yapmıyoruz ve ondan 1 saat falan önce sıvı alımını kesiyoruz ya şimdi ben sabah uyandım 9.30 da tuvalete gittim tabi akşamdan beri su içmiyorum içmedim de sonraki idararlamı yapıcam

Bu ay ilk deneyisim benim de . Bugün adet gunu gelen giden yok :) bundan iki ve üç gün önce test yaptım negatif. Normalde adetim de naparsan yap sapma olmaz. Bakalım bekliyoz :)
Benimde normalde adetim gecikmez düzenlidir ama korunmadıgım aylar değişiyor 1 2 hatta bi kere bi hafta gecikti dedim bu sefer hamileyim ama maalesef

Testi saat 10:00 ve 20:00 arasi istedigimiz zaman yapilabiliyormusuz fakat hergun ayni saatte yapmali,testi yapmadan 3saat once biseyler yiyip icmeyi birakmaliymisiz.sabah uyaninca ilk idrarla da yapmamaliymismisiz. Doktorum bu sekilde en dogru sonucu verecegini soylemisti. D denizzz5900

Teşekkür ederim

Normalde bugün olmam gerekiyordu. Öyle aman aman adet sancisi falan da yok. Arada bir kasik ağrısı oluyor o kadar. Başımda da hafif bir ağrı. Bakalım birkaç gün daha bekleyeceğim. Gecikme devam ederse kan testi vermeyi düşünüyorum.

test yaptın mı canım inşallah hamilesindir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…