- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 248
- 31
- Konu Sahibi Claire Underwood
-
Bu ay ilk deneyisim benim de . Bugün adet gunu gelen giden yok :) bundan iki ve üç gün önce test yaptım negatif. Normalde adetim de naparsan yap sapma olmaz. Bakalım bekliyoz :)Ay hadi bakalım kolay mıymış kalmak görelim.ilk deneyişim benim. Sen :)
İnşallah tes yanılmıştır :)Normalde adet öncesi ufak lekeler gelir, ben oradan anlardım. Dehşet sivilceler olurdu. Hiçbiri yok. Gecikme olursa, o da cumaya kadar falan bekleyeceğim, kan testi vereceğim ben direk. O testlerin de suratına tüküreceğim :)
Guzel haberlerini beklioruzzz canim, ovulasyyon takibi yapmismiydin? cift cizgiyi gorup ona gore mi degerlendirmistin?Normalde adet öncesi ufak lekeler gelir, ben oradan anlardım. Dehşet sivilceler olurdu. Hiçbiri yok. Gecikme olursa, o da cumaya kadar falan bekleyeceğim, kan testi vereceğim ben direk. O testlerin de suratına tüküreceğim :)
Ovul test kullandın mıBu ay ilk deneyisim benim de . Bugün adet gunu gelen giden yok :) bundan iki ve üç gün önce test yaptım negatif. Normalde adetim de naparsan yap sapma olmaz. Bakalım bekliyoz :)
Guzel haberlerini beklioruzzz canim, ovulasyyon takibi yapmismiydin? cift cizgiyi gorup ona gore mi degerlendirmistin?
Selam kızlar hayır ovu takibi yapmadım, adetim düzenlidir, adetin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki yaşadım.Ovul test kullandın mı
Sendende güzel haberler beklioruzAy hayırlısı olsun inşallah canıımbenim testler hep silik çıktığı için iyice geçmesini bekliyorum bakalım ama belirti var mı dersen bir kaç gündür akıntım arttı ister istemez umutlanıyo insan
Ben de çok dğzenliyim o yüzden o strese girmesem mi diyorum..nasılsa ilişki yaşadıkça denk gelir heraldeSelam kızlar hayır ovu takibi yapmadım, adetim düzenlidir, adetin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki yaşadım.
Günasiri iliski de stres yaa. En azindan gununu bilirsen hergun bile yapsan gozune gozukmuorBen de çok dğzenliyim o yüzden o strese girmesem mi diyorum..nasılsa ilişki yaşadıkça denk gelir heralde
Haha o da var görev gibiGünasiri iliski de stres yaa. En azindan gununu bilirsen hergun bile yapsan gozune gozukmuor
Kızlar bende bişey sormak istiyorum şimdi testi ilk idrarla yapmıyoruz ve ondan 1 saat falan önce sıvı alımını kesiyoruz ya şimdi ben sabah uyandım 9.30 da tuvalete gittim tabi akşamdan beri su içmiyorum içmedim de sonraki idararlamı yapıcamGünasiri iliski de stres yaa. En azindan gununu bilirsen hergun bile yapsan gozune gozukmuor
Benimde normalde adetim gecikmez düzenlidir ama korunmadıgım aylar değişiyor 1 2 hatta bi kere bi hafta gecikti dedim bu sefer hamileyim ama maalesefBu ay ilk deneyisim benim de . Bugün adet gunu gelen giden yok :) bundan iki ve üç gün önce test yaptım negatif. Normalde adetim de naparsan yap sapma olmaz. Bakalım bekliyoz :)
Teşekkür ederimTesti saat 10:00 ve 20:00 arasi istedigimiz zaman yapilabiliyormusuz fakat hergun ayni saatte yapmali,testi yapmadan 3saat once biseyler yiyip icmeyi birakmaliymisiz.sabah uyaninca ilk idrarla da yapmamaliymismisiz. Doktorum bu sekilde en dogru sonucu verecegini soylemisti. D denizzz5900
Sendende güzel haberler beklioruztnurta
Normalde bugün olmam gerekiyordu. Öyle aman aman adet sancisi falan da yok. Arada bir kasik ağrısı oluyor o kadar. Başımda da hafif bir ağrı. Bakalım birkaç gün daha bekleyeceğim. Gecikme devam ederse kan testi vermeyi düşünüyorum.
İnşallah canım yok yapmadım. Bu sefer akillandim iyice geciksin adetim öyle yapacam sonra negatif çıkıyortest yaptın mı canım inşallah hamilesindir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?