- 18 Kasım 2019
- 224
- 122
- 23
- 36
- Konu Sahibi Claire Underwood
-
Merhaba bende bu ay ovülasyon testine başladımYokmu mesajimi goren kimse arkadaslar. Bi kisi bile olsa super olurdu , kendime destek ariyorum. Diger gruplar cok kalabalik
Yapalım :) bat 2 subatArkadaslar meraba . Bu ay birlikte ovulasyon test cubuklariyla yumurtlama takibi yapalimmi? yardimlasmak , bilgilerimizi paylasmak ,muhabbet etmek , dertlesmek, merak ettiklerimizi birbirimize sorabilmek icin bu grubu actim. Buyursun gelsin isteyenler. Allah hepimizin guzel gonlune gore versin isallah.
Laboquick markasini kullaniyorum ve BAT : 29OCAK
Benimde 23 OcakYapalım :) bat 2 subat
Ben de varım ama nasıl yapiliyor çözemedim bir türlü takibi :)
Adet bitikten sonra ovülasyon testi yapmaya başlıyorsun t çizgisi C çizgisi kadar koyu olana kadar sonra değerlendiriyorsun yumurtladıgın günleri bende ilk defa bu ay başladım hayırlısı inşallah bu ay bana süpriz olurBen de varım ama nasıl yapiliyor çözemedim bir türlü takibi :)
Himm anladım canım cok sağol bakalım adet olursam yarın ya da işte bu ara yani hamile değilsem, ki değilim yüksek ihtimal çoklu sipariş vercem bunlardan :)Adet bitikten sonra ovülasyon testi yapmaya başlıyorsun t çizgisi C çizgisi kadar koyu olana kadar sonra değerlendiriyorsun yumurtladıgın günleri bende ilk defa bu ay başladım hayırlısı inşallah bu ay bana süpriz olur
Ben instagramda birgebeningünlügü diye bi sayfa var kendi markası var ondan aldım sayafasına bi göz at istersen 30 tane test 2 tanede yanında hediye gebelik testi gönderiyor 80 lira baya bi yardımcı oluyo herkeseHimm anladım canım cok sağol bakalım adet olursam yarın ya da işte bu ara yani hamile değilsem, ki değilim yüksek ihtimal çoklu sipariş vercem bunlardan :)
AyniyizzYarın bat günüm eğer adet olursam ben de katılacağım aranıza
Canım instam yok maalesef ama yine de sağol tatlım :)Ben instagramda birgebeningünlügü diye bi sayfa var kendi markası var ondan aldım sayafasına bi göz at istersen 30 tane test 2 tanede yanında hediye gebelik testi gönderiyor 80 lira baya bi yardımcı oluyo herkese
Ayniyizz
Gelll kizzzbattaşım gel bi sarılalımay inşallah gelmez kırmızılar ne denir kiii çok az kaldı şöyle bir gecikelim de test yapalım inşallah
Gelll kizzzvalla adet belirtisi yok neredeyse. Arada sağ tarafa kramp giriyor bı. Bu arada dün ve önceki akşam test yaptım negatifti. Ondan muhtemelen bu topikte devam edecek
Aslında en mantıklısı iyice geçip öyle yapmak :) sen yine silik çizgi görmüşün kuzum bende direk gibi tek çizgi ya :)) hadi bakalım inşallah güzel habeler alırız :)Ay hayırlısı olsun inşallah canıımbenim testler hep silik çıktığı için iyice geçmesini bekliyorum bakalım ama belirti var mı dersen bir kaç gündür akıntım arttı ister istemez umutlanıyo insan
Hayırlısı canımYarın bat günüm eğer adet olursam ben de katılacağım aranıza
Rica ederimCanım instam yok maalesef ama yine de sağol tatlım :)
Yarın bat günüm eğer adet olursam ben de katılacağım aranıza
Ay hadi bakalım kolay mıymış kalmak görelim.ilk deneyişim benim. Sen :)Benimde 23 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?