- 11 Nisan 2018
- 1.993
- 1
- 1.861
- 133
- Konu Sahibi Claire Underwood
Benim de Bugün oldu hadi inşallah güzel haberler veririz birbirimizeevet bugün pik oldu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de Bugün oldu hadi inşallah güzel haberler veririz birbirimizeevet bugün pik oldu canım
Benim de Bugün oldu hadi inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Benim de Bugün oldu hadi inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Yani canım şöyle diyim aşırı bi açlığım var hiç doymuyormuşum gibi sanki ara ara sol kasık ağrım oldu psikolojik heralde diyorum kendi kendime bugün de adet belirtilerim başladı yani olmadı galiba adetim habercisi olan ağırları yolladı bat10 Şubat bakalım o zaman tekrar yazarım sende var mı bişeylercanım var mı belirtin felan aynı gün pik görmüştük merak ettim
Yani canım şöyle diyim aşırı bi açlığım var hiç doymuyormuşum gibi sanki ara ara sol kasık ağrım oldu psikolojik heralde diyorum kendi kendime bugün de adet belirtilerim başladı yani olmadı galiba adetim habercisi olan ağırları yolladı bat10 Şubat bakalım o zaman tekrar yazarım sende var mı bişeyler
Yani canım şöyle diyim aşırı bi açlığım var hiç doymuyormuşum gibi sanki ara ara sol kasık ağrım oldu bugün de adet belirtilerim başladı yani olmadı galiba adetim habercisi olan ağırları yolladı bat10 Şubat bakalım o zaman tekrar yazarım sende var mı bişeyler
Bu arada çok garip ama göğüs ağrım pat diye geldi resmen normalde yavaş yavaş sıktıkça anlardım ağrısını bugün sabah uyandım dolgunlaşmışlar sütyeni taktım az önce duşa girerken çıkardım bi an sızladı resmen boşluğa düşünce iyi ağrıyorlar yani inşallah az da olsa bi umut her zaman vardır diyorum kırmızı kartı görmem inşallah sen kaç aydım deniyorsun canımyok canım bende de bi iki gün beyaz akıntım gelmişti sonra o da kayboldu arada bel ağrım felan oluyo ama geçiyo sonra devamlı olmuyo bugün sarı akıntım başladı yavaştan.. sanırım adet olucam adet belirtilerine çok benziyormuş o yüzden umutsuz olma sen inşallah sen hamilesindir
Bu arada çok garip ama göğüs ağrım pat diye geldi resmen normalde yavaş yavaş sıktıkça anlardım ağrısını bugün sabah uyandım dolgunlaşmışlar sütyeni taktım az önce duşa girerken çıkardım bi an sızladı resmen boşluğa düşünce iyi ağrıyorlar yani inşallah az da olsa bi umut her zaman vardır diyorum kırmızı kartı görmem inşallah sen kaç aydım deniyorsun canım
Yine bana hüsraaan her daim feryat figan kalbiiiimmmm kırmızı kartı gördüm cuma günü bi doktora gideceğim maksat içim rahatlasın böyle her ay oldu diye bekliyorum10 ay bitti canımm bu ayda olmadı maalesef senin durumun ne inşallah hamilesindir