Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağı zor geçiyormuş senin kolay gelsin canım şimdiden içipte gidersin doktora da söylersin ha deyince etkilemez ağrı kesici nihayetinde. sen de sağol ne demekYani dayanabilirsem icmeyecegim ama cok zor regl benim 7 gun surer tamamen temiz olmam 8 gunu bulur Allahtan kansizlik yok yurumeye mecalim kalmiyor ama o gunlerde bas donmesi oluyor kendi aracimla gidecegim ona da tedirgin oldum o gunlerde pek araba kullanmiyorum gozum kararir diye. 3. Gun gideyim ben en iyisi. Sagolasin canim.
Ben de 3 yıldır istiyorum bir senedir de arada kopmalarla buralardayım Amin hepimiz içinTeşekkür ederim inşallah bu topik deki herkes en kısa zamanda anne olur. Ben üç yıldır topik topik geziyor um
Nasıl ya baya çizgi vardı testindeKaset test yaptım canım bi şey çıkmadı maalesef. Şimdi tuvalete gittim kahverengi pembe akıntım gelmiş baya ama yerleşme gibi değil adet öncesi gibi geliyor geçen ay da böyle gelmişti
Problem tam olarak ne dedi size. Ben evliliğimin beşinci ayında dış gebelik yaşadım sonra kuretaj oldum. Ondan sonra olmadı polikistik over dendi ama döngüler normal maksimum beş gün gecikiyor. Eşimde hız ve morfoloji 1 idi takviye kullanıyor beş aydır. Tekrar gidip bakacağız.Ben de 3 yıldır istiyorum bir senedir de arada kopmalarla buralardayım Amin hepimiz için
Yok olur mu hiç öyle şey ben çocuk ister istemez gittim hemen sağlık ocağında yaptırdım canım sende önden ara aile hekimini belirli günlerde bakıyorlar çünkü ne kadar olmuştu senin deneyeliYa bende gittim aslinda ilk denemeye basladigimizda devlete biri dedi dahiliyede yaptir biri dedi 1 sene dene oyle gel niye geldin ki zaten. Adamin beni kovalamadigi kaldi. Hayir 32 yasindayim ben belki sorun var dimi 1 sene neden bosuna deneyeyim
Evlendiğimin 2. Ayında hem eşim hem ben gittik. Allahtan gitmişiz eşimde verikosal varmış ameliyat olduYa bende gittim aslinda ilk denemeye basladigimizda devlete biri dedi dahiliyede yaptir biri dedi 1 sene dene oyle gel niye geldin ki zaten. Adamin beni kovalamadigi kaldi. Hayir 32 yasindayim ben belki sorun var dimi 1 sene neden bosuna deneyeyim
Canım benzer durumdayız. Benim de 30-32 arası 2 ay ovü yaptım ilk ay 19. Gün yumurtladım ikinci ay 17. Gün. İlk ay çatlamadan 12 gün sonra regl oldum ikinci ay 14 gün sonra. Yani benim ovülasyon ortalama 15-20. Günler arası oluyor. Reglin düzenliyse gün aşırı da gidebilirsin. Ovülasyon iyi aa çok stres yaptırıyor bana
Canim ilk korunmayi biraktigimiz ayi cok hayirlayamiyorum ama en az 8 ay olmustur herhalde iste kafama gore denemeyeyim diye isteyince gitmistim sagolsun pisman etti. Sonra da bugun yarin derken kaldi gitmedim tekrar.Yok olur mu hiç öyle şey ben çocuk ister istemez gittim hemen sağlık ocağında yaptırdım canım sende önden ara aile hekimini belirli günlerde bakıyorlar çünkü ne kadar olmuştu senin deneyeli
Oo benim anlat anlat bitmez canım pişmiş tavuğun başına gelmez misali aksilik aksilik üstüne.evleneli 3 sene oldu yaşım 40 evlendikten 4 ay sonra kist patlamasıyla sağ yumurtalığımı aldılar doktor hatası sezeryan gibi büyük ameliyat geçirdim yetmedi yine doktor ihmalinden hematom yaptı aynı yeri iki gün sonra kestiler tekrar. Tam kendime gelecektim ki annem bypass oldu çok zor çok kritik geçti sürekli hastanede kalmalar yoğun bakım, akciğer ,bacak kesiklerin enfeksiyonu derken bir seneyi buldu kötü tarafı refakatçi olarak kalacağım günlere hep yumurtlama günleri denk geldi.geçen seni buraya da kasımda gürdüm ilk defa ciddi ciddi istemeye başladım olmadı fsh lh yüksekliği var amh yaşıma göre normal ama çocuk için düşük. Bikaç uğraşma klomen femara aşılama derken bir sene daha geçti. Yaza kadar olmadığı takdirde tüp bebeğe başlayacağım artık şuan 100 bini buluyor masrafları anca yaza ayarlayabiliriz. Detaylarında daha trajik şeylerde var da özeti bu kadar canım:) he geçen sene ocakta başladığım diş maceram hala bitmedi bir senede diş yedi yani bu aradaProblem tam olarak ne dedi size. Ben evliliğimin beşinci ayında dış gebelik yaşadım sonra kuretaj oldum. Ondan sonra olmadı polikistik over dendi ama döngüler normal maksimum beş gün gecikiyor. Eşimde hız ve morfoloji 1 idi takviye kullanıyor beş aydır. Tekrar gidip bakacağız.
Morfolojide düzelme oldu mu? Eşim 1 yıldır kullanıyo takviye hala morfoloji 1. Bir de hangi marka kullanıyorsunuzProblem tam olarak ne dedi size. Ben evliliğimin beşinci ayında dış gebelik yaşadım sonra kuretaj oldum. Ondan sonra olmadı polikistik over dendi ama döngüler normal maksimum beş gün gecikiyor. Eşimde hız ve morfoloji 1 idi takviye kullanıyor beş aydır. Tekrar gidip bakacağız.
Iste gercekten anlayamiyorum ustelik hic muayene etmeden once soyledi bunlari sonra muayene etti sagolsun. Ben gidecegim bir sorun yoksa da esim dedi belki bende bisey vardir test yaptirayim diye bende once ben gideyim bakalim diye beklettim onu.Evlendiğimin 2. Ayında hem eşim hem ben gittik. Allahtan gitmişiz eşimde verikosal varmış ameliyat oldu
Canım bende 28inde şiddetli sancı cektim normal acile gittim bisey bulamadılar 29unda kadın doğuma gittim yumurtan çatlamış geç yumurtlama olmuş dedi belki döllenmiş olabilir dedi normalde 30u yani ertesi gün regl günümdü ama olmadım geç yumurtladığım için 14 gün bekle yazıyor her yerde bende anlamadım ya bisey bu iştenAy kızlar regl sancısı başladı geç yumurtlama olmasaydı bugün regl günüydü normalde ama 28 i pik 30 u çatlamaydi anlamadım gitti
Bu hormonlar her ay değişkenlik gösterir. Uzun süre deneme ve hala olmuyorsa rahim filmi şarttır. Belki tüpler kapalı belki yapışıklık var. Tabi sperm testi de önemli ileri hızlılık morfoloji yerinde metil.. var da var anacım.Iste gercekten anlayamiyorum ustelik hic muayene etmeden once soyledi bunlari sonra muayene etti sagolsun. Ben gidecegim bir sorun yoksa da esim dedi belki bende bisey vardir test yaptirayim diye bende once ben gideyim bakalim diye beklettim onu.
Bakalim artik yarin ki gebelik testim negatif cikarsa baktiracagim ne var ne yok insallah bir problem yoktur. Esine her gun keciboynuzu pekmezi yedirsene sperm hizi konusunda en iyi ilac diye biliyorum. Morfoloji nedir tam olarak bilmiyorum ama spermin bas kismindaki enzimi artirarak yumurta zarini parcalamasini da kolaylastiriyormusBu hormonlar her ay değişkenlik gösterir. Uzun süre deneme ve hala olmuyorsa rahim filmi şarttır. Belki tüpler kapalı belki yapışıklık var. Tabi sperm testi de önemli ileri hızlılık morfoloji yerinde metil.. var da var anacım.
Kızlar bildiğiniz güvenilir keçi boynuzu pekmezi markası var mı?Bakalim artik yarin ki gebelik testim negatif cikarsa baktiracagim ne var ne yok insallah bir problem yoktur. Esine her gun keciboynuzu pekmezi yedirsene sperm hizi konusunda en iyi ilac diye biliyorum. Morfoloji nedir tam olarak bilmiyorum ama spermin bas kismindaki enzimi artirarak yumurta zarini parcalamasini da kolaylastiriyormus
Daha kan vermediğim ve doktordan evet sen gebesin teşhisini duymadığım için şuan benim kelimelerim yetiyor bi de bu gün iş arkadaşlarımla paylaşayım istedim "silikse negatif, negatif bu testler, bu pozitif olsaydı ben 3 aylık hamileydim, daha kaç aylık evlisin de bebek istiyorsun" gibi saçma salak yorumlar duydum o kadar moralim bozuldu o kadar sinirlendim ki anlatamam..Mutluluktan kelimeler yetmiyor değil mi
Canim bazi eczaneler satiyor keciboynuzu özü diye onlara bakabilirsin marketlerdekilerin ne oldugu belli degilKızlar bildiğiniz güvenilir keçi boynuzu pekmezi markası var mı?
Ben o bozuk testle kaset testi aynı gün yaptım yani bu günden 2 gün önceO zaman siz adete 4 gün kalada yapsanız hafif çıkardı sanırım test hatalı olmasaydı