• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak anneleri 5 haftalık gebelik (2025)

Tugcelif4264

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
91
55
38
30
Merhabalar sevgili hanımlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugun ilk kontrol de kese ve yolk keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim inşallah görür ve duyarım tüm bebişlerimizi Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰mayıs anneleri buradalar mııı sürece birlikte devam edelim sağlıkla mutluluk la inşallah 🤲

Merhabalar sevgili hanımlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugun ilk kontrol de kese ve yolk keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim inşallah görür ve duyarım tüm bebişlerimizi Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰mayıs anneleri buradalar mııı sürece birlikte devam edelim sağlıkla mutluluk la inşallah 🤲
Hayırlı olsun🤲☺️ 2025 Ocak grubu var şuanda Ocak annesiyim bende ☺️☺️☺️

Merhaba bende Ocak ayind anne olucam nasipse 5+4 hamileyim daha keseyi görmedim salı günü randevum var tam 6 haftalık oluyoruz inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyariz

Selamm bende 5+1 günlüğüz cuma günü gel kalp atısını duyarız dedi doktor benm sorm şu olcak size ilişkiden 6gün sonra ilaçlar kullandım acaba bizararı olurmu :(doktor kan testi yapmıstı ama negatifti daha çok yeniydi gebe olabilceğimi söylemiştim ama doktor gebelik yok dedi bende ilaçları kullandım malesef şimdi endişe ediyorum

Merhaba bende Ocak ayind anne olucam nasipse 5+4 hamileyim daha keseyi görmedim salı günü randevum var tam 6 haftalık oluyoruz inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyariz
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah inşallah güzel haberler alırsınız.🥰

Back