• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰♥️

Kızlar ben transfer hazrligi için bugün muayene oldum .herşey güzel dedi lucrin Depot isimli bir iğne yapalım transfer öncesi hem rahim içinde oluşabilecek enfeksiyon kist miyom engellendi hem rahim duvarı daha da sağlam kalınlaşır dedi 20 gün bu iğne etki edecekmiş .24 ocağa gel dedi .ilk kez böyle bişi duydum bende F fatsek2

Kızlar ben transfer hazrligi için bugün muayene oldum .herşey güzel dedi lucrin Depot isimli bir iğne yapalım transfer öncesi hem rahim içinde oluşabilecek enfeksiyon kist miyom engellendi hem rahim duvarı daha da sağlam kalınlaşır dedi 20 gün bu iğne etki edecekmiş .24 ocağa gel dedi .ilk kez böyle bişi duydum bende F fatsek2
Aaaa 20 gün mü baya da varmış bu kadar uzun sürüyor mu ya.baska ilaç vermedi he

Selam arkadaşlar bende pcosum aralıkta opu oldum. 8 i transferim var. Bana da iğne antibiyotik hap fitil estrofem prednol ve bir iğne verdi promester adı. Bahçeci ebru hnm a gidiyorum. Çok heyecanlıyımm

Selam arkadaşlar bende pcosum aralıkta opu oldum. 8 i transferim var. Bana da iğne antibiyotik hap fitil estrofem prednol ve bir iğne verdi promester adı. Bahçeci ebru hnm a gidiyorum. Çok heyecanlıyımm
Aa bnm de 8 Ocak olarak planlandı. Günde 4 estrofem 6 progestan 2 ampul prolutex iğne 2 prograf 1 zarzio iğne 2 tane gevitamax yazdı sizce de çok değil mi ? Ve transfer günü yeni reçete ilave edilecek mis. Hepimiz için hayırlı olsun hayırlı sonuçlansin inşallah.

Hayırlı olsun cnm bn de 20 gün önce yaptım o iğneyi bebislerin tutunmasina faydalı olur şifa olur inşallah

Aa bnm de 8 Ocak olarak planlandı. Günde 4 estrofem 6 progestan 2 ampul prolutex iğne 2 prograf 1 zarzio iğne 2 tane gevitamax yazdı sizce de çok değil mi ? Ve transfer günü yeni reçete ilave edilecek mis. Hepimiz için hayırlı olsun hayırlı sonuçlansin inşallah.
Yani her doktor herkese göre farklı bir yol izliyor anladığım kadarıyla Allah hepimizin isteyen herkesin yardımcısı olsun kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalımhayırlı uzun ömürlü çocuklarımız olsun insallahhhh

Hayırlı olsun cnm bn de 20 gün önce yaptım o iğneyi bebislerin tutunmasina faydalı olur şifa olur inşallah
Canım sen de mi regl iken oldun iğneyi 20 gün sonra mi gel dediler .şuan başladın mı tedaviye süreci anlatır mısınız.

Ay çok az kalmış transferine bizel paylaş olur mu her zaman yazabilrsin buraya konuşur dertlerisiz

Cok garantici bir doktorun var sanırım. 8 ocağı heyecanla bekelyecegim sende yaaz canım bize transfer sürecinde tecrubelerini

Yok cnm reglken gittim 12 Kasım da
2 Aralık'ta iğneyi yaptım 8 Ocak transfer için planlandı
Bana regl 2. Günümde iğneyi yaptı 20 gün sonra gel dedi ama o gittiğim tarihte regl olmayacagim.nasil transfer hazırlığı olacak.

Back
X