- 23 Ocak 2019
- 3.063
- 10.309
- 208
- 35
- Konu Sahibi memurhanim
İğneler ilaçlar hastaneye ödenen para opu+ histerokobi 170 binNe kadar tuttu canım tedavin ortalama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneler ilaçlar hastaneye ödenen para opu+ histerokobi 170 binNe kadar tuttu canım tedavin ortalama
Tabi bugün saat 10 da muayene olacağım süreci yazarımÖylemi çok sevindim su gibi hızlı geçsin transfer aşamasını da merak ediyorum bizimde bilgilendir
Aaaa 20 gün mü baya da varmış bu kadar uzun sürüyor mu ya.baska ilaç vermedi heKızlar ben transfer hazrligi için bugün muayene oldum .herşey güzel dedi lucrin Depot isimli bir iğne yapalım transfer öncesi hem rahim içinde oluşabilecek enfeksiyon kist miyom engellendi hem rahim duvarı daha da sağlam kalınlaşır dedi 20 gün bu iğne etki edecekmiş .24 ocağa gel dedi .ilk kez böyle bişi duydum bende F fatsek2
Aa bnm de 8 Ocak olarak planlandı. Günde 4 estrofem 6 progestan 2 ampul prolutex iğne 2 prograf 1 zarzio iğne 2 tane gevitamax yazdı sizce de çok değil mi ? Ve transfer günü yeni reçete ilave edilecek mis. Hepimiz için hayırlı olsun hayırlı sonuçlansin inşallah.Selam arkadaşlar bende pcosum aralıkta opu oldum. 8 i transferim var. Bana da iğne antibiyotik hap fitil estrofem prednol ve bir iğne verdi promester adı. Bahçeci ebru hnm a gidiyorum. Çok heyecanlıyımm
Hayırlı olsun cnm bn de 20 gün önce yaptım o iğneyi bebislerin tutunmasina faydalı olur şifa olur inşallahKızlar ben transfer hazrligi için bugün muayene oldum .herşey güzel dedi lucrin Depot isimli bir iğne yapalım transfer öncesi hem rahim içinde oluşabilecek enfeksiyon kist miyom engellendi hem rahim duvarı daha da sağlam kalınlaşır dedi 20 gün bu iğne etki edecekmiş .24 ocağa gel dedi .ilk kez böyle bişi duydum bende F fatsek2
Yani her doktor herkese göre farklı bir yol izliyor anladığım kadarıyla Allah hepimizin isteyen herkesin yardımcısı olsun kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalımhayırlı uzun ömürlü çocuklarımız olsun insallahhhhAa bnm de 8 Ocak olarak planlandı. Günde 4 estrofem 6 progestan 2 ampul prolutex iğne 2 prograf 1 zarzio iğne 2 tane gevitamax yazdı sizce de çok değil mi ? Ve transfer günü yeni reçete ilave edilecek mis. Hepimiz için hayırlı olsun hayırlı sonuçlansin inşallah.
Başka hiçbir ilaç vermedi .24 ocakta gel başlayalım dedi ama ozaman regl olmayacam nasıl olacak anlamadımAaaa 20 gün mü baya da varmış bu kadar uzun sürüyor mu ya.baska ilaç vermedi he
Canım sen de mi regl iken oldun iğneyi 20 gün sonra mi gel dediler .şuan başladın mı tedaviye süreci anlatır mısınız.Hayırlı olsun cnm bn de 20 gün önce yaptım o iğneyi bebislerin tutunmasina faydalı olur şifa olur inşallah
Ay çok az kalmış transferine bizel paylaş olur mu her zaman yazabilrsin buraya konuşur dertlerisizSelam arkadaşlar bende pcosum aralıkta opu oldum. 8 i transferim var. Bana da iğne antibiyotik hap fitil estrofem prednol ve bir iğne verdi promester adı. Bahçeci ebru hnm a gidiyorum. Çok heyecanlıyımm
Cok garantici bir doktorun var sanırım. 8 ocağı heyecanla bekelyecegim sende yaaz canım bize transfer sürecinde tecrubeleriniAa bnm de 8 Ocak olarak planlandı. Günde 4 estrofem 6 progestan 2 ampul prolutex iğne 2 prograf 1 zarzio iğne 2 tane gevitamax yazdı sizce de çok değil mi ? Ve transfer günü yeni reçete ilave edilecek mis. Hepimiz için hayırlı olsun hayırlı sonuçlansin inşallah.
Yok cnm reglken gittim 12 Kasım daCanım sen de mi regl iken oldun iğneyi 20 gün sonra mi gel dediler .şuan başladın mı tedaviye süreci anlatır mısınız.
Bana regl 2. Günümde iğneyi yaptı 20 gün sonra gel dedi ama o gittiğim tarihte regl olmayacagim.nasil transfer hazırlığı olacak.Yok cnm reglken gittim 12 Kasım da
2 Aralık'ta iğneyi yaptım 8 Ocak transfer için planlandı
Yazarım inşallah bn de çok heyecanlıyım Rabbim hiç kimsenin emeklerini boşa götürmesinCok garantici bir doktorun var sanırım. 8 ocağı heyecanla bekelyecegim sende yaaz canım bize transfer sürecinde tecrubelerini
Bni reglin ikinci günü geleceksin diye çağırdı reglken transfer hazırlığı başlıyorBana regl 2. Günümde iğneyi yaptı 20 gün sonra gel dedi ama o gittiğim tarihte regl olmayacagim.nasil transfer hazırlığı olacak.
İşte ben 20 gün regl olmayacam şuan reglyim beynim yandi vallaBni reglin ikinci günü geleceksin diye çağırdı reglken transfer hazırlığı başlıyor
Kuzum herkesin süreci farkli oluyor her Dr un yöntemi de. 2 Aralık lucrin iğne yaptım 8 Ocak transfer olacak iğne sonrası 1 ay oluyor nerdeyseİşte ben 20 gün regl olmayacam şuan reglyim beynim yandi valla
Hakkımızda hayırlısı artık bekleyip göreceğizKuzum herkesin süreci farkli oluyor her Dr un yöntemi de. 2 Aralık lucrin iğne yaptım 8 Ocak transfer olacak iğne sonrası 1 ay oluyor nerdeyse