• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰♥️

Merhaba kızlar, yarın doktor randevum var transfer hazırlığına başlayacağız tahmini ocak ortası transfer olucak. Embriyo kalitelerim kötü biraz şansa ihtiyacımız var. Güzel dileklerinizi bekliyorum ❤️
RABBİM hiçkimseyi ümitle yürüdüğü bu yolda kucağını boş bırakmasın 🥰 hayrlısıyla tutunsunla inşaALLAH 🤲🏻🌸

Evet canım muhakkak vardır. İnşallah çiçeğim. Regli bekliyorum ilaçları birakali 4 gün oldu hâlâ gelmedi. Birde bu ay gynoseed jel denemek istiyorum deneyen var mı acaba ? İşe yaramıyor diyen de çok tâbi
Bu jel ne işe yarıyormus ilk kez duydum

Merhaba kızlar, yarın doktor randevum var transfer hazırlığına başlayacağız tahmini ocak ortası transfer olucak. Embriyo kalitelerim kötü biraz şansa ihtiyacımız var. Güzel dileklerinizi bekliyorum ❤️
Canım hepimiz bir sperm ve bir yumurtadan meydana geldik .çok şükür ki embrion oluşmuş ya oluşmasaydi .Rabbim bilir kalitesini falan ol derse olur ben ne kaliteye ne harf rakamlarına takılıyorum.Nasip edecekse olacak ♥️

Canım hepimiz bir sperm ve bir yumurtadan meydana geldik .çok şükür ki embrion oluşmuş ya oluşmasaydi .Rabbim bilir kalitesini falan ol derse olur ben ne kaliteye ne harf rakamlarına takılıyorum.Nasip edecekse olacak ♥️
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için❤️

kızlar günaydın nasılsınız ? ben hala regl olmayı bekliyorum

Merhaba kızlar 28 aralik ta opu oldum 3.gun dondurulmuş 5 adet iyi kalite embriyom var regl olmayı bekliyorum başlayacağız 10 güne transfer için hepimizin rabbim yardımcısı olsun 💕🥰

Merhaba kızlar 28 aralik ta opu oldum 3.gun dondurulmuş 5 adet iyi kalite embriyom var regl olmayı bekliyorum başlayacağız 10 güne transfer için hepimizin rabbim yardımcısı olsun 💕🥰
Hayırlısı olsun canım inşallah.bende regl oldum yarın transfer hazrligina baslayacagim

Benim transferim ertelendi yine. Rahim içi yapışıklık nedeniyle histereskopi olacağım. Transfer şubata kaldı ☹️

Back
X